Hyr stuga i Sverige
Tillbaka

Omdömen för annons #17139 - Stuga med fin utsikt över Bråviken, Kolmården

Linnéa
hyrd 2018
Underbar stuga med fantastiskt läge vid Bråviken. Vi bodde i två nätter med våra två barn, ett och tre år gamla, för att besöka Kolmården. Barnen älskade att leka i lekstugan och hoppa i studsmattan. Vi hade med oss en babymonitor så att vi kunde sitta på altanen och njuta av utsikten efter att barnen somnat. Hit kommer vi gärna tillbaka.
Emma Åman
hyrd 2018
Superfin liten stuga med allt man behöver. Bra matlagningsmöjligheter. Underbar altan med underbar utsikt. Har ingenting att anmärka på! Även toppen att barnen fick använda lekstuga, sandlåda och studsmatta. Trevliga hyresvärdar. Vi kommer igen :)
Jan-Olof
hyrd 2017
Mycket trevlig stuga med fantastisk utsikt över Bråviken. Perfekt för oss, två vuxna och två barnbarn, när vi gjorde tvådagars besök på Kolmårdens djurpark. Kan verkligen rekommenderas !
Sofia
hyrd 2017
Perfekt boende för vår familj (2 vuxna och 2 barn) då vi besökte Kolmårdens djurpark. Stugan hade ett privat läge på tomten. Lagom stor för våra behov och dessutom med en härlig utsikt. Väl anpassat för barnen med barnmatstol, lite leksaker och dessutom tillgång till lekstuga, sandlåda och studsmatta. Hit återvänder vi gärna!
Christian
hyrd 2016
Jättemysigt torp med havsutsikt och toppenläge nära djurparken. Vi bodde 2 vuxna och 2 barn och trivdes jättebra. En bonus var att barnen fick leka på tomten och låna studsmatta. Vi kan varmt rekommendera denna stuga.
Steinar
hyrd 2015
Liten och jätte mysig stuga. Har allt som behövs för hela familjen. Vi är 6 st och fick alla plats. Finns stol och säng för babisen så man behöver inte ta med sig. All tänkbar köksutrustning finns. Väldigt skönt att ha så nära till övernattning från djurparken.

Copyright 2016. Frågor om enskilda stugor kan endast besvaras av ansvariga annonsörer.