#34347 - op Stugknuten.com sinds 2023-04-30
 3 + 1 bedden
 32
 5500 SEK/week
(1)

Charmig stuga i Färjestaden, Öland

Deze accommodatie beschikt over de Stugknuten S-veiligheidsmarkering

De Stugknuten S-markering betekent dat uw verhuurder zijn best heeft gedaan om de gang van zaken zo veilig mogelijk te maken. U betaalt voor deze accommodatie per bank of creditcard als u uw reservering maakt. De huur wordt echter pas aan de verhuurder uitbetaald als u heeft uitgecheckt. Deze beveiliging is alleen van toepassing als de boeking en de betaling via het systeem van Stugknuten verlopen.  
Meer informatie vindt u hier

Söker du ett mysigt boende för en härlig ölandstripp? Pendlar du pga jobb el studier och behöver ett boende under veckorna? Här finns en äldre charmig stuga, 1 rum och kök med sittplats, ca 32 kvm. Beläget i Saxnäs/Strandskogen strax norr om Färjestaden på Öland. Perfekt för en tripp till fantastiska Öland för sol och bad, golf eller under den populära ”Skördefesten”.
Wi-Fi finns. Husdjur är välkomna.
Kök med plats för 4, spis med 4 plattor och ugn, micro, kyl, kaffebryggare, skafferi, städskåp och det du behöver i köksredskap. Ett rum/allrum med bäddsoffa på 160 cm och en säng på 120 cm (vi tänker oss att man kan sova 4 personer här, två vuxna och två barn tex), en extra uppblåsbar madrass finns också att sova på om det behövs. Det har bott större familjer/sällskap här än 4 personer (och de har varit JÄTTE-SAMS när de åkte hem 🙂!). Toalett/badrum med duschmöjlighet. Det är ett litet badrum med begränsat benutrymme vid toaletten.Tänk lite som en ”Stockholmstoalett”. Det inbjuder inte till spa-upplevelse eller långdusch om vi säger så. Men det är helt och rent! Det duger gott till att skölja av sig efter stranden eller golfrunda. En gäst har känt det var lite för trångt. Andra gäster har bott två veckor utan större problem. Det är nog lite upp till var och en :)
Det är lite lågt i tak på vissa ställen i stugan. Är du runt 190 cm kan du få böja dig lite när du går in och i badrummet. Men det klarar du!
Stor veranda med grill och sittplats för 6 personer. Diskmedel, rengöringsmedel, diskborste, tvål och kaffefilter finns, liksom ren diskhandduk och disktrasa finns också när ni kommer.
Byte sker förslagsvis söndagar, tillträde kl. 14:00 lämnas kl. 12.00. Annars kommer vi överens om tider som passar oss alla. Vi erbjuder inte slutstädning. Det finns 4 täcken och kuddar. Du tar själv med dig lakan. Tv finns ej tyvärr, men Wi-Fi finns. Stugan är beläget lite avsides på vår tomt i lugnt villaområde jämte Saxnäs golfbana. Du har egen p-plats här. Nära till Ölands djurpark, Saxnäs golfbana, Saxnäs camping och Ölandsbron.
Ca 1-2 km till närmaste badplats och matbutik samt restauranger. 4 km till Färjestaden där cykelfärjan till Kalmar finns. Busshållsplats vid infart till området här. Bra cykelvägar. Vi har två cyklar till vuxna att låna.
Hjärtligt välkomna att boka vår charmiga stuga.
Stugknuten
Seizoenen en prijzen

Prijs per nacht vanaf 900 SEK

Prijs per week vanaf 5500 SEK

7 nätter (en vecka = sönd-sönd el enl överenskommelse) 5500 kr.
Enstaka nätter 900 kr/natt.

Längre period enligt överenskommelse.

Under Skördeveckan och Ironman Kalmar - pris enl överenskommelse
Reviews

De volgende huurders hebben een recensie achtergelaten

Meryem T., gehuurd in 2023
Verifierat omdöme

Algemene beoordeling

Hygiëne

Locatie

Advertentie Beschrijving

Stugknuten
Faciliteiten
Informatie
  •  Barbecue
  •  Broadband
  •  Hond toegestaan
  •  Mobiele dekking
  •  Roken niet toegestaan
  •  Terras
  •  Tuinmeubels
 Keukenspullen
  •  Koelkast
  •  Kookgelegenheid – Kök med spis (4 plattor, kyl, micro, kaffebryggare.
  •  Magnetron
 Badkamerinrichting
  •  Douche
  •  WC
 Beschikbaar in de buurt
  •  Fietsverhuur – Lånas ut gratis
  •  Golf – Saxnäs golfbana på gångavstånd.
  •  Natuurbad – 1 km till närmaste badplats.
  •  Speelplaats – I området.
Overige informatie

Advies voor huurders bij het reserveren

Mangopay
Stripe
BankID
Visa MasterCard
Omocom