Vakantiehuizen gezocht

Laatste 10
Önskar hyra sommarhus på Ingarö vecka 31-32
SÖKES HUS PÅ INGARÖ vecka 31-32 med 3 sovrum Vi är en generationsfamilj på 5 personer med 2 små barn( 1 och 2 år) som vill hyra ett hus med 3 sovrum på Ingarö.Minst 75 kvm. Barnvänlig tomt, gärna nära bad.

Lena Mangell

lena.mangell( at )lifecareer.se

Boende för 4 personer sökes i Visby innerstad .
Familj på 4 personer söker boende i Visby innerstad under vecka 32 sommaren 2021. Familjen består av 2 vuxna + 2 tonårstjejer (17 och 19 år). Vi är skötsamma och lugna, vi röker inte och vi har inga husdjur med oss. Vi har besökt Gotland många år tidigare, under medeltidsveckan. Och de senaste 5 gångerna har vi hyrt av samma person. Men våra döttrar har vuxit under åren, och sovplatserna räcker inte längre till för oss. Därför letar vi nu efter nytt boende. Vi letar efter ett boende innanför ringmuren. Gärna med parkeringsmöjligheter i nära anslutning. Storleken på boendet spelar mindre roll, vi har inget emot att bo trångt, men 4 sängplatser är ett krav (gärna dubbelsäng/sängar). Krav är också wc, dusch, wifi och matlagningsmöjligheter. En uteplats med möjlighet att grilla och umgås är önskvärt, men inte nödvändigt. Maxhyra för hela veckan 7500:-. Men om vi hittar ett boende som har "det lilla extra" så är vi beredda att betala upp till 8000 kr. Hör av er om ni har det vi söker.

Helena Esping

0768475904

espingfamiljen( at )gmail.com

Sommarhus v2
Vi är en familj på två vuxna och två barn (13 och 16) som söker ett fräscht boende att hyra vecka 27 i Köpingsvik/Borgholm.

Tobias Berg

tobias( at )bergarna.se

Sommarhus v27
Vi är en familj på två vuxna och två barn (13 och 16) som söker ett fräscht boende att hyra vecka 27 nära Tofta strand, helst promenadavstånd.

Tobias Berg

tobias( at )bergarna.se

Stuga önskas hyra för distansarbete under våren!
Efter ett års arbete från hemmet längtar jag upp till Bohuslän! Önskar hyra stuga i Sotenäs, på Skaftö eller i Tanums kommun med omnejd några veckor under april-maj, WiFi är ett plus!

Marika Persson

0702085144

marika.persson.mp( at )gmail.com

Lantligt hus
Hej! Vi är ett aktivt par med fast inkomst som söker ett hus eller liten gård att hyra. Renoveringsbehov är inga problem. Referenser finns från tidigare hyrevärd. Husdjur måste dock vara tillåtet. Har du en bostad eller känner någon som har en till övers? Hör gärna av er!

Helene

0702247877

helle_wallgren( at )hotmail.com

Familj 2+2 önskar fina sommarminnen fràn Sverige
Hej! Vi är en familj med tvà barn (4+3), som önskar fà en härlig sommar i Sverige. Jag är svensk och min man Schweizare, och barnen likasà. Vi bor i Schweiz, men jag har min sida av släkten kvar i Sverige. Min man är allergiskt mot katter och hundar, sà gjärna husdjurfritt boende. Dessutom är vi lite pedantiska och tycker om när det är rent och fint. Jag vill gärna att mina barn ska fà uppleva allt det härliga med den svenska sommaren, med bad, smultron, blàbär, fiska krabbor/fisk, leta sjöstjänor etc. Om det finns intresse kan vi erbjuda vàrt semesterställe i Alperna som byte, det är en 4.a rums lgh i Riederalp med 6 bäddar, i en Unesco-ort. Här finns det mkt att uppleva, exempelvis spela golf pà Europas högsta golfbana, vandra i alperna, ta ett friskt dopp i en alpsjö, ta en guidad tur pà glaciärerna, paragliding, klättra i bàde berg och träd (anläggningar) och mycket mera. https://www.aletscharena.ch/en/activities/glacier-tours/ Vänliga hälsningar, Veronica & Roger Eng

Veronica Eng

+41794419825

veronica.eng( at )gmx.ch

Hyra sommarboende
Hej! Jag och min familj önskar hyra sommarboende i Kungshamn eller Smögen mellan veckorna 25-30. Vi önskar 2-3 veckor under denna period. Bäddplats för 4 personer önskas.

Susanne Sörqvist

0735272498

susanne.sorqvist( at )uddevalla.se

Önskar hyra tillsvidare
Vi som söker är ett par varav en pensionär och en arbetar. Vi söker ett hus för permanent boende, gärna 3 rum och kök minst. Finns det möjlighet att odla i växthus o på friland vore det toppen. Mannen är händig och jag är pysslig så lite fix är vi inte rädda för. Gärna runt Östhammar med omnejd.

Marie Eriksson

Marie.eriksson1959( at )hotmail.com

Stuga /Hus
Önskas hyra stuga eller hus, för en längre tid. I trakten runt Bjuråker /Delsbo.

Christer Nolstad

0704395219

christer1952( at )live.se