Holiday cottage in Sweden
Back

Reviews for ad #2946 - Sjöbod vid havet

nilsmatti
rented in 2019
Så tacksam för denna vecka på Harstena trots varannandagsväder. Rofyllt och lagom avskilt.Alldeles underbart med närheten till och utsikten mot havet från det mysiga rummet/köket, den egna uteplatsen OCH utedasset! En härlig ö att vandra omkring på och bara njuta av fågelliv och vacker skärgårdsnatur /Jörgen Ivraeus
Diana Pagendarm
rented in 2018
Ein einfaches, gemütliches und sehr authentisches Häuschen an einem traumhaft schönen Plätzchen direkt am Meer. Sehr nette Gastgeber, die viel Interessantes über die Geschichte der Insel zu erzählen wissen!
Hans Andersson
rented in 2018
Perfekt för den som söker lugn och ro. Vi satt en vecka och läste böcker och tittade på havet och naturen, följde vädret och kollade på en och annan båt. Bra service från värdarna, lagom avskilt läge och de bekvämligheter man kan vänta sig. Lagom spartanskt.
Gerald Abich
rented in 2017
Schöner wohnen kann man nicht ! Seit 1993 besuchte ich mit Familie mehrfach Harstena. Dabei fiel mir die Hütte auf, die ich dann vor 2 Jahren im Wb fand. Von da an arbeitete ich an meinem Traum einen Sommer auf einer Schäreninsel zu verbringen. Im Oktober letzten Jahres durfte ich Probewohnen. Ich war total begeistert. Der August in diesem Jahr war eine wunderbare Zeit. Gern komme ich wieder zurück.
Tove Jaensson
rented in 2016
Jag har hyrt detta fantastiska ställe fyra år i rad, och, med risk för att avslöja ett skärgårdens allra, allra finaste ställen, kan jag bara ge det högsta betyg! Enkel standard, litet, precis som jag vill ha det, men framförallt: bästa tänkbara läge rakt på klippan, öppen horisont, total avskildhet om man vill (kiosk och krog borta i byn, om man vill). Vi badar i alla väder, (klippor på utsidan, insidan, grunt, djupt, liten sandstrand, efter humör) läser, slappar, äter alltid frukost på flatklippan just utanför stugan, gör utflykter, får ibland besök. Oväder är spännande och går oftast över fort (juli) så vi njuter av dem också. Det har blivit "vår klippa" och vi trivs och kommer tillbaka!
Ricard Carlenius
rented in 2016
Fantastiskt läge för den som vill vara med sig själv för en stund! Jag fick lugn och ro, fantastiska naturupplevelser och hann läsa ut tre böcker på tre dagar. Kände mig som en ny människa när jag kom hem och längtade genast tillbaka. Boendet är enkelt och litet, men har allt som behövs. Läget med havet som granne är fantastiskt!
Martin Ryberg
rented in 2016
Harstenas finaste läge. Jag hyr denna sjöbod ofta och gärna!
Malin
rented in 2014
Jag återkom till sjöboden för en kortare vistelse. Kunde inte låta bli eftersom hela min själ längtade tillbaka. Detta år var kommunikationerna ut till Harstena ännu bättre! Letar du efter en unik vistelse där du får lugn och ro är det hit du ska ta dig!
Michael Åström
rented in 2009
Toppen ställe i underbar skärgårdsmiljö för den som vill vara lite avsides. Härligt att se horizonten. Bra badklippor. Kommunikationen fungerade bra till harstena med skärgårdslinjen. Kanske kan dusch möjligheterna förbättras, 17 grader i havet brrr.
Eva Moody och Håkan Hultgren
rented in 2009
Ett smultronställe med underbar havsutsikt och avskild het men ändå nära till den lilla byn. Inte sista gången vi besöker Harstena och denna stuga!
Ursula och Klaus Schepull
rented in 2009
Vi hade 2 fantastika veckor på Harstena. Kent och Maria var mycket vänlig och hjälpte oss med alla problem. Stugan är liten men mysig. Vi planerar att resa dit igen nästa år.
Malin
rented in 2012
Detta är en plats på jorden som tvingar själen att komma till ro. Efter några dygn andas man lättare och ser på livet med nya ögon. Stugan (rummet) ÄR litet men har allt man kan önska. Att det finns en picknickkorg att ta med sig ut på klipporna är bara en av alla bonusar man upptäcker vid ankomst. Maria och Kenneth har verkligen tänkt på allt. Kanske kan duschen (mkt primitiv men ack så ljuvlig!) avskiljas något? Att sitta på dass, med öppen dörr, och beskåda havet är... banne mej en nåd! I sjöboden kan man få en granne, långtidsgäster som kommer ut emellanåt, och detta visade sig också vara underbart trevligt. Aba och Siv, grannarna, är fantastiskt trevliga! Vi återkommer garanterat!
Claes johansson
rented in 2010
Tack för en mycktet trevlig och härlig upplevelse på ert fantastiska ställe på Harstena. Det var svårt att återvända till Staden och arbetet när det är över 25 grader. Vi trivdes så bra alla tre, och vi hoppas vi får åtekomma under, både kortare och kanske lite längre stunder framöver. Mvh Claes, Anna och Lukas
Emma Adolfsson
rented in 2008

Copyright 2016. Questions about a cottage must be answered by responsible advertiser.