Hyr stuga i Sverige

Trivsam fjällstuga i Lofsdalen

6 + 2
80 m²
ID #20648  på Stugknuten.com sen: 2017-01-04
Boende med 6 + 2 bäddar i Lofsdalen, Jämtland uthyres

Veckohyra (kr per vecka):

V6 5 000
V15-17 7 000
V18-24 4 500

Antal bäddar: 6+2
Boyta: 80 kvm
Adress: Hoverksvägen H3

Byte av hyresgäst sker: Söndagar

Stugan är en charmig och modernt utrustad timmerstuga om 80 kvm på ett högt och snösäkert läge i Lofsdalen med milsvid utsikt. Huset inrymmer 8 (6+2) bäddar fördelade på 6 bäddar i 3 sovrum och 1 bäddsoffa i vardagsrummet. Det är en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och det är hög invändig takhöjd.

Huset ligger högt upp på fjällets solsida i nära anslutning till ett spårsystem (till kalfjäll och ner i dal) om 120 km leder som spåras dagligen. Stugan ligger 4 km från Lofsdalens liftsystem med 25 nedfarter och en av Sveriges största fallhöjder (”skidväg” om ca 1 km leder direkt från liftsystem genom skogen).
Köksavdelning med spis med varmluftsugn, diskmaskin, kyl/frys, micro samt tillgång till Nespressomaskin (kaffe). Vardagsrum med öppen spis, 47´´platt-TV (Canal digitals familjepaket, ca 60 kanaler) samt en TV i stora sovrummet med samma kanalpaket, Dvd, Radio med cd-spelare., sittgrupp (soffa med fyra fåtöljer). Från vardagsrum finns utgång till solig terrass/altan. WC med dusch. I anslutning till wc finns bastu, där det även finns TM. Parkering för flera bilar med motorvärmaruttag finns i direkt anslutning.

Rökning är inte tillåtet. Hund är inte tillåten.

Restid från Stockholm (51 mil) är ca 6-7 timmar beroende på väglag.
Vi som äger stugan heter Jonas och Marlene Åkerberg och bor i Bromma i Stockholm. Hustillsyn hanteras av Lofsdalens Hustillsyn. Kontaktperson är Laila Orgla-Jansson. Beträffande praktiska frågor angående förhyrningen i samband med vistelse i Lofsdalen skall kontakt i första hand ske med Lofsdalens Hustillsyn (se ovan), som också hanterar nyckutlämning. Nycklar går även att ordna direkt med oss i Stockholm. Extern städning av stugan vid avfärd kan bokas via Laila. När det gäller alla frågor som uppstår om stugan och förhyrningen i allmänhet innan förhyrningen kommit till stånd, gäller att all sådan kontakt skall ske med oss i Stockholm.”


Byte av hyresgäst sker söndagar.

Info om Lofsdalen hittar ni på lofsdalen.com.


Vägbeskrivning:
Med bil från Stockholm är det ca 51 mil och tar mellan 6,5 och 7,5 timmar beroende på väglag.

Kalender

Plats

Lofsdalen

Kartor: Visa boendets adress och position på Hitta.se eller Google Maps

Säsonger och prisnivåer:

  • Pris per dygn (lågsäsong): 650 kr
  • Pris per dygn (högsäsong): 1570 kr
  • Pris per vecka (lågsäsong): 4500 kr
  • Pris per vecka (högsäsong): 11000 kr
  • Pris per månad: 24000 kr


Kan hyras under längre perioder

Faciliteter:

Övrig information

Ansvarig för innehållet i denna annons och för uthyrningen av denna bostad är Jonas Åkerberg. Genomför aldrig en förskottsbetalning av hyra efter endast e-post kontakt.

Våra råd till hyresgästen

Omdömen

Det här är en av många annonser på www.stugknuten.com - stugor i Sverige

Copyright 2016. Frågor om enskilda stugor kan endast besvaras av ansvariga annonsörer.