#34992 - på Stugknut.com siden 2023-06-26
 5 + 1 senger
 65
 6000 - 8000 SEK/uke
(3)

Stuga i gårdsmiljö i Stockholms skärgård (Rånö)

Dette boalternativet har Stugknutens S-merking

Stugknutens S-merking betyr at utleier har valgt å gi deg så trygg leie som over hode mulig. Dette boalternativet betales i forbindelse med bookingen, men leien betales ikke ut til utleier før du har sjekket ut. Denne sikkerheten gjelder kun dersom booking og betaling gjøres via Stugknutens system.  
Les mer her.

Välkommen till Rånö Gård, ett litet lantbruk I yttersta skärgården. Här bor du i gårdens flygelbyggnad, med utsikt över åkrar, ängar och hav.

Här har du nära till såväl skogspromenader som strandbad och fiske. Efter en lång dag av aktivitet njuter du av kvällssolens ljus över ängarna, eller kopplar av framför brasan medan regnet slår mot rutorna.

På gården har vi får och fjällkor (och två gårdskatter), samt värphöns som strövar fritt omkring under dagen. Kanske väcks du av tuppen? Öns vilda hjortstam kommer gärna på besök om kvällarna.

Hit kommer du med Waxholmsbåt från Nynäshamn (ca. 1 timmes resa). Om du kommer med egen båt så har vi plats för er vid våran brygga i Rånösundet (mellan Rånö och Ålö).

I stort sett hela ön är naturreservat, med gott om både klippbad och stränder, men även stora skogar med gott om bär och svamp. I Ernviken (där Waxholmsbåten lägger till) finns livsmedelsbutik och restaurang.

Stugan är ca. 65 kvm stor med storstuga med braskamin, kök, hall, toalett och duschrum. Övervåningen är ett rymligt sovloft med havsutsikt (obs. Brant trappa). I storstugan finns en bäddsoffa och på övervåningen en dubbelsäng och en enkelsäng. Vid behov kan en extra säng ställas in.
Stugknuten
Sesong og prisnivå

Pris fra per natt fra 1000 SEK

Pris fra per natt til 1500 SEK

Pris per uke fra 6000 SEK

Pris per uke til 8000 SEK

Anmeldelser

Følgende leietakere la igjen en anmeldelse

Aila och Anders Thorsander, leid i 2023
Verifierat omdöme
Mkt lugn o fint boende

Samlet vurdering

Renhold

Plassering

Annonsens nøyaktighet

Madalina Roata, leid i 2023
Verifierat omdöme

Samlet vurdering

Renhold

Plassering

Annonsens nøyaktighet

Vanessa M., leid i 2023
Verifierat omdöme
Över förväntan; vackert läge, mysig och fräsch stuga med otroligt välutrustat kök, mycket trevligt värdpar. Så mysigt med hönsen och tuppen som gick lösa på gården och vi fick smaka på gårdens ägg. Fint vara så nära naturen med dovhjortarna som kom vid skymningen. Extra stort plus för att lakan, handdukar och kökshandduk fanns i stugan, (det visste vi dock inte, men suveränt att veta till nästa gång!), det gör ju packningen väsentligt lättare för fyra personer. Dessutom väldigt positivt att man kan hyra enstaka nätter och måste inte hyra hel vecka. Hit vill vi återvända flera gånger!

Samlet vurdering

Renhold

Plassering

Annonsens nøyaktighet

Stugknuten
Fasiliteter
Informasjon
  •  Ingen røyking innendørs
  •  Åpent ildsted
 Kjøkkenutstyr
  •  Fryser
  •  Kjøleskap
  •  Mikrobølgeovn
 Baderomsfasiliteter
  •  Dusj
  •  Toalett
Tilleggsinformasjon

Råd til leietakere når de bestiller

Stugknuten
Mangopay
Stripe
BankID
Visa MasterCard
Omocom