Hyr stuga i Sverige

Nya Sjöstugan, 70 meter från Bolmen

4
60 m²
ID #19964  på Stugknuten.com sen: 2016-06-08
Boende med 4 bäddar i Värnamo, Ljungby, Jönköping uthyres

Denna nybyggda stugan på 60 m2, ligger 70 meter från Bolmen på en udde så att Bolmen ses i 3 väderstreck. Stugan har 2 sovrum med 2 bäddar i varje, ett stort vardagsrum med braskamin och stora fönster, kök och matsal i ett. Badrum med dusch och modern biotoalett. 2 minuters gång från stugan och du är vid hamnen där våra båtar ligger. Sjön Bolmen är känd som en av Sveriges bästa gösfiskesjöar på våren, grov gädda och fina abborrar, samt ytterligare ett 20 tal fiskarter finns i sjön. Nära Isaberg och Highchapparal samt köpstaden Värnamo. Fågellivet i området är ett av Smålands bästa och bra år kan mängder med bär och svamp plockas i närområdet.

Vägbeskrivning:
Söderifrån på E4:an svänger man av vid avfart 81 (Lagan) och kör igenom Vittaryd och Dannäs. I Dannäs visar vägskylten 15 km till Ås, efter 7 km är du på Liljenäs

Hemsida: http://.liljenas.se

Kalender

Kontakta uthyraren för lediga veckor

Plats

Värnamo, Ljungby

Kartor: Visa boendets adress och position på Hitta.se eller Google Maps

Säsonger och prisnivåer:

  • Pris per vecka (lågsäsong): 6000 kr
  • Pris per vecka (högsäsong): 6000 kr

  • Vårfisket är som bäst från slutet av april till mitten på juni, sommaren är svårare men en skicklig fiskare finner även då riklig med fisk. När sjöns vattentemperatur börjar att sjunka igen i september/oktober och senare kan fisket vara riktigt bra.

Faciliteter:

Övrig information

Ansvarig för innehållet i denna annons och för uthyrningen av denna bostad är Liljenäs Natur & Fritid Iversen. Genomför aldrig en förskottsbetalning av hyra efter endast e-post kontakt.

Våra råd till hyresgästen

Omdömen

Fler stugor från samma annonsör

Det här är en av många annonser på www.stugknuten.com - stugor i Sverige

Copyright 2016. Frågor om enskilda stugor kan endast besvaras av ansvariga annonsörer.