Om oss

Varför Stugknuten?
För allas möjlighet att ha en semester tillsammans.

Vi är egentligen ett it-företag. Kanske är det därför vi tycker att det är viktigt att stanna upp, koppla av, njuta och göra det tillsammans med familj och vänner. Skrota omkring i långkalsonger efter skidåkningen eller sakta vakna till på bryggan med en kopp kaffe i handen. För oss är stugan en härlig fristad och en plats för lugn, glädje och vila. Oavsett tid på året, oavsett tid i livet. Som vi ser det är ledig tid i en stuga något fler borde kunna få ta del av.

Denna önskan är ett av skälen till att vi arbetar med Stugknuten.com och utvecklar en webbtjänst som gör det både enkelt och tryggt att hyra en stuga i Sverige.

På Stugknuten.com arbetar vi aktivt med att skapa bättre förutsättningar för seriösa hyresvärdar att hävda sig i konkurrensen med en plattform som premierar dem – och gör det enklare för dig att hitta rätt stuga. I och med Stugknutens S-märkning har vi byggt in tjänster som standardiserade kontrakt, kortbetalningar och kompletterande stugförsäkringar. Vi fortsätter kontinuerligt att utveckla nya tjänster som gynnar såväl dig som kund eller hyresvärd. Trygghet för både dig som hyr och hyr ut.

Vi som driver Stugknuten.com och systersajterna Stugbasen.com och Hyrbo.se har vuxit upp med stugor vid fjällsjöar och vi älskar det. Upplev det du också – boka in er för en skön semester tillsammans.

Jonatan Lundqvist,
vd Stugknuten uthyrning AB

Mangopay
Stripe
BankID
Visa MasterCard
Omocom