#32370 - på Stugknut.com siden 2022-09-02
 12 senger
 140
 12000 - 55000 SEK/uke

Villa med 12 bäddar och pool i Gnisvärd!

Dette boalternativet har Stugknutens S-merking

Stugknutens S-merking betyr at utleier har valgt å gi deg så trygg leie som over hode mulig. Dette boalternativet betales i forbindelse med bookingen, men leien betales ikke ut til utleier før du har sjekket ut. Denne sikkerheten gjelder kun dersom booking og betaling gjøres via Stugknutens system.  
Les mer her.

Nybyggt 1-planshus från 2021 med en uppvärmd pool 4x8 meter och ca 180 kvm uteplats. Huset erbjuder dig stora sociala ytor och totalt fyra sovrum samt två badrum. Huset är på 140 kvm med totalt 13 bäddar och är modernt utrustad både vad gäller vitvaror, tv, musik och andra tekniska lösningar. Här finns också tillgång till tvättmaskin och torktumlare. Huset ligger i Gnisvärd, nära Tofta strand, bageri och restaurang i Gnisvärd. Visby ligger endast ca 20 minuter bort med bil.

Huset fördelar sig på kök, vardagsrum, två badrum, stor hall och fyra sovrum. Huset är modernt inrett med lyxiga materialval och moderna färger. I hela huset är det vattenburen golvvärme. Alla rum förutom badrum och hall har ett fint ljust parkettgolv och målade väggar i grå nyans.

Hallen har ett kalkstensliknande ljusgrått klinkergolv. I hallen finns både hatthylla, väggkroklist och en stor garderob med skjutdörrar för förvaring av både ytterkläder, skor eller annat. Takhöjden i hallen är ca 4 meter.

Till vänster i hallen finns köket, som ligger i en öppen planlösning mot vardagsrummet, där en mindre vägg mot köksön blir en naturlig avdelare mellan kök och vardagsrum. Köksön integrerar köket till matplatsen där plats för matbord finns för 14 personer. Köket är utrustat med moderna vitvaror. Här finns kyl och frys i fullhöjd, inbyggd ugn och mikro, fläkt, diskmaskin samt induktionshäll. Köksluckor och lådor i grått med en vit bänkskiva ovan samt vit helkaklat vägg bakom. Köksön skapar bra arbetsytor och ytterligare förvaring. Två barstolar finns vid köksön för den som vill socialisera sig lite under matlagningen. Både kök och vardagsrum är öppet upp till nock, vilket innebär en takhöjd på ca 4 meter. Här ligger ett fint ljust parkettgolv som matchar de gråa väggarna och köksinredningen. I vardagsrummet finns två soffor och två fåtöljer samt en braskamin. Från kök och vardagsrum finns det totalt tre st altandörrar, en mot framsidan och två mot baksidan/poolen. Väldigt generöst ljusinsläpp i vardagsrum och kök tack vare flera fönsterpartier. I vardagsrummet finns också en tv som erbjuder ett basutbud av tv-kanaler samt Apple-tv 4K.

Huset har fyra sovrum. Master bedroom har en dubbelsäng, öppen garderob, väggkroklist och egen utgång till uteplatsen. Här finns också ett badrum i direkt anslutning till rummet. Badrummet har helkaklade väggar och klinkergolv i kalkstensliknande material. Badrummet är i övrigt utrustat med toalett, dusch, handfat med kommod och handdukstork samt infällda spots.

Sovrum 2 ligger i anslutning till master bedroom. Här finns totalt 4 st bäddar i två våningssängar. Varje säng är 90 cm bred. Öppen garderob och väggkroklist för klädförvaring.

Sovrum 3 och 4 ligger på andra delen av huset, tillsammans med det andra badrummet. Detta gör att det är väldigt praktiskt om man t.ex. är två familjer som bor i huset. Varje familj kan då disponera två sovrum och ett badrum på varsin sida av huset.

Sovrum 3 har två våningssängar, dvs 4 st bäddar. Varje säng är 80 cm bred. Här finns väggkroklist för att hänga upp kläder.

Sovrum 4 har en familjevåningssäng (nedre säng 120 cm och övre säng 90 cm), dvs 3 st bäddar. Här finns en öppen garderob och väggkroklist för klädförvaring.

Badrum 2, som ligger i anslutning till sovrum 3 och 4, har helkaklade väggar och klinkergolv i kalkstensliknande material. Badrummet är i övrigt utrustat med toalett, dusch, handfat med kommod och handdukstork samt infällda spots.

Poolen är på 32 kvm (4x8 meter) och är uppvärmd från maj till slutet av september. Tack vare att det är ett pooltak så skapas en högre säkerhet för dig med barn. Ni drar enkelt igen pooltaket efter badet som låses med automatiska spärrar och/eller nyckel. Poolen är inbyggd och nedsänkt i betongplattan/uteplatsen. Uteplatsen är på totalt ca 180 kvm (inkl poolen) och ligger i perfekt sydvästligt läge. Det är sol vid poolen från tidig förmiddag till kvällen. Uteplatsen ligger delvis (bakre delen) mot skogsdunge och mindre åker. På uteplatsen finns matbord med plats för 14 personer och en stor soffgrupp.

Modern belysning både invändigt och utvändigt med infällda spots, dimmer, fina taklampor och fönsterlampor samt poolbelysning om så önskas. Alla fönster i sovrummen har mörkläggningsgardiner och de mest solutsatta fönsterna i köket har plisségardiner mot sol och värme.

I huset finns givetvis wifi och det finns även möjlighet att koppla in sig på högtalarsystem via Sonos.

Källsortering av plast, kartong, glas, metall, brännbart och matavfall finns. Bara sortera och lämna kvar så ordnar hyresvärden bortforsling av det.

Till stranden i Gnisvärd är det cirka 1 500 meter. Antingen kan man ta cykeln eller gå längs skogsväg/bostadsområden eller så tar man bilen och parkerar vid stranden. Härifrån kan man gå vidare längs stranden till Tofta strand. 1 200 meter österut finns det omåttligt populära Tofta Strandbageri, det tar ca 15 minuter att gå dit. I Gnisvärd finns även en mycket omtyckt restaurang.

Bytesdag: Byte sker på söndagar (under högsäsong).

Hyresperioder: Enbart veckouthyrning tillämpas i första hand. Kontakta gärna uthyraren för möjlighet till kortade hyresperioder om så önskas (detta kan gå att ordna under höst-, vinter- och vårmånaderna).


Dessa faciliteter finns:

- Trådlöst internet via fiber ( 250 Mbit/s ned och upp)
- Digita-tv med basutbud samt Apple-tv
- Sonos högtalarsystem (egen inloggning krävs)
- Kuddar och täcken
- Kyl och frys i fullhöjd
- Induktionshäll
- Inbyggd ugn
- Mikrovågsugn
- Två helkaklade badrum med duschar
- Tvättmaskin
- Torktumlare
- Uppvärmd pool 4x8 meter med pooltak
- Uteplats ca 180 kvm
- Utemöbler med matbord för 14 personer samt soffgrupp
- Kolgrill (grillbestick, tändkuber och tändare finns att tillgå, ej kol)
- Parkering för tre bilar
- Sopstation med plast, kartong, glas, metall finns
- Värme, vatten och el
- Nespresso Vertuo kaffemaskin finns att tillgå (kapslar tas med av hyresgästen)

Ta med egna lakan, örngott, påslakan och handdukar. Det är inte tillåtet att röka i huset. Husdjur är ej heller tillåtet.

Välkommen att höra av dig med din bokning!
Stugknuten
Sesong og prisnivå

Pris per uke fra 12000 SEK

Pris per uke til 55000 SEK

Pris per vecka från 12 000 kr

Pris per vecka till 55 000 kr


Priser 2023:
Vecka 51: 12 000 kr
Vecka 52: 12 000 kr

Priser 2024:
Vecka 1-12: 15 000 kr
Vecka 13-14: Ej tillgängligt
Vecka15-18: 15 000 kr
Vecka 19: Ej tillgängligt
Vecka 20-22: 18 000 kr
Vecka 23: 20 000 kr
Vecka 24: 25 000 kr
Vecka 25: Ej tillgängligt
Vecka 26: 40 000 kr (bokad)
Vecka 27: 45 000 kr (bokad)
Vecka 28: Ej tillgängligt
Vecka 29: 55 000 kr
Vecka 30-31: Ej tillgängligt
Vecka 32: 40 000 kr (bokad)
Vecka 33: 40 000 kr (bokad)
Vecka 34-35: 20 000 kr
Vecka 36-39: 18 000 kr

Kontakta uthyraren för tillgänglighet.
Stugknuten
Fasiliteter
Informasjon
  •  Bredbånd
  •  Grillutstyr
  •  Ingen røyking innendørs
  •  Separerte soverom
  •  TV
  •  Utendørsmøbler
  •  Uteplass (terrasse osv)
 Kjøkkenutstyr
  •  Fryser
  •  Kjøleskap
  •  Kokemuligheter
  •  Mikrobølgeovn
  •  Oppvaskmaskin
 Baderomsfasiliteter
  •  Basseng
  •  Dusj
  •  Toalett
  •  Vaskemaskin
Tilleggsinformasjon

Råd til leietakere når de bestiller

Stugknuten
Dette er en av mange annonser på www.stugknuten.com - feriehus i Sverige
Mangopay
Stripe
BankID
Visa MasterCard
Omocom