Feriehytte i Sverige
Tilbake

Anmeldelser for annonsen #22497 - Stuga på landet, nära Kolmården, jakt, naturliv

Jessica K.
leid i 2019
Andreas och Lina var toppenvärdar. Mycket gästvänliga och generösa men samtidigt diskreta. En mysig och fräsch stuga i en otroligt rofylld och vacker miljö. Hit kommer vi att återvända!
Petra A.
leid i 2019
Det var andra gången vi fick hyra den här mysiga stugan. Så som förra året trivdes vi jätte mycket här på torpet med den fantastiska naturen runt omkring. Varmt tack till Lina och Andreas för den trevliga tiden här.
Ana N.
leid i 2019
We felt very happy and relaxed. The house is beautiful and cosy and the view amazing. Very nice hosts that made sure they gave a personal touch before we arrived.
Andreas K.
leid i 2019
Ett riktigt varmt tack till Lina & Andreas för ett fantastiskt bemötande. Gårdägg och nybakat surdegsbröd satte pricken över i. Stugan är precis så ombonad och mysig som bilderna ger sken av men ändå inte gör rättvisa. Vi kommer gärna tillbaka!
Petra
leid i 2018
Vilket lugnt och fint ställe. En riktig mysig och fräsch stuga med fin utsikt nära sjö och skog. Vi stannade 3 veckor och stormtrivdes så här mitt i naturen. Familjen Fager är de trevligaste hyresvärdar man kan tänka sig. Varma, hjälpsamma och samtidigt diskreta. Tack för en härlig semester, vi kommer tillbaka!
Ann-Sofir
leid i 2018
Vilket fantastiskt ställe! Hyrde över en helg och vi är otroligt nöjda. Mysig stuga med fin utsikt och genuint trevliga och glada hyresvärdar. Naturen är nära och Sörmlandsleden ligger inte långt bort. Rekommenderar detta ställe varmt!
Jenny
leid i 2018
Detta är den vackraste, lugnaste platsen jag någonsin bott på. En helt underbar stuga med fantastiska vidder och leder omkring. Och så otroligt varma, hjälpsamma och trevliga hyresvärdar! Kan varmt rekommendera denna stuga till alla som längtar ut till lugnet på landet. Jag kommer tillbaka. Tack för denna tiden!

Opphavsrett 2016. Spørsmål om en hytte må besvares av ansvarlig eier.