Hyr stuga i Sverige
Tillbaka

Omdömen för annons #16095 - 4- bäddstuga i Grövelsjöfjällen

Susanne Hoffmann
hyrd 2020
Vi hyrde stugan i två veckor och är mer än nöjda. Härligt bekvämt att bo i en liten by med fin bykänsla, livsmedelsaffär med skiduthyrning (och ombud för Systembolaget) och Renbiten med en massa godsaker. Ski-in, ski-outläge till längdspåren vilket också är superbekvämt och klart hållbart. Stugan är mysigt inredd med det där lilla extra som gör att vi kände oss som hemma. Hanna och Björn har tänkt till när de inrett stugan för den är till exempel ett himmelrike för alla som saknat krokar i andra stugor. Sköna sängar, gott om förvaring för kläder/prylar som inte vill hänga på krok och fullt utrustat kök. Hanna och Björn är verkligen gästvänliga och de har otrolig kunskap om fjällen. En kunskap som de gärna delar med sig av på olika sätt. Och sen bakar de fantastiskt goda kanelbullar - beställ dem så ligger dom i frysen vid ankomst. Rekommenderas varmt och vi kommer absolut tillbaka.
Mats Vidinger
hyrd 2019
Vi avslutade 6 dagars fjällvandring med en natt i stugan. Fantastiskt skönt att pausa innan hemfärd söderut. Stugan är väldigt fint inredd med allt man kan behöva. Tack Hanna och Björn för att ni fick oss känna oss så välkomna. Vi ses igen nästa år. //Mats, Tyra, Ingrid och hunden Hedda
Thomas Andersson
hyrd 2019
Thomas o Kajsa Februari 2019 Vi hade en kanonvecka i stugan hos det vänliga värdparet Björn och Hanna. Spår direkt utanför, affären (med det du kan behöva och det lilla extra) 100 m och stugan saknade ingenting (+ för bastun). Vi använde tyvärr inte badtunnan men det såg mysigt ut. Har man sedan Pluppböcker i bokhyllan måste det applåderas. Fråga gärna Björn om han har ngn kurs som kan passa ert behov (skidor), vi gjorde det, och det var väl använda pengar. Kan ge en aha-upplevelse, som stavföringen gjorde för mig. Den enda förbättringen jag kan komma på skulle vara fler nerförsbackar.
Hanna & Björn Karlén & Jonsson:
Hej Thomas och Kajsa! Tack för er fina ord, det glädjer oss mycket att ni trivdes i stugan! Vi hoppas att vi får ha er som gäster igen vid något annat tillfälle! Välkomna tillbaka! Hälsningar Björn och Hanna
Lotta och Kit
hyrd 2017
Jätte fin stuga med all utrustning man kan tänkas behöva. Dessutom toppen läge med inte alls långt till fjällstationen och sjön där vi utgick från för de flesta av våra vandringar. Björn och Hanna är ett jätte trevligt värdpar med bra kunskaper om fjället. Detta var vår första fjällvandring som vi gjorde helt själva men med tips från Björn var vi skulle gå osv vilket var ovärderligt. Vi kommer tillbaka! Tack!
Sofie & Daniel
hyrd 2016
Väldigt fin och mysig stuga. Över förväntningarna! Forsen utanför huset var härligt att lyssna på. Bastu och stort badrum. Stort och fint allrum. Björn och Hanna var jättetrevliga och vi fick fin service. Rekommenderas alla dagar i veckan!
Anneli
hyrd 2016
Jättemysig stuga med gott om plats för fyra vuxna mitt i en levande by. Underbara omgivningar, välskötta spår och leder. Rekommenderas!
Fredrik och Lina
hyrd 2016
Mysig stuga med kanonbra läge. Den har alla faciliteter man behöver, inkl bastu. Supertrevliga och hjälpsamma värdar. Björn är en mycket duktig fjällguide och skidlärare så passa på att boka in er på turer och/eller lektioner :)
Ingela Kleveland
hyrd 2015
Vi (en familj med två barn på 5 och 7) bodde här en vecka i juli 2015 och hade det väldigt bra. Stugan är fullt utrustad med allt som behövs och är väldigt mysigt inredd med det lilla extra som gör att man känner sig mer som hemma. Tidningar, spel och böcker finns tillgängligt. Perfekt läge precis vid Grövlan och med en mysig tomt med tillgång till slogboden där vi grillade två kvällar. Bra med affär 150 meter bort om man behöver kompletteringshandla något. Nära till Fjällstationen och till Norge som vi utgick från på våra vandringar. Hanna och Björn är otroligt gästvänliga och de känner fjället väldigt väl och gav oss massa tips inför våra turer. Rekommenderas varmt!
Per-Inge Ljungdahl
hyrd 2015
Välplanerat och ombonat boende. Stort badrum med bastu, skönt efter en dag på fjället. Nära till affär och skidspår och inte långt med bil till skidbacke och fiske i Grövelsjön. Trevligt välkomnande hyresvärdpar. Rekommenderas!
Carina
hyrd 2015
Mycket bra och fräsch stuga, som jag varmt rekommenderar. När till skidspår, affär och Elgå. Man sov gott i sängarna.
Rutgerss
hyrd 2015
En mycket bra stuga som har allt man kan önska och omgiven av en fantastisk miljö. Stugan ligger bra då det finns skidspår, affär och fin natur runt hörnet. Med bil tar det bara några minuter att ta sig till både grövelfjäll och fjällstationen. Vi är mycket nöjda med vårt stugval.
Olof Ander
hyrd 2014
Superfräsch stuga precis intill älven med allt man kan behöva och mer där till. Härligt värdpar som gör att du känner dig välkommen. Rekommenderas varmt!

Copyright 2016. Frågor om enskilda stugor kan endast besvaras av ansvariga annonsörer.