Statistik April 2021

April 2021

För alla oss Stugägare är det något speciellt med Valborg. Vi städar upp, röjer, krattar, fixar och rensar. Elden tar med sig det vintern och föregående år lämnat bakom sig. Inom oss väcks känslan, den där längtan till liv. Längtan efter en lång härlig sommar i vår egna paradis. Det är nära nu. 

Sommaren närmar sig med stormsteg och för vissa är det endast en månad till semester. 

Populäraste sökningarna April 2021 

    - Öland
    - Gotland 
    - Västkusten 
    - Österlen 
    - Skåne 
    - Småland 
    - Stockholms skärgård 

Samtliga sökningar har en tydlig ökning från föregående år och antalet unika besökare på sajten ökar stadigt.  Inför föregående sommar var det många restriktioner och frågetecken angående resandet till Öland och Gotland, detta kan vara en av anledningarna till att intresset för öarna i år är större.

Mest sökta län April 2021 

    - Skåne län
    - Gotlands län
    - Stockholms län
    - Dalarnas län 
    - Västra Götalands län 
    - Blekinge län
    - Kalmar län 

Flest besökare har vi från Sverige, på andra plats finner vi i vanlig ordning Tyskland. Innan pandemin bidrog Norge, England och Nederländerna till en stor mängd besökare. 

Vi har under den gångna månaden haft över 192 000 unika besökare på sajten. Hela 72% av användarna (uthyrare samt gäst) besöker hemsidan via mobilen, denna procent ligger stadigt och vi ser en allt större anledning till att fortsätta att utveckla och mobilanpassa vår tjänst. Antalet som besöker sajten via dator har under månaden minskat med nästan 5% gentemot samma period föregående år.  

Vi avslutar med en rolig nyhet!

Inom kort kommer ni att kunna finna Stugknuten även på Instagram, ett konto för inspiration med en önskan om att sprida den underbara stugkänslan.

Mangopay
Stripe
BankID
Visa MasterCard
Omocom