Verifierade omdömen – En värdefull resurs

Välkommen till Stugknuten – Din plats för bekväma stugor och transparenta omdömen

Upptäck en värld av charmiga stugor, hus och lägenheter för uthyrning, direkt från ägarna, utan krångel. På Stugknuten strävar vi efter att göra din bokningsupplevelse så smidig och trygg som möjligt. Läs vidare för att få reda på hur omdömen hanteras på vår plattform och vilken policy som styr innehållet.

Säkra och trygga bokningar med S-märkta stugor

För att säkerställa en trygg och enkel bokningsprocess har Stugknuten utvecklat en tjänst för bokning, betalning och försäkringar. Denna tjänst används alltid av S-märkta stugor, vilket garanterar en hög standard och trygghet för både gäster och värdar.

Verifierade omdömen – En värdefull resurs

Stugknuten värdesätter ärliga och konstruktiva omdömen från gäster som har genomfört en S-märkt bokning. Dessa omdömen ger en inblick i upplevelsen och hjälper andra resenärer att göra informerade val. Vid utcheckning uppmanas gästerna att lämna skriftliga omdömen och sätta betyg med stjärnor.

Verifierade omdömen är hos oss markerade med en grön symbol - Detta säkerställer att både gästen och värd är legitima aktörer inom vår gemenskap.

Vad gör ett bra omdöme?

De mest uppskattade omdömena innehåller detaljerad information som kan vara till nytta för både framtida gäster och värdar. Dela gärna din upplevelse på ett konkret och konstruktivt sätt. Fokusera på aspekter som annonsens överensstämmelse med verkligheten, renlighet, kommunikation med värd, och helhetsintryck.

Omdömespolicy – Våra riktlinjer för innehåll

För att säkerställa integritet och ärlighet i omdömen har Stugknuten implementerat en strikt omdömespolicy. Omdömen som inte följer dessa riktlinjer kommer att nekas.

1.) Ärlighet:

- Omdömen måste vara baserade på verkliga upplevelser och information.

2.) Respekt:

- Undvik vulgärt språk och personliga påhopp. Håll dig till fakta och konstruktiv kritik.

3.) Relevans:

- Fokusera på upplevelsen av bokningen och vistelsen. Undvik irrelevant innehåll.

4.) Inga falska uppgifter:

- Omdömen får inte innehålla felaktig information eller vara vilseledande.

5.) Personlig information:

- Skydda din och andras integritet genom att undvika att lämna ut personlig information.

Tack för att du väljer oss för ditt nästa äventyr!

Mangopay
Stripe
BankID
Visa MasterCard
Omocom