Önskar hyra stuga

De 10 senaste annonserna
Stuga för jobb och längdskidåkning
I mitt jobb kan jag jobba remote och letar efter en stuga där jag kan kombinera jobb med långluncher för längdskidor (klassisk) under ett par, tre veckor så tidigt som möjligt i höst. Gärna slutet på oktober eller i november. Kan tänka mig att stå standby beroende på snöläge. Vill antingen ha längdspår direkt i anslutning till stugan eller elljusspår inom några kilometer. Kräver att stugan har internetanslutning eller lämplig tillfällig mobil uppkoppling (bra täckning).

Fredrik Arneving

fredrik.arneving( at )bahnhof.se

Önskar hyra studentboende i Mora
Vi söker studentboende till vår dotter som ska gå gymnasiet. Från 1 oktober eller så snart som möjligt efter det. 1:a eller 2:a, stuga eller lägenhet. Måste ligga på gångavstånd från Mora gymnasium. Egen ingång, kök, dusch o toa är ett måste.

Anette Olsson Gustafsson

0703975484

anette.nikita( at )hotmail.se

Skötsam och händig familj söker tillfällig bostad t.o.m 15 juni 2023
Vår familj består av mig,mn sambo och vår son. (15år) Vi är sociala och vänliga människor som lever ett lugnt familjeliv. Ingen i familjen röker eller dricker och högljudda fester och liknande förekommer aldrig här. Vi har båda fast inkomst ordnad ekonomi. Som det står i rubriken behöver vi en bostad t.o.m 15 juni 2023. Vi har tidigare hyrt ett semesterhus i Kivik men har avslutats p.g.a ändrade planer gällande husets användningsområde.

Liten Familj

William_Wallace( at )mailfence.com

Norra Oland Lottorp/Boda
Ønsker å hyre sommerstuge i nærhet til stranden v31-33 2023 i området Lottorp-Boda. Vi er 2 familier som på 11.året ønsker å feriere på fantastiske Oland, og trenger en stuge med 3 soverom, disk- og tvattmaskin.

Arild Hovland

arild.hovland( at )gmail.com

Skötsam tjej söker boende tillsvidare
Hej. Jag jobbar i Förslöv och söker villa eller stuga att hyra tillsvidare. Har två hundar och en innekatt. Har jobbat som avbytare och även i stall och kan hjälpa till med detta vid behov.

Theresia

0730613400

rebeckatheresia( at )hotmail.com

Semesterhus 2022-08-20 -2022-03-09
Vi (par) letar hus vid sjön. Vi gillar att fiska väldigt mycket. Båt, WiFi och/eller tysk tv är viktigt för oss

Bernd

sanbernweg( at )freenet.de

Stuga önskas hyra på Hönö Klåva
Stuga önskas hyra två veckor from 28/8

Leif Palmquist

leif.palmqvistgbg( at )gmail.com

Långtidshyra - sommaren 2023, eller enl ök.
Önskar hyra från sommaren 2023, eller enl ök. Söker ett boende att hyra för hela sommaren 2023, från mitten av juni till mitten av augusti. För 3-4 vuxna och 3 barn (6,4 och 1 år). Barnvänligt och helst med sand stränder och bad, livsmedelsaffär inom gångavstånd. Behöver ha bussförbindelser inom gångavstånd. Vi = jag och min make och min dotter med partner och mina 3 barnbarn. Berättar gärna mer om oss. Hoppas du/ni kanske har något som kan passa. Ser framemot att höra från er. Vänliga hälsningar

Ulla

ulda21( at )hotmail.com

Järvsö 29-31 juli
Önskar hyra lägenhet eller hus den 29-31 JULI Vi är en familj på 4vuxna + en liten allergi vänlighund (fäller ej päls)

Stefan

Steffes46( at )gmail.com

Semesterstuga
Vi letar efter en semesterstuga/hus från September till April nära Ryssby.

Jürgen Grünebaum

gruneba( at )googelmail.com

Mangopay
Stripe
BankID
Visa MasterCard
Omocom