Hyr stuga i Sverige
Tillbaka

Omdömen för annons #18514 - Blidö - Ön i solen...

Daniel A.
hyrd 2020
Superfint läge med mysig stuga. Nybyggd fräsch allmän bastu. Toppen ställe:-)
Cecilia L.
hyrd 2019
Ett jättebra stuga med ett magiskt läge. Nära till bad med strand och brygga. Mängder av tv-kanaler för tonåringarna som inte ville sitta på verandan om kvällarna. Hyresvärden lånade ut cyklar och var i övrigt hjälpsam och enkel att hyra av. Förbränningstoan funkade jättebra och är helt luktfri. Det enda som störde lite var ett getingbo under verandan. Men annars rekommenderar vi denna stuga starkt.
Amanda B.
hyrd 2019
Fantastiskt mysig stuga och fin tomt! Vi var 8 personer som hyrde stugan till midsommar 2019. Vi är supernöjda och kommer absolut rekommendera andra att hyra denna stuga. Rent och fräsht, komplett utrustad, framför allt köket. Fin och välskött tomt med havutsikt. Mysig liten by med en väldigt trevlig badplats bara 5 minuter bort. Trevlig och hjälpsam hyresvärd.
Edward
hyrd 2018
Perfekt stuga med alla nödvändigheter, fin tomt och nära till barnvänligt bad i långgrund vik. På en kort promenads avstånd finns också klippbad i underbar skärgårdsmiljö. Detta är andra året vi hyr och vi är mycket nöjda!
Simon
hyrd 2017
Mysig stuga med bra inredning och gott om tillbehör för exempelvis matlagning samt grillning. Nära till vatten för ev bad och kanske även fiske. Stor tomt. Men bäst av allt ett väldigt fint och professionellt bemötande av uthyraren, väldigt tillmötesgående och hjälpsam.

Copyright 2016. Frågor om enskilda stugor kan endast besvaras av ansvariga annonsörer.