Hyr stuga i Sverige

Stort fritidshus på Ornö

16
500 m²
ID #19090  på Stugknuten.com sen: 2016-03-06
Boende med 16 bäddar i Ornö, vid, Dalarö, Stockholm uthyres

8 sovrum med 2 sängar i varje. De flesta med sjöutsikt. Flera barnsängar kan också disponeras. Mycket lämpat för generationsboende eller två vänfamiljer som vill bo tillsammans. Stora sällskapsutrymmen.

Huset är vackert beläget på Ornö, 50 m från havet. Ett stort badrum med dusch och badkar. Huset har 4 toaletter. Kakelugnar samt handfat i de flesta sovrummen. Öppna spisar i sällskapsrummen. Disk-och
tvättmaskin. Oljeeldning. Tillgång till stor brygga med hopptorn, studsmatta, krocket plan samt stora gräsytor lämpade för bollspel. Tillgång till bastu och badstrand med vit sand. Studsmatta. Egen solbrygga och flera uteplatser med möbler. Det är alltid lä någonstans. På 15 minuters gångavstånd finns en havsvik samt på något längre avstånd 2 insjöar, alla med varmare vatten än i havet.

Bilfärja från Dalarö. Ornö har stora strövområden i orörd natur med fina möjligheter till jogging och cykling på våra egna grusvägar. Cyklar samt en roddbåt finns att låna. På ön finns tennisklubb, simskola och gympa. Utmärkt restaurang vid Kyrkviken på Ornö. På Dalarö finns en välsorterad ICA-butik samt flera restaurangar. Mat kan beställas på mathem.se för leverans direkt till vår brygga.


Vägbeskrivning:
Från Stockholms city kör Nynäsvägen söderut. Tag av mot Dalarö. Beräkna c:a 45 minuter för denna sträcka. Dalarö förbinder Ornö med bilfärja som tar 30 minuter. Gå in på ornosjotrafik.se för att se tidtabellen.

Kalender

Kontakta uthyraren för lediga veckor

Plats

Ornö, vid, Dalarö

Kartor: Visa boendets adress och position på Hitta.se eller Google Maps

Säsonger och prisnivåer:

  • Pris per vecka (högsäsong): 22000 kr

  • 22000 kr/vecka plus eldningsolja (vid behov) och el.

Kan hyras under längre perioder

Faciliteter:

Övrig information

Ansvarig för innehållet i denna annons och för uthyrningen av denna bostad är Staffan Paues. Genomför aldrig en förskottsbetalning av hyra efter endast e-post kontakt.

Våra råd till hyresgästen

Omdömen

Copyright 2016. Frågor om enskilda stugor kan endast besvaras av ansvariga annonsörer.