Meny
Stugknuten

Feriehus ønskes - Feriehus i Skåne

Skåne län

Önskar hyra v 9 2021
Hej! Är ett större sällskap på 8-12 pers som önskar hyra stuga Sportlovsveckan i närheten till slalombackar och helst längdspår. Önskar helst gemensamt boende men annat går också bra. 2 WC är önskvärt men inget krav.

Ulrika Wright

ulrikawright( at )hotmail.com

Hyra stuga i gryts skärgård hel säsong
Är en familj på fyra personer från Linköping som har förälskat oss i Gryts skärgård. Vi letar efter en liten stuga att få hyra på någon av öarna i Gryts skärgård nästa år, hela säsongen år 2021.

Jenni

0702971352

jennilonn( at )gmail.com

Åre/Björnen Julveckan. Familj 20-27/12.
Vi är en familj där yngsta är 13år. önskar hyra Julveckan i Åre/Björnen Vi har inga husdjur. Återkom med pris och länk. Krav. Minst 3 sovrum. 5 bäddar, ej bäddsoffa. Bastu. max 300m till skidor på fötterna :) Önskvärt. Kamin/öppen spis.

Daniel Fritzin

0722374030

daniel( at )fritzin.se

Långtidshyra nära vatten önskas
Hej! Mitt namn är Joakim Johansson och jag bor tillsammans med min fru Ulrika och min 6-åriga dotter Bianca på Södermalm i Stockholm. Vi har alltid drömt om möjligheten att få uppleva årstiderna i en stuga i Stockholms skärgård eller i naturen vid en sjö i närheten till Stockholm. Jag skriver därför här idag för att se möjligheten till en långtidshyra om helst 12 månader. Vår absoluta dröm är en stuga som ligger i närhet eller direkt anslutning till vattnet, med närhet till natur och även en liten trädgård för vår dotter att leka på. Vi önskar också en enkelhet i transport, dvs en inte allt för lång båttur eller biltur då vår dotter inte är överförtjust i långa bilvägar. Jag förstår att våra önskningar kan vara en utopi, men vi är evigt tacksamma för alla förslag även om dom inte bockar av alla punkter. Lite kort om oss, jag är 35 år gammal och flyttade till Stockholm från västkusten för 15 år sedan. I dag arbetar jag med musik, ett intresse som jag verkligen älskar! Min fru Ulrika är 44 år och arbetar med egen firma som Art Director och designer. Vår dotter är en underbar glad liten tjej som älskar att vara kreativ, måla och pyssla är det bästa hon vet. Hon är också otroligt djur-kär och älskar att bada. Ingen av oss är rökare och är väldigt skötsamma – vi lovar att ta bästa möjliga hand om den stuga vi eventuellt får hyra. Tusen tack på förhand! Mvh Joakim, Ulrika och Bianca

Joakim Johansson

0705295360

jockejohansson101( at )gmail.com

Julboende för 14 personer
Vi är 10 vuxna + 4 barn som letar boende under julveckan, antingen en hel vecka eller några nätter över jul. Behöver vara hundtillåtet. Antingen en stor stuga eller flera mindre på samma ort. Vi har framförallt tänkt oss Dalarna, Gävleborg eller södra Jämtland.

Ulrika Johansson

0769289026

ulrikajohansson( at )live.se

Yngsjö/Furuboda/Åhus önskas långtidsboende
Önskar du hyra ut din stuga/ditt hus i minst ett år? Vi är en liten skötsam familj med ordnad ekonomi, fasta jobb och dessutom är vi nog ganska trevliga. Har precis sålt vårt boende i Stockholmstrakten för en flytt söderut. Vårt mål är att så småningom bygga hus, söker därför boende för längre tid, minst ett år. Söker nu boende att hyra fr.o.m. december 2020. Har en dotter på 4 år. Inga husdjur och inga rökare. Önskar boende med året-runt standard, både möblerat och omöblerat är av intresse. Låter vi som potentiella hyresgäster till just din stuga? Hör av dig!

Fredrik och Petra

0702890401 eller 0708438755

frtjo( at )hotmail.com

Vemdalsskalet, ski in-ski out, nära Torget
En familj om två vuxna och två barn som vill hyra en lägenhet/parhus/hus med möjlighet till självhushåll under v.8 2021. Byte lördag eller söndag spelar ingen roll. Närhet till gym behövs, då en vuxen kommer gå på kryckor. Inga husdjur, ickerökare och vi är skötsamma.

Annika Thomson

0705831850

anntho789( at )gmail.com

Falkenberg- Glommenområdet , havsnära, fiskestuga även Bohuslän
önskas hyra en lägenhet med ngt att öppna dörren på utan att det är ytterdörren , eller en stuga med bekvämlighet att vistas i året runt ..Hyr vid bra låg (😳😬🤔👍🏻) månadshyra gärna tillsvidare då jag är ruskigt bortskämd med att ha minst ett ställe att regelbundet åka till från Härryda kommun..och ändå känna man kommer hem! Centrala Falkenberg , gärna i Glommen, är det bara ett uterum eller ngn annan spartansk åretruntmöjlig plats med såklart inte för svåra förhållanden , så är jag inte knusslig..Björlanda , ja hela kusten mellannFalkenberg och 10 mil uppåt som mest från Gbg är intressant , ngn ö kanske .Långtid helst , tillsvidare kan funka , kanske halvårsvis inte nödvändigtvis på sommarhalvåret ..Ev tillfälligt byta hem är oxå en ide' om det skulle passa ..Bor i Lägenhet 2 v upp , 85 kvm, 4 rum och kök, Mölnlycke , med skog sjöar lokaltrafik , affärer, mer skog och 15 min med bil till havet osv osv ..Hör avvdig om du har ngt på "lager" 😀

Anna

akwallgren( at )outlook.com

Önskar hyra mysigt boende i ÅRE V.52 6 bäddar
Hej, Vi är en familj bestående av endast vuxna som önskar fira jul I ÅRE. Söker ett boende I Centrala Åre eller sadeln V.52 Bastu och Kammin/brasa önkas.

Sofia Westin

0739325915

sofiawestin1( at )gmail.com

Julveckan 2020
Hej är en familj på 5 personer som letar ett boende i sälen alt tegelfjäll för julfirande och skidåkning. Önskar 6-8 bäddar storleksmässigt. Vi har hyrt många år och kan erbjuda referenser från andra uthyrare. Vi har tidigare haft stuga i sälen så vi förstår er som uthyrare.

Petter Domingo Hugoson Borg

0724697960

Pborg( at )telia.com