Hyr stuga i Sverige
Tillbaka

Omdömen för annons #15689 - Charmigt boende nära Åre för 4 pers.

Familjen Tonnvik
hyrd 2018
Mysig boende! Sköna sängar och bra kök! Fräscht och snyggt! Skönt att komma "hem" till tystnaden efter en dag i backen i Åre! Vi kommer absolut att vilja bo i Majastugan igen!
Sigge
hyrd 2018
Lägenheten har allt jag behöver för skidåkning i och runt Åre. Funkar säkert minst lika bra på sommaren. Värdfamiljen och hundarna får guldstjärnor allihop. Bil ett måste. Utrymmet perfekt för två personer, men funkade även för tre. Ser fram emot att komma tillbaka.
Anton
hyrd 2016
Fint läge, service över förväntan, fräsch lägenhet med utsikt över fjällen. Vandringsleder utanför huset. Mycket bra!
Familjen Hultman
hyrd 2016
Mysig och funktionell lägenhet och trevligt värdfolk!
Kalle Beidestam
hyrd 2014
Prisvärt, trevligt, lugnt och skönt:-)//Kalle
benjamin
hyrd 2015
Wonderful place to stay when you''re visiting Jämtland ! The cottage is clean, cosy and the view is beautiful. The owners are very friendly, and very nice people. I really enjoyed my stay !
Maria A
hyrd 2015
Fint, fräscht och hemtrevligt härbre. Uthyrarna var seriösa och gjorde verkligen allt för att vi skulle trivas på vår semester. Nära till fantastisk natur. Vi är väldigt nöjda och kan tänka oss att komma tillbaka. Tack!
Catrin Lundström
hyrd 2014
Trevlig och mysig bostad till ett bra pris. Jättetrevlig och generös hyresvärld. Och rummet var så välstädat och fint iordninggjort. Eftersom jag åker längdskidor så var det också jättebra att hyresvärlden hjälpte till med att valla till en liten summa. Bra att ha bil eftersom det är ca 12 km in till Åre fast det finns okej bussförbindelser. Återvänder gärna.

Copyright 2016. Frågor om enskilda stugor kan endast besvaras av ansvariga annonsörer.