#36930 - på Stugknut.com siden 2024-03-18
 4 senger
 45

Idylliskt torp i Roslagen

Dette boalternativet har Stugknutens S-merking

Stugknutens S-merking betyr at utleier har valgt å gi deg så trygg leie som over hode mulig. Dette boalternativet betales i forbindelse med bookingen, men leien betales ikke ut til utleier før du har sjekket ut. Denne sikkerheten gjelder kun dersom booking og betaling gjøres via Stugknutens system.  
Les mer her.

På en rofylld plats i västra Roslagen omringad av skog och äng ligger detta gruvdrängstorp från 1840. Cirka 1 h och 20 minuters bilresa från Stockholm.

Torpet är varsamt renoverat i byggnadsvårdande anda och har idag rinnande vatten, toalett och dusch. Fyra sovplatser finns: en liten kammare med dubbelsäng samt ett loft med dubbelsäng.

Köket är enkelt men funktionellt: en portabel induktionshäll med två plattor, kyl och en gammaldags ho. Sommartid diskar man med fördel utomhus och grill finns för den som är sugen.

På tomten finns även en lada och en inredd källarvind för den som tex vill hitta avskildhet för att måla, läsa eller skriva. En mysig sjö samt en lite större badplats nås med bil på 5 minuter.

Uthyres veckovis för 7000 kr per vecka. Skicka pm för intresse.

Välkomna!
Stugknuten
Sesong og prisnivå
Stugknuten
Tilleggsinformasjon

Råd til leietakere når de bestiller

Mangopay
Stripe
BankID
Visa MasterCard
Omocom