#22243 - på Stugknut.com siden 2017-11-01
 3 + 1 senger
 50
 6900 - 8400 SEK/uke

Långvik Möja. Stuga i pittoresk gårdsmiljö

Stuga i pittoresk skärgårdsmiljö, ett stenkast från ångbåtsbrygga, fiskehamn och naturstig. Möja är en av de större öarna och ligger i ytterskärgården mot öppet hav!
Byarna har kvar sin charmiga karaktär med äldre hus och sjöbodar från förra sekelskiftet. Möja sjuder av liv under sommaren. Här bor ca 300 personer året runt.
Det finns lanthandel, museum, pub, caféer och restauranger och dansbana. Det finns ett trevligt litet värdshus (Jeppes Gästgiveri) mitt i Långviks by, i närheten av huset. Där serveras god mat i gemytlig miljö och de säljer även färskt bröd.

Möjas vackra skärgårdsnatur är perfekt avkoppling och upplevelse med fina uppmärkta vandringsstigar och slingrande grusvägar för promenader och cykelturer. Det finns cykeluthyrning samt kajakuthyrare som arrangerar guidade turer i Möjas paddelvänliga skärgård.

På nära gångavstånd från stugan finns en underbar liten insjö med klippbad. Här är vattnet badvarmt från maj till september.
Inom 5 minuters promenad från stugan finns tillgång till havsbad.

Stugan har ett stort vardagsrum, matplats och kök i öppen planlösning. Vardagsrummet har en bäddsoffa (140*200 cm med bäddmadrass), fåtölj och TV med baskanaler. (Eldstaden i huset är ej i bruksskick). Köket är välutrustat med diskmaskin och det finns en ljus fin matplats med utsikt över Långviks by. Sovrummet har en dubbelsäng på 140*200 cm samt en enkelsäng på 90*200 cm. Badrummet är utrustat med dusch, handfat och vattentoalett. På uteplatsen sitter du avskilt med sol hela dagen ändå till solnedgång. Här kan du grilla ostört och njuta av varma sommarkvällar!

Mataffären i Långvik har öppet sommartid och öppnar Midsommarveckan. Mataffären Coop i Berg ca 5 km bort håller öppet året runt och den har även Systembolagsutlämning. Dit tar man sig enkelt med cykel på den fina grusvägen. Man kan även beställa matleverans från Mathem.se som levererar direkt till ångbåtsbryggan. Tänk på att alla beställningar av mat och dryck måste göras i god tid innan önskat leveransdatum.

Till Möja åker man med båt. Reguljär båt med antingen Waxholmsbolaget eller Cinderella avgår från Stockholm och resan tar ca 2,5 tim. Det går även att åka bil eller buss till Värmdö 40-60 minuter restid och sedan ta en båt från Boda brygga eller Sollenkroka brygga. Parkering mot avgift. Du kollar enkelt tidtabellen på sl.se, destinationen är Långvik, Värmdö.

OBS! Stugan med ID 1383 ligger nära stuga med ID 1384 och kan hyras tillsammans.

Obligatorisk avresestädning 800 kr.

Avstånd Stockholm city ca 2,5 tim båt. Alternativt med bil ca 40 km till Waxholmsbrygga på Värmdö + båten till Möja ca en timma.

På förfrågan:
Hyra av sänglinne och handdukar: 150 kr/ person
Barnsäng 200 kr, barnstol 50kr
Cyklar 350 kr/st/vecka
Ev extrabädd möjlig till barn/ungdom efter husägarens godkännande 1000 kr / vecka

OBS: Det finns bra mobiltäckning så det är möjligt att använda mobiltelefon eller Internet på egen medtagen mobilsurf.

Mer info om Möja: varmdo.se/download/18.15c854f417f448919aea0f76/1649062023495/Möja.pdf

Se gärna vidare beskrivning här : skargardsstugor.se/sv/hyra-hus-i-stockholms-skargard/mellersta_skargarden?id=447
Stugknuten
Sesong og prisnivå

Pris per uke fra 6900 SEK

Pris per uke til 8400 SEK

Stugknuten
Fasiliteter
Informasjon
  •  Grillutstyr
  •  Hunder ikke tillatt
  •  Ingen røyking innendørs
  •  Mobildekning
  •  Separerte soverom
  •  TV
  •  Utendørsmøbler
 Kjøkkenutstyr
  •  Fryser
  •  Kjøleskap
  •  Kokemuligheter
  •  Mikrobølgeovn
 Baderomsfasiliteter
  •  Dusj
  •  Toalett
 Tilgjengelig i nærheten
  •  Sykkelleie
  •  Utendørs svømmefasiliteter (strand) – 600 m
Tilleggsinformasjon

Råd til leietakere når de bestiller

Anmeldelser

Har du leid dette feriehuset og er fornøyd med oppholdet ditt? Vennligst hjelp oss og nye leietagere med å

Stugknuten
Mangopay
Stripe
BankID
Visa MasterCard
Omocom