Meny
Stugknuten

Önskas hyra

De 10 senaste annonserna
Söker mysig stuga att hyra för 9 vuxna över nyår
Hej! Vi är ett superhärligt gäng på 9 tjejer som vill spendera nyår uppe i en mysig stuga. Datum 27/12-3/1 (men vi kan vara flexibla) Vi ser fram emot skidåkning, mysiga snöpromenader, stor middag och sträckläsning av böcker.

Rebecca Törnroos

0709697058

rebecca.tornroos( at )gmail.com

Stuga önskas hyra
Stuga önskas hyra för en längre period av rökfri pensionär Gärna nära vatten

Maria Bonaparte

0739515699

maria.bonaparte( at )hotmail.com

Bruksvallarna vintern 20/21
Hej! Jag, Ingrid, letar boende för hela vintern, dec t.om april, främst i Ramundberget eller Bruksvallarna då jag kommer jobba på Össjöstugan. Jag pluggar dessutom heltid på distans så letar främst efter eget boende, helst något nära till både skidspåren och jobbet. Skulle det däremot dyka upp något närmre Funäsdalen eller Ljusnedal så är jag också mycket intresserad. Fördel om det är tillåtet med hund. Tack på förhand, vi ses i vinter! Glada hälsningar från Ingrid

Ingrid Andersson

ingrid.by.i( at )icloud.com

I eller nära Ronneby
Vi är ett par på 55+ som önskar hyra sommarhus/hus under ca 1 år för att prova på att ha sommarställe/extraboende i Blekinge där vårt älskade barnbarn finns. Vår son med familj bor i Ronneby och vi kan tänka oss ett hus inom 30 minuters bilväg. Vi kommer även utnyttja det vintertid så det bör vara isolerat. Det behöver inte vara stort, dock minst ca 50 kvm. Allt är av intresse.

Helén Forsell

0702130343

helen.forsell( at )ncc.se

Önskar hyra v 9 2021
Hej! Är ett större sällskap på 8-12 pers som önskar hyra stuga Sportlovsveckan i närheten till slalombackar och helst längdspår. Önskar helst gemensamt boende men annat går också bra. 2 WC är önskvärt men inget krav.

Ulrika Wright

ulrikawright( at )hotmail.com

Hyra stuga i gryts skärgård hel säsong
Är en familj på fyra personer från Linköping som har förälskat oss i Gryts skärgård. Vi letar efter en liten stuga att få hyra på någon av öarna i Gryts skärgård nästa år, hela säsongen år 2021.

Jenni

0702971352

jennilonn( at )gmail.com

Åre/Björnen Julveckan. Familj 20-27/12.
Vi är en familj där yngsta är 13år. önskar hyra Julveckan i Åre/Björnen Vi har inga husdjur. Återkom med pris och länk. Krav. Minst 3 sovrum. 5 bäddar, ej bäddsoffa. Bastu. max 300m till skidor på fötterna :) Önskvärt. Kamin/öppen spis.

Daniel Fritzin

0722374030

daniel( at )fritzin.se

Långtidshyra nära vatten önskas
Hej! Mitt namn är Joakim Johansson och jag bor tillsammans med min fru Ulrika och min 6-åriga dotter Bianca på Södermalm i Stockholm. Vi har alltid drömt om möjligheten att få uppleva årstiderna i en stuga i Stockholms skärgård eller i naturen vid en sjö i närheten till Stockholm. Jag skriver därför här idag för att se möjligheten till en långtidshyra om helst 12 månader. Vår absoluta dröm är en stuga som ligger i närhet eller direkt anslutning till vattnet, med närhet till natur och även en liten trädgård för vår dotter att leka på. Vi önskar också en enkelhet i transport, dvs en inte allt för lång båttur eller biltur då vår dotter inte är överförtjust i långa bilvägar. Jag förstår att våra önskningar kan vara en utopi, men vi är evigt tacksamma för alla förslag även om dom inte bockar av alla punkter. Lite kort om oss, jag är 35 år gammal och flyttade till Stockholm från västkusten för 15 år sedan. I dag arbetar jag med musik, ett intresse som jag verkligen älskar! Min fru Ulrika är 44 år och arbetar med egen firma som Art Director och designer. Vår dotter är en underbar glad liten tjej som älskar att vara kreativ, måla och pyssla är det bästa hon vet. Hon är också otroligt djur-kär och älskar att bada. Ingen av oss är rökare och är väldigt skötsamma – vi lovar att ta bästa möjliga hand om den stuga vi eventuellt får hyra. Tusen tack på förhand! Mvh Joakim, Ulrika och Bianca

Joakim Johansson

0705295360

jockejohansson101( at )gmail.com

Julboende för 14 personer
Vi är 10 vuxna + 4 barn som letar boende under julveckan, antingen en hel vecka eller några nätter över jul. Behöver vara hundtillåtet. Antingen en stor stuga eller flera mindre på samma ort. Vi har framförallt tänkt oss Dalarna, Gävleborg eller södra Jämtland.

Ulrika Johansson

0769289026

ulrikajohansson( at )live.se

Yngsjö/Furuboda/Åhus önskas långtidsboende
Önskar du hyra ut din stuga/ditt hus i minst ett år? Vi är en liten skötsam familj med ordnad ekonomi, fasta jobb och dessutom är vi nog ganska trevliga. Har precis sålt vårt boende i Stockholmstrakten för en flytt söderut. Vårt mål är att så småningom bygga hus, söker därför boende för längre tid, minst ett år. Söker nu boende att hyra fr.o.m. december 2020. Har en dotter på 4 år. Inga husdjur och inga rökare. Önskar boende med året-runt standard, både möblerat och omöblerat är av intresse. Låter vi som potentiella hyresgäster till just din stuga? Hör av dig!

Fredrik och Petra

0702890401 eller 0708438755

frtjo( at )hotmail.com