Feriehus ønskes

Viser siste 10
Enskilt läge
Söker ett hus 2till3 rum ca 90kvm husdjur tillåtet, omöblerat, internet inhägnad tomt om möjligt

Barbro

0700901979

barbropipping( at )telia.com

Önskar hyra strandnära stuga på Österlen v26 eller v27
Hej! Vi är en familj med 3 barn (11,9,8) som önskar hyra stuga på Österlen med gångavstånd till bad. Vi är intresserade av antingen v.26 eller v.27. Med vänlig hälsning Terje och Karin

Terje Jontell

0761367511

terje.hakansson( at )gmail.com

Långtidshyra
Par i 50 års åldern önskar hyra stuga över hela säsongen max 2 timmar fr Göteborg. Lättare skötsel är vi behjälpliga med. Gärna nära fina bad men inte i djupaste skogen.

Kerstin Mörk

Kerstinmorkfloda( at )gmail.com

Önskar hyra stuga i Skåne v 28 och/eller 29
Familj på fyra vuxna önskar hyra stuga i Skåne. Gärna längs sydkusten mellan Trelleborg och Ystad; helst Beddingestrand. Två sovrum, bra standard samt gångavstånd till strand önskvärt. Ev kan Österlen eller Båstad vara av intresse v 29.

Helena

kubu.berglund( at )telia.com

Önskas hyra i Ulebergshamn
Vi är två pensionärer samt en vuxen son som önskar hyra ett sommarhus i Ulebergshamn under två veckor i juli månad. Vi röker inte och nyttjar inte starka drycker. Dessutom är vi mycket skötsamma.

Gerhard Annvik

+46705604748

gerhard.annvik( at )outlook.com

Stuga önskas hyra österlen
Nära havet max 7000 ej ägarens tomt 4 personer v29 el 30

Conny Hööst

0704103943

conny_hoeoest( at )spray.se

V.29 Lysekil, önskar hyra semesterboende
Centralt boende i Lysekil ; 1,5-2 rum och kök, wc och dusch, en vecka maxhyra 6500:-

Karin

nitsrek08( at )gmail.com

Önskas hyra i norra Dalarna
Hejsan! Jag önskar hyra en stuga i norra Dalarna som gärna får ligga lite, lite enskilt. Stugan får gärna ha TV och öppen spis/kamin. Jag som önskar hyra är en 46-årig kvinna (lärare) som behöver få njuta av lugnet och mysig/vacker natur en vecka eller två efter ett intensivt läsår. Mina två rumsrena Heliga Birmor (katter) måste också vara välkomna. :) Önskar hyra en stuga 18 lr 19 juni och en vecka framåt. Andra veckor kan också vara intressanta.

Sara

alex99_no1( at )hotmail.com

Har du ett stort sommarhus i Smögen, Fjällbacka, Grebbestad, Hunnebostrand etc att hyra ut? Vecka 29 el 30
Vi är en lugn och skötsam familj som gärna vill hyra ett stort sommarhus centralt i Smögen (vid bryggan), Grebbestad, Hunnebostrand eller liknande antingen vecka 29 eller 30. Vi är två vuxna och två barn (5 och 7 år) och önskar ett stort hus där det finns plats för flera gäster, då morföräldrar och mostrar från Norge gärna vill komma på besök, om gränsen är öppen. Så sovplats för minst 8 behövs, men gärna så stort som möjligt. Tycker om att fiska krabbor, bada och uppleva naturen. Vill gärna grilla och äta utomhus, så trädgård och terrass är bra. Promenadavstånd till bryggan, butiker och restauranger är önskvärt, då några av oss inte kör bil. Betalar gärna lite extra om det är ett fint ställe. Vi kommer ta väl hand om både hus och trädgård och skulle bli så glada över en möjlighet att få rymma staden en vecka. Tacksam för alla tips! Med vänlig hälsning, Kristin Bergem (Har redan letat på blocket, finn.no, stugknuten, stugbasen, airbnb och rumochstuga)

Kristin Bergem

krisbergem( at )gmail.com

9 bäddar + 🐶 v28 alt. v31 eller del av dessa veckor
Två familjer som önskar hyra hus/lägenhet på Gotland. Nära havet alt egen pool. Gärna två toaletter. Uteplats med grillmöjlighet. 🐶 tappar inga hår, sk. allergihund.

Anna Perlis

0732321003

Anna.perlis( at )gmail.com