Feriehytte i Sverige
Tilbake

Anmeldelser for annonsen #5752 - Mycket mysig fjällstuga i Dalarna Idre-Foskros

bengt olsson
leid i 2018
Vi hyrde denna hemtrevliga stuga i oktober,blev överraskad av all komfort,här fanns allt som man behövde.Låg enskilt och bra i ett stugområde med bastu som var helt perfekt, Kan verkligen rekommendera denna stuga. MVH Bengt och Henrik ALUNDA
Bengt Samuelsson
leid i 2018
Underbar och mysig stuga med ett rikt djurliv på tomten. Vi har hyrt stugan under många, många år och vi återvänder nästa år igen. Bengt och Marianne Kalmar
Elin
leid i 2017
Jättefin stuga på mysig tomt! Trevliga kontakter med uthyraren. Lagom avstånd till allt fjällvärlden har att erbjuda och hög mysfaktor när man sedan vill kura ihop sig efter en dag ute. En fin atmosfär! Vi kommer gärna tillbaka!
emilia
leid i 2017
Underbar stuga med riktig hemkänsla.Vacker natur en oas för kropp och själ.Dit vill man komma tillbaka.
Bengt och Marianne
leid i 2016
En mycket hemtrevlig och mysig stuga med ett stort djur- och fågelliv utanför. Vi återkommer år efter år till denna underbara stuga där inget saknas.
Sami Putkinen
leid i 2016
Härlig hemtrevlig stuga att komma till efter en dag i skidbacken. Perfekt för barnfamiljen eftersom den är utrustad med filmer, spel och annat kul. Återkommer gärna till denna lilla pärla!
Bengt Samuelsson
leid i 2015
En underbar stuga att komma till. Vi känner oss som hemma när vi kommer dit. Detta var femte sommaren, som vi hyrde den och vi tänker återkomma nästa sommar. Den är så hemtrevlig och välutrustad, det saknas inget. Marianne och Bengt Kalmar
Filippa och Harry
leid i 2015
Underbar liten stuga på fjället. Perfekt för oss som familj som önskade vandra, fiska, spela golf och åka mountainbike. Den var ren och välutrustad. Ägarna till huset mycket sympatiska som gav det lilla extra för att man skulle känna sig välkommen. Återkommer gärna.
Sara Bucher
leid i 2015
Fantastiskt mysig stuga med det lilla extra man bara får när man bokar privat. Ett mindre bibliotek av både böcker, sällskapsspel o VHS för alla smaker, fint porslin o bra med extra köksutrustning (ett extra plus för tekanna). Trivsamt o fräscht möblerat. Vi har bastat varje dag och det är helt ok med bastun i annat hus än duschen, då det är fyra steg mellan husen. Spårkvaliteten i Foskros är inte perfekt, men klarar en eftermiddagstur. Vill man ut på fjället går det fint, under förutsättning att man har turutrustning o är lite van med karta o kompass. På sommare perfekt. Att köra till Idrefjäll tar lite mer än 30min, beroende på hur halt det är...
Roland und Volker
leid i 2015
Auch wir hatten in Foskros eine stille und erholsame Zeit. Die Hütte ist mit allem ausgerüstet, was den Selbstversorger erfreut und der Entspannung dient. Es war ein Wintertraum. Wer noch nicht privat gebucht hat, den können wir ermutigen. Dank Ulla wurden wir bei allen Fragen gut begleitet.
Marianne och Bengt
leid i 2014
Det var fjärde gången vi hyrde denna mysiga, hemtrevliga och avkopplande stuga med underbar natur utanför.
Thorsten und Sylvia
leid i 2014
Ganz spontan buchten wir dieses Haus und fühlten uns wie zuhause. Wir verlebten eine herrliche Winterwoche. Ulla hat uns bei der Organisation mit Email und Telefonkontakten sehr geholfen. Wir hatten einen sehr freundlichen Umgang miteinander und kommen gerne wieder.
Kerstin Ingelsson
leid i 2013
Mysig stuga,bra utrustad, ren och fräsch. Underbar natur. Återkommer gärna.
Marianne och Bengt
leid i 2013
En mysig och hemtrevlig stuga i en vacker miljö, som också är mycket välutrustad. En stuga som vi med glädje återkommer till år efter år.
Regina und Karl-Heinz Wagner
leid i 2011
Eine sehr gemütliche Hütte in ruhiger Umgebung. Wer den Wald, die Stille, Rentiere, Eichhörnchen und Elche zu schätzen weiß ist hier genau richtig.
Anders Jensen
leid i 2013
Mysig, hemtrevlig stuga i söderläge med rikt fågel- och djurliv in på knuten. Mycket avkopplande och trevlig boende.
Anders
leid i 2013
Underbar stuga med skön hemkänsla. Vackert inrett och mycket välordnat.
Katharina Wöbel
leid i 2010
verkligen en mysig och välutrustat stuga

Opphavsrett 2016. Spørsmål om en hytte må besvares av ansvarlig eier.