Vakantiehuisje in Zweden
Terug

Recensies voor advertentie #3444 - Visitor´s apartement in the old stable.

familjenolofsson
gehuurd in 2019
Från denna pärla, når man allt på Österlen. Mycket trevliga värdar. Mysig stuga/lägenhet (utrustad med X-tra allt). Stilig trädgård, lugnt o skönt. Stort tack till Stefan o Carina, på återseende: Familjen Olofsson.
Familjen Bergström-Eneroth
gehuurd in 2017
Vi hyrde en vecka i augusti och kunde inte varit nöjdare! Läget var utmärkt som utgångspunkt för att upptäcka hela Österlen. Lägenheten var fin och fräsch, sköna sängar och allt man kan tänkas behöva i bla köksutrustningsväg finns. Den insynsskyddade trädgården var underbar. Stefan och Carina var hjärtliga och väldigt hjälpsamma, de tog gladeligen fram spjälsäng och barnstol till vår 5-månaders! Vi kommer gärna tillbaka.
Lena Carlsson
gehuurd in 2017
Ett härligt och trivsamt ställe. Lagom långt till allting, och vilka natursköna omgivningar! Väldigt trevliga personer som hyrde ut också, Stefan och Carina!
Anna Ekelund
gehuurd in 2015
Helt underbart ställe, allt från omgivningarna till helt fantastiska hyresvärdar Stefan o Carina. Barnen pratar fortfarande om detta lilla paradis
Eddy Öijwall
gehuurd in 2013
Jättefin vecka vi hade på Lilla Maryd. Och läget var perfekt, vi hann besöka det mesta på Österlen. Rekommenderas.
Sara Johansson
gehuurd in 2013
Underbart läge! Egen och stor lummig trädgård gör denna semesterlägenhet till ett paradis. Mycket fräscht och tillgång till alltifrån egen tvättmaskin till grill! Perfekt läge för den som söker avkoppling och lugn och som vill vara nära naturen. Samtidigt är det nära in till Kivik, till hemmagjord äpplemust, till underbara caféer med närproducerad mat, sandstränderna vid Vik och Knäbäckshusen. Hyresvärdarna Stefan och Carina är underbara. KAN VARMT REKOMMENDERAS!
Kaj Roth
gehuurd in 2013
Vi bodde hela familjen i detta hus och stortrivdes, ett mysigt läge och nära till det mesta på Österlen. Det mesta fanns tillgängligt i huset och vi behövde inte ta med oss mycket mer än kläder och mat. Hyresvärden var riktigt trevlig så jag kan bara rekommendera denna varmt.

Copyright 2016. Vragen over huisjes moeten beantwoord worden door de verantwoordelijke adverteerder.