#25793 på Stugknut.com siden 2019-06-02
 3 + 1 senger
 120
 11000 SEK/uke
(7)

Feriehus i Särdal med trädgård och havsutsikt

Dette boalternativet har Stugknutens S-merking

Stugknutens S-merking betyr at utleier har valgt å gi deg så trygg leie som over hode mulig. Dette boalternativet betales i forbindelse med bookingen, men leien betales ikke ut til utleier før du har sjekket ut. Denne sikkerheten gjelder kun dersom booking og betaling gjøres via Stugknutens system.  
Les mer her.

I Särdal Steninge, vid den lilla grusvägen, på andra sidan grinden i stengärdsgården ligger tre hus av olika ålder. Det stora huset kan du hyra. Huset är arkitektritat, med stor charm och omsorg om detaljer. Här kan ni få en skön ledighet med närhet till natur, hav och allt det vackra Halland har att erbjuda.

Huset är en fin bas oavsett om det är vår, sommar, höst eller vår. Naturen runt om bjuder in till härliga promenader. I skogen eller på stranden - här finns chans till både och. För den som är badsugen finns många olika badställen att välja mellan. Cykla, gå eller ta bilen. Det gamla torpet med sitt vasstak, de stora träden och rosenträdgården mellan husen ger en plats full av atmosfär. Avsluta dagen med en brasa i öppna spisen eller kakelugnen eller om vädret är gott med en grillkväll i trädgården. Det finns flera platser med trädgårdsmöbler för att njuta utomhus. Från vardagsrummet är utsikten härlig!

Kök med spis/ugn, diskmaskin, vattenkokare, kyl och separat liten frys.

Kök, matplats och vardagsrum är i öppet samband. Plats för många kring matbordet. I vardagsrummet finns öppen spis, soffa och fåtöljer. Härliga utblickar mot omgivningarna och havet i väster.

Det finns 3 fasta sovplatser och en soffa som går att bädda. 1 stort sovrum med dubbelsäng, i detta rum finns kakelugn. En trappa ned finns ett härligt ateljérum med 1 enkelsäng och soffa. Soffan går att bädda för en person. Från ateljérummet direkt utgång till terrass i väster.

Badrum med toalett och dusch.

Gång och cykelavstånd till strand - och skogspromenader och bad. Med cykel eller bil når ni gårdsbutiker med lokalproducerat, i området finns bl.a. Ugglarps grönt, Lynga lax, Mostorps Gård och Solhaga bageri. Närmaste mataffär finns i Haverdal ca 10 min med bil.

Pris per vecka: 11000kr

Sänglinne + handduk medtages.
Städning vid utflyttning.

Rök- och djurfritt.
Fest tillåts ej.
Stugknuten
Sesong og prisnivå

Pris per uke fra 11000 SEK

Anmeldelser

De følgende leietakerne har leid feriehjemmet og skrev en anmeldelse.

Lotta Juhlin, leid i 2021
Vi var två par (alla drygt 75 år) som hyrde huset i Särdal. Övervåningen är mycket vacker, trivsam och funktionell. Sovrummet med dubbelsäng är jättefint och sängarna sköna enligt våra vänner som fick det rummet. Undervåningen, där vi bodde var belamrad med otroligt många privata prylar staplade på varandra och många stolar staplade på varandra. Den säng som finns där är utmärkt men soffan som påstås vara bäddbar är sannerligen inte att rekommendera som säng ens en enda natt. Om man plockar bort korgar med pappersrullar, leksaker och andra privata prylar, kuddar och stolar och sätter dit en bäddsoffa, så har man genast ett hus med plats för 4-5 personer. Bra sängar är förstås oerhört viktigt och då är det helt fel att påstå att huset nu är lämpligt för fyra personer.

Samlet vurdering

Renhold

Plassering

Annonsens nøyaktighet

Erik Behm, leid i 2021

Samlet vurdering

Renhold

Plassering

Annonsens nøyaktighet

Johanna Wiberg, leid i 2021
Ett unikt boende med intressant arkitektur som ligger i en lugn oas.

Samlet vurdering

Renhold

Plassering

Annonsens nøyaktighet

Peter Wiberg, leid i 2021
Lugnt, fridfullt, fin miljö. Väldigt trivsamt hus. Trevligt bemötande. Rekommenderas varmt.

Samlet vurdering

Renhold

Plassering

Annonsens nøyaktighet

Carina Lans, leid i 2021
En lugn och stämningsfull Trädgård och omgivningar med härlig växtlighet, gräsängar och skog. Vi hade med Egna cyklar - bästa sättet att upptäcka allt. Utsikt från huset över träd/buskar och man ser en bit av hav o stor härlig himmel i Solnedgången - skymningen är ljuvlig. Huset är unikt, estetiskt, nytt men i gammal stil med rustik, hög kvalitet på Material och inredning. Detta är ett privat boende och ägaren har mycket av sina saker, även böcker, cd skivor o dyl. Inget Wi-Fi eller tv. Uteplats med grill o fullt utrustat kök (litet kylskåp med litet frysfack). Arbetsrum i källarplan kunde inredas bättre för övernattande och trappan dit är fantastiskt vacker men inte så tillgänglig för äldre eller små barn. Bäst passar Detta härliga hus för par som vill njuta av naturens lugn och utforska omgivningarna med allt kusten har att erbjuda.

Samlet vurdering

Renhold

Plassering

Annonsens nøyaktighet

Stugknuten
Fasiliteter
Annen informasjon
 •  Allergivennlig
 •  Grillutstyr
 •  Hunder ikke tillatt
 •  Ingen røyking innendørs
 •  Mobildekning
 •  Separerte soverom
 •  Utendørsmøbler
 •  Uteplass (terrasse osv)
 •  Åpent ildsted
 Kjøkkenutstyr
 •  Kjøleskap
 •  Kokemuligheter
 •  Oppvaskmaskin
 Baderomsfasiliteter
 •  Dusj
 •  Toalett
  Tilgjengelig i nærheten
 •  Turstier
Tilleggsinformasjon

Personen som er ansvarlig for innholdet i denne annonsen og for utleie av denne overnattingen er Åsa Schöier.


Råd til leietakere når de bestiller

Stugknuten
Mangopay
Stripe
BankID
Visa MasterCard
Omocom