Holiday homes wanted

Showing lastest 10
Stuga önskas hyra för distansarbete under våren!
Efter ett års arbete från hemmet längtar jag upp till Bohuslän! Önskar hyra stuga i Sotenäs, på Skaftö eller i Tanums kommun med omnejd några veckor under april-maj, WiFi är ett plus!

Marika Persson

0702085144

marika.persson.mp( at )gmail.com

Lantligt hus
Hej! Vi är ett aktivt par med fast inkomst som söker ett hus eller liten gård att hyra. Renoveringsbehov är inga problem. Referenser finns från tidigare hyrevärd. Husdjur måste dock vara tillåtet. Har du en bostad eller känner någon som har en till övers? Hör gärna av er!

Helene

0702247877

helle_wallgren( at )hotmail.com

Familj 2+2 önskar fina sommarminnen fràn Sverige
Hej! Vi är en familj med tvà barn (4+3), som önskar fà en härlig sommar i Sverige. Jag är svensk och min man Schweizare, och barnen likasà. Vi bor i Schweiz, men jag har min sida av släkten kvar i Sverige. Min man är allergiskt mot katter och hundar, sà gjärna husdjurfritt boende. Dessutom är vi lite pedantiska och tycker om när det är rent och fint. Jag vill gärna att mina barn ska fà uppleva allt det härliga med den svenska sommaren, med bad, smultron, blàbär, fiska krabbor/fisk, leta sjöstjänor etc. Om det finns intresse kan vi erbjuda vàrt semesterställe i Alperna som byte, det är en 4.a rums lgh i Riederalp med 6 bäddar, i en Unesco-ort. Här finns det mkt att uppleva, exempelvis spela golf pà Europas högsta golfbana, vandra i alperna, ta ett friskt dopp i en alpsjö, ta en guidad tur pà glaciärerna, paragliding, klättra i bàde berg och träd (anläggningar) och mycket mera. https://www.aletscharena.ch/en/activities/glacier-tours/ Vänliga hälsningar, Veronica & Roger Eng

Veronica Eng

+41794419825

veronica.eng( at )gmx.ch

Hyra sommarboende
Hej! Jag och min familj önskar hyra sommarboende i Kungshamn eller Smögen mellan veckorna 25-30. Vi önskar 2-3 veckor under denna period. Bäddplats för 4 personer önskas.

Susanne Sörqvist

0735272498

susanne.sorqvist( at )uddevalla.se

Önskar hyra tillsvidare
Vi som söker är ett par varav en pensionär och en arbetar. Vi söker ett hus för permanent boende, gärna 3 rum och kök minst. Finns det möjlighet att odla i växthus o på friland vore det toppen. Mannen är händig och jag är pysslig så lite fix är vi inte rädda för. Gärna runt Östhammar med omnejd.

Marie Eriksson

Marie.eriksson1959( at )hotmail.com

Stuga /Hus
Önskas hyra stuga eller hus, för en längre tid. I trakten runt Bjuråker /Delsbo.

Christer Nolstad

0704395219

christer1952( at )live.se

grövelsjön
Önskar hyra nära Grövelsjön minst 4 sovrum, 24/6-27/6

Stefan Börjesson

+46705102677

sb58.borjesson( at )gmail.com

Lofsdalen v14
Önskar hyra en stuga nära Lofsdalen. Även andra orter kan vara intressant men helst Lofsdalen. Vi är två barnfamiljer (totalt 4 vuxna och 5 barn). Även en snäll hund. Har ni en stuga så kontakta oss.

Peter Johansson

0707618080

peter( at )mattconcept.se

Boende sökes vecka 9 Kort varsel, 24h före OK
Ramundberget, Funäsdalen, Tenndalen, Idrefjäll. Skötsam djur och rökfri familj 5 pers, gärna u bastu

Magnus Lörvall

0704831100

magnuslorvall( at )yahoo.com

Stuga
6vuxna 1 barn

Ingrid Johansson-Dahl

ingrid.jd( at )hotmail.com