Önskas hyra - stuga i Stockholms län

Stockholms län

Tillfälligt boende i Åhus juli-dec 2021
Hej, Jag ska sälja mitt hus i Kristianstad och väntar på att mitt nya boende i Åhus ska byggas klart. Preliminär inflyttning i dec 2021. Under perioden 1 juli och ca 5 månader framåt behöver jag någonstans att mellanlanda och söker därför efter en stuga eller annat lämpligt boende åt mig och sonen. Möblerat eller omöblerat. Jag har ordnad ekonomi, är skötsam och har en hund som också måste vara välkommen.

Marie Sundström

Marie.t.sundstrom( at )gmail.com

Önskar hyra med inhängnad tomt
Önskar hyra stuga en stuga vecka 35 nära till sjö, wc, dusch, el. Vi är två vuxna med tre hundar så inhägnat vore bra. Ca 2 timmars bilkörning från Göteborg. Skriv gärna en rad vad ni har så hör jag av mig, hälsning Therese

Therese Hjelm

theresehjelm669( at )gmail.com

familj önskar hyra stuga
vi är en familj på 4 medlemmar som önskar hyra en stuga/hus/radhus nära Alingsås/Vårgårda from 1/8 -29/8 (vi har flexibilitet en dag upp eller ner) Vi behöver helst 3 sovrum.

Yolanda Sarasa

pokkoyoly( at )icloud.com

Duved med omnejd
Önskar hyra enklare bostad, stuga, friggebod, attefallshus, lägenhet eller del av villa under vinter och vår ev längre. Gärna i Duved men även andra förslag kan vara av intresse. Såsom Tegefjäll och Åre.

Susanne Sjölin

0736895225

susannesjolin( at )gmail.com

Ett trevligt och mysigt fritidshus önskas.
Hallå där, Vi är två personer (ett äldre par) och vi vill hyra ett fritidshus vid sjön eller vid havet eftersom vi älskar att fiska och simma. På vår önskelista finns en båt, cyklar och en TV med tyska program. Hyresperioden bör vara i augusti i två veckor, till ett hyrespris på cirka 1200 euro. Kontakta oss om du kan erbjuda något liknande. Många hälsningar

Helga Dammhayn

hdammhayn( at )t-online.de

Önskar hyra över julen 2021 centralt i Lindvallen
Boendet måste ha minst 5 sovrum och 2 badrum för 10 vuxna och 4 barn 3-10 år. Ska vara centralt beläget i Lindvallen. Vistelsetid en vecka över julen 2021.

Anne Charlotte Carlström

0707428082

carlstrom.lotta( at )gmail.com

Skribent söker stuga
Hej, jag önskar hyra en stuga månadsvis max en timmes bilväg från Göteborg. Jobbar som skribent, har bil. Är van att bo på landet och sköta även ett enkelt hus utan bekvämligheter (ex vis med vedkamin, utedass etc). Gärna fibernät men det går också bra utan utan om det är max 45 minuter från Göteborg. Max hyra 5 000 kr, beroende på standard.

Maria Danielsson

maria.888( at )hotmail.com

Hjälp, vi vill till fjällen vecka 9!
Vi, en familj på 2 vuxna och 3 barn och en liten hund(mellanspets) längtar till fjällen og undrar om det finns någon stuga att hyra i Grövelsjön, Storsätern, Ollarsliden, Huskläppen i vecka 9? Vi skulle bli jätteglada om ni i så fall tog kontakt med oss! Mvh Steinar m familj

Steinar Bech

steinarbech( at )hotmail.com

Barnvänligt semesterboende efterlyses
Hejsan! Vi önskar hyra ett boende, gärna vecka 27, 28 eller 29, med ca 10 bäddar. Får gärna vara något större och i närhet till en sjö eller hav då fiske och bad står på önskelistan. Barnvänligt är ett önskemål då 3 barn ska kunna semestra och ha roligt! Vi gillar djur och natur. Har du något du tror skulle kunna passa? Hör av dig! Mvh Emma

Emma Pettersson

emmapettersson85( at )hotmail.com

Önskar hyra Öckerö kommun Hönö Klova.
Vi är två skötsamma pensionärer som skulle kunna tänka oss att hyra på Hönö Klova ca 3 månader i sommar. Vi känner till platsen väl och känner oss hemma mellan Ställplatsen, Hemköp och restaurang området! Men är öppen för andra områdesförslag i dess närhet. Priset för längre period måste vara förhandlingsbart!

Solveig och Jörgen Högberg

S. 0706 619587. J. 0705 382022

hogberg.solveig( at )hotmail.com