#37098 - på Stugknut.com siden 2024-04-04
 6 senger
 100
 6000 - 11000 SEK/uke

Stuga Borgholm

Dette boalternativet har Stugknutens S-merking

Stugknutens S-merking betyr at utleier har valgt å gi deg så trygg leie som over hode mulig. Dette boalternativet betales i forbindelse med bookingen, men leien betales ikke ut til utleier før du har sjekket ut. Denne sikkerheten gjelder kun dersom booking og betaling gjøres via Stugknutens system.  
Les mer her.

Välkommen till vår mysiga stuga i den pittoreska byn Borgehage strax söder om Borgholm. Ni har promenadstigar till Soliden och Borgholms slottsruin, cykelväg till Borgholm med handel och restauranger i toppklass. Bilavståndet till Borgholm är ca: 4 km.
Byns egna badplats ligger ca: 900 m från stugan, större badplatser finns i Borgholm och Köpingsvik som är ett sommarmecka! Det fina med boendet är att det ligger så till att naturen är finns runtomkring med dess lugn det ger, den trivsamma byn ligger 150 meter västerut mot Kalmarsund.
Det sköna med stugan är att efter en intensiv dag vid stranden få komma hem till lugnet i boendet som har en inredning som är modern inspirerad av det gamla, detta med balkar i taket och en härlig öppen spis. Där finns 3 sovrum med dubbelsängar, ett stort öppet kök och allrum, samt dusch och VC. Den stora uteplatsen i söderläge nås via allrummet.
Köket har kyl/frys, micro, kaffebryggare och vattenkokare samt traditionell köksutrustning, plats för 6-8 persor vid den vackra matplatsen. Grill finns att tillgå vid uteplatsen.
Tomten är stor med en plan för bollspell, studsmatta. För det fågelintresserade har det ibland hörts sommargylling från sovrummet och självklart näktergalar på våren.
Stugans läge mitt på Öland gör att man når både de södra och de norra delarna på relativt kort tid. Själva tar vi ibland promenaden till den härliga pulsen i Borgholm via promenadvägar förbi Kaffetorpet, vid Soliden eller alldeles strax öster om den vackra Slottsruinen.

Byte söndag-söndag. Incheckning kl 16.00 samt utcheckning vid kl. 10.00

4 km till Borgholm, med en restaurang med en stjärna i Guide Michelin.
9 km till Ekerums golfbana, samt Ekerums bad
2 km till Borgholms slott samt Soliden
7 km till Vida museum samt Halltorps gästgiveri.

Priser 6000 sek per vecka lågsäsong
11000 sek per vecka högsäsong (veckorna 19, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 samt vecka 39)

Tillgänglighet se kalender.
Stugknuten
Sesong og prisnivå

Pris per uke fra 6000 SEK

Pris per uke til 11000 SEK

Stugknuten
Fasiliteter
Informasjon
  •  Grillutstyr
  •  Mobildekning
  •  Separerte soverom
  •  TV
  •  Utendørsmøbler
  •  Uteplass (terrasse osv)
 Kjøkkenutstyr
  •  Kjøleskap
  •  Kokemuligheter
 Baderomsfasiliteter
  •  Dusj
  •  Toalett
Tilleggsinformasjon

Råd til leietakere når de bestiller

Stugknuten
Mangopay
Stripe
BankID
Visa MasterCard
Omocom