Holiday homes wanted

Showing lastest 10
2 vuxna önskar hyra en stuga några nätter
Hej, Vi är två vuxna som önskar hyra stuga antigen på västkusten eller i Öland. Vi önskar hyra vecka 25, datumen kan variera men önskvärt datumen mellan 19/6 - 22 eller 23/6. Vet att det är sista minuten men vi vill bara byta lite miljö. Vi är lugna och skötsamma. Icke rökare.

Adele

demiri.teuta( at )hotmail.se

Stuga vid vattnet med privat brygga v 28 eller 29
Hej! Vi är en familj på 5 personer som önskar hyra en stuga under vecka 28 eller 29 (helst 28). Det spelar inte så stor roll vart i landet stugan finns, vi är öppna för förslag :) Stugan behöver ha 3 sovrum och minst 1 badrum och för övrigt vara bra utrustad i kök med vad som behövs där. Uteplats och grill är också ett "krav". Om våran hund som är allergivänlig får följa med vore det toppen, annars löser vi det med hundvakt. Han fäller inte alls och jag som är allergisk mot hund känner inget av honom.

Carolin Eriksson

0706618169

carjo( at )rocketmail.com

Liten stuga
Jag söker ett boende från mitten av juni,för en längre tid till ett rimligt pris max 4 .500 kr per månad.Jag är en lugn och skötsam person tacksam för svar Mvh Kristina

Kristina Hedström

kristinahedstrom806( at )gmail.com

stuga öland gärna nära böda eller köpingsvik
Önskar hyra stuga för barnfamilj 6 personer vecka 28,29 eller 30 5-6 bäddar

Björn

Bjorn.arkert( at )gmail.com

Sommarstuga hyres aug. 2024!
Hej, vi är 2 pensionerade par, 70+, bosatta i Spanien, som varje år besöker Sverige under de ca 10 sista dagarna i augusti. Nu letar vi trevlig, ren sommarstuga för 2024!!! Helst norr om Göteborg. Vi söker en normal sommarstuga (inte villa/lgh) med havs/sjö tomt och fin utsikt över vatten. Inte intresserade av bad! Vi behöver 2 separata sovrum, under samma tak, med vanliga dubbel/enkelsängar (ej våningssäng/bäddsoffa), vattentoa + inomhus dusch. Flyger till Landvetter, sedan hyrbil. Behöver lakan/handdukar till 4 personer + om möjligt slustädning. Finns någon stugägare som kan uppfylla våra önskningar under de 10 sista dagarna i augusti 2024? Vänligen sänd bilder + prisförslag. Vi är även öppna för ett semesterbostadsbyte! Vi har en liten fin lägenhet i Benidorm. 1 sovrum + 2 extra sängar för barn. Pool, Wi-Fi, nära till Levante stranden och allt annat!

Inga-Lill

Ileriksson47( at )gmail.com

SUCHEN EIN SCHÖNES MODERNES FERIENHAUS
HALLO! SUCHEN EIN MODERNES FERIENHAUS ZEITRAUM 14.8-26.8.23 ca 10 TAGE . WASSERNÄHE WÄRE GUT .MIT BOOT und RÄDER WÄRE SUPER:

Andrea Hofbauer

JogiBaer1983( at )gmx.de

Stuga i eller närheten av Yngsjö
Söker efter en stuga i eller runt Yngsjö att hyra under v 28. 4 vuxna och 4 barn, inga rökare, inga djur.

Sandra Isacsson

sisacsson( at )gmail.com

Önskas hyra
Hus , stuga önskas hyras året . i Förslöv , omnejd .

Lillebil Edwardsdotter

076 082 80 81

billan_edwardsdotter( at )hotmail.com

Hyra av rum.
Önskar hyra rum i Transtrand den 14-16/7 alltså 2 nätter.

Ulla Stanley

Ullanurs( at )hotmail.com

Midsommar hyrning
Hej, vi är ett gäng på 8-9 Pers i 25-30 års åldern som letar boende till midsommar i Leksand.

Matilda Sjöström

+46767610006

pansartilda( at )gmail.com

Mangopay
Stripe
BankID
Visa MasterCard
Omocom