#35883 - på Stugknut.com siden 2023-11-06
 10 senger
 128
 15000 - 30000 SEK/uke

Vemdalsskalet

Dette boalternativet har Stugknutens S-merking

Stugknutens S-merking betyr at utleier har valgt å gi deg så trygg leie som over hode mulig. Dette boalternativet betales i forbindelse med bookingen, men leien betales ikke ut til utleier før du har sjekket ut. Denne sikkerheten gjelder kun dersom booking og betaling gjøres via Stugknutens system.  
Les mer her.

Solvargen gör verkligen rätt för sitt namn! När vårsolen står högt över fjället ligger detta hus med uteplats i rakt söderläge. Utanför passerar endast längdåkare och en och annan skoter i förgrunden till fjället. Här finns allt som önskas för den kompletta fjällvistelsen. Tänd kaminen en krispig vintermorgon, när dagen på fjället är slut passar en värmande bastu perfekt och kanske lockar det att rulla i snön från den egna uteplatsen. På längdskidorna tar du dig direkt från tomten vidare mot Vemdalsskalet, Varggranstoppen eller med förbindelsespåret hela vägen till Storhogna. Även skoterturen startar direkt vid husknuten.

Bostadshuset i ett plan är rymligt, i mycket välhållet skick och med genomgående lodgekänsla. Bäddplatser för upp till 10 personer fördelat på fyra sovrum. Två stycken badrum i kakel och klinker, båda med dusch och det ena med bastu. Allrummet är rymligt och socialt, har flera fönsterpartier med fjällutsikt och takhöjd till nock. Här ryms gott och väl både matplats och soffgrupp. Golvvärme på bergvärme i hela plattan är inte bara praktiskt utan också mycket kostnadseffektivt.

Säkra vintersäsongen i fjällen! Detta hus måste upplevas på plats, välkommen att boka din fjällvecka.
Stugknuten
Sesong og prisnivå

Pris per uke fra 15000 SEK

Pris per uke til 30000 SEK

Stugknuten
Tilleggsinformasjon

Råd til leietakere når de bestiller

Stugknuten
Mangopay
Stripe
BankID
Visa MasterCard
Omocom