Hyr stuga i Sverige
Tillbaka

Omdömen för annons #7625 - Vackra sköna Lappland

Ingalill
hyrd 2017
Dags för hemresa efter en härlig semestervecka i denna fina stuga och i den fina naturen. Jag har njutit av den underbara utsikten utöver sjön och fjällen,olika upplevelser varje morgon och kväll när vädret växlat men allt lika vackert och mäktigt. Allt har varit toppen!Stort tack till trevliga och rara stugvärdarna Conny och Maud. Skulle gärna ha stannat en vecka till,men får njuta av de sköna minnena från dessa dagar.
Gänget från Vansbro
hyrd 2016
Tack för en fin vecka i Lövberg. Omväxlande väder men humöret alltid på topp! Jättenöjda med fisket.123 rödingar! Det här är andra året vi är här,och den här gången har vi två stugor,vi är 12 personer. Skidåkning och skoterturer har vi också hunnit med. Långa dagar i en fin fjällnatur. Tusen tack för fina stugor!
Gull-Britt och Björn
hyrd 2016
Det var den mest hemtrevliga stuga vi har bott i!Ingen fisk tyvärr.. Tack för denna gång!
Lars Gotborn
hyrd 2014
Den finaste stuga jag någonsin bott i under många fågelskådarresor. Utbytet av fågelskådningen var också gott,med ett smålomspar från altanen.Fjällabb,lappsparv och blåhake uppe vid Stekenjokk. Stort Tack!
Sivor och Walde
hyrd 2015
En underbar utsikt från denna trevliga och välutrustade stuga. Lugnt,skönt och mycket vackert läge. Här är en plats man gärna återvänder till.Tack för oss!
Viveka och Jan
hyrd 2014
Maud och Conny-Ett hjärtligt tack! Det här var en fullträff på vår resa. En fantastisk stuga och trevligt bemötande. Vi har bara njutit.Stekenjokk med fjällhed,fågel och till och med en fjällräv(men på behörigt avstånd). Ransarån som inbjuder till flugfiske efter röding och öring, och Fatmomakke med den gamla kyrkbyn. Femstjärningt!!
AnnCristin och Janne
hyrd 2014
Vi har haft en härlig långweekend med mycket friluftsliv. Behåller gärna utsikten i minnet och kommer gärna åter!
Eva och Håkan
hyrd 2013
Tack för oss.Trevlig stuga med fint läge. Rent,fräscht och välutrustat. Vi återkommer och stannar längre nästa gång!
Gun,Torborg och Henry
hyrd 2013
Tack för fint bemötande och boende. En fantastisk stuga med smakfull inredning!
Familjen Stenmark
hyrd 2012
Tack för ännu en fin hösthelg i er fina stuga!
Ulf och Ann-Charlotte
hyrd 2012
En natt blev till flera i er fina stuga. Fantastisk utsikt och underbar natur! Vi kommer gärna igen och stannar längre då.Tack och på återseende!
Birgitta,Bent och Anna
hyrd 2011
Vi kan bara instämma i alla föregående lovord-underbara dagar i fantastisk stuga! Här finns allt man behöver. Vi är jätteglada för att vi har fått vara en vecka just här,och nästa gång ska vi nog också testa fiskelyckan! Varmaste tack!
Kirsten och Finn
hyrd 2011
Betyg till stuga och stugvärd : 5 1/2 stjärna av 5 möjliga!
Axel,AlbinEva och Anders
hyrd 2011
Tack för en fin vecka,service & bemötande i världsklass!
Björn och Kerstin
hyrd 2010
Tackar för två dagar med en stuga som verkligen var toppen att bo i.Så lättskött och vilken utsikt över sjön! Vädret har ingen betydelse när man bor i en sån stuga!
Eva och Kjell
hyrd 2011
Det var ett lyckokast att vi fann er broschyr på turistbyrån i Vilhelmina. En sån fin,fräsch och välutrustad stuga har vi nog aldrig förut bott i. Och så trevligt värdpar,Maud och Conny. Nu far vi vidare men vi hoppas på att vi får komma tillbaka ett kommande år.Tack för oss!
Fam Andersson
hyrd 2010
Efter en härlig vecka med fjällvandringar i sol och härligt klar luft, så tackar vi för oss. Vi har njutit av alla bekvämligheter i er fina stuga med toppenläge!!
Antti & Tiina
hyrd 2010
We had a lovely stay here in this really nice cabin for 3 days.Training our dogs in the mountains and enjoyed the amasing views! Thanks!

Copyright 2016. Frågor om enskilda stugor kan endast besvaras av ansvariga annonsörer.