#33923 - på Stugknut.com siden 2023-03-20
 6 senger
 65
(1)

Stuga i Engesberg 100m till havet och stranden

Dette boalternativet har Stugknutens S-merking

Stugknutens S-merking betyr at utleier har valgt å gi deg så trygg leie som over hode mulig. Dette boalternativet betales i forbindelse med bookingen, men leien betales ikke ut til utleier før du har sjekket ut. Denne sikkerheten gjelder kun dersom booking og betaling gjøres via Stugknutens system.  
Les mer her.

Här är en fin sommarstuga i Engesberg till uthyrning. Stugan ligger på en hörntomt med havsutsikt från tomten avskilt från grannar och med skog runt om. Det ligger 200m till havet och badstranden, samt till Engesberg camping där kiosk, café och ute aktiviteter finns. Stugan ligger i ett fint och lugnt område med mycket natur. Intill stugan ligger även den långa fina vandringsleden, Norrlands kustled, som är ca. 20 kilometer lång. Stugan består av tre separata byggnader, i huvudbyggnaden är det ett sovrum med två sängar, kök med full köksutrustning, WC och vardagsrum med soffa, TV och kamin. I den andra byggnaden finns dusch, bastu och tvättmaskin. Den tredje byggnaden består av två separata sovrum med två sängar i vardera rum. Det är gott om parkeringsutrymme och en stor altan med tak till huvudbyggnaden och dess entré. Det finns många mysiga uteplatser på tomten. Ni kan läsa mer och hitta fler semesterbostäder på våran hemsida
Stugknuten
Sesong og prisnivå
Pris per vecka högsäsong 6200 kr
Pris per vecka lågsäsong 4500 kr

Högsäsong maj tom september
Lågsäsong oktober tom april
Anmeldelser

Følgende leietakere la igjen en anmeldelse

PATRIK MARKUSSON, leid i 2023
Verifierat omdöme
Vi bodde i stugan en vecka i juli och trots att vi hade lite otur med vädret så var vi mycket nöjda med vistelsen! Huvudbyggnaden är ett fint gammalt timmerhus med en stor trevlig veranda där vi njöt av att äta frukost på mornarna. Trädgården är stor med mycket fina växter i och insynsskyddad av träd runt om. Det finns gott om plats att ställa bilar på en liten vägslinga som tillhör gården. Det är tyst och lugnt och fin fågelsång av bland annat koltrast. Vi hade också besök av ett litet rådjur på gården. I närheten finns mycket populära Böna Café och trevliga vandringsleder där vi kunde njuta av fina vyer ut över vattnet uppifrån Gråberget. Vi trivdes jättebra och kan rekommendera en vistelse i denna mysiga stuga.

Samlet vurdering

Renhold

Plassering

Annonsens nøyaktighet

Stugknuten
Tilleggsinformasjon

Råd til leietakere når de bestiller

Stugknuten
Mangopay
Stripe
BankID
Visa MasterCard
Omocom