Feriehytte i Sverige
Tilbake

Anmeldelser for annonsen #24500 - Ski in Ski out - Ski Lodge, Lofsdalen, 8+2 bäddar

Magnus Lord Arenander
leid i 2020
Tack för en grym vecka i Lofsdalen i ert fina hus! Vi är rätt kräsna när det gäller boende och oftast blir man besviken. Denna gång uppfylldes alla våra förväntningar (utom på städningen, men det är Lofsdalens hustillsyn som är ansvariga för) och det märks att Rita och Peter har gjort det lilla extra för att gästen ska trivas. Jättebra utrustat kök, allt noggrant uppmärkt (i hela huset), stor bra tvättstuga, härlig bastu och stor uteplats. Renar överallt vilket våra barn älskade. Läget är mycket högt och bra med bike-in/bike-out (till bike parken) och vandringslederna som startar bara några hundra meter från huset. Hela familjen är så nöjda med huset och jag tror prisvärdheten är heeelt oslagbar! Den enda lilla förbättringen jag skulle vilja göra är att ha ett vattenutkast ute. Det underlättar för oss som cyklar att kunna tvätta cykeln (nu finns bara de nere vid liftarna och där är det ofta kö). Tack igen, vi kommer nog tillbaka! 😀
Peter Hägglöf:
Tack för den fina recensionen och för att Ni gästade oss, så kul att Ni gillar vårt hus. Tack för tipset – vi har tänkt på det själva, men nu förstår vi att detta är mycket bra för alla som kör Mountainbike – så detta skall installeras snarast. Varmt välkomna åter.
Peltonen Liisa
leid i 2020
Vi blev glad överraskade att huset var så stor och bra planerat ! Vädret var inte det bästa men vad gjorde det eftersom bastun var så stor och häftig med den moderna aggregat (kiuas) hyvät löylyt ! Fönsterna i huset var stora och låga att våran små barnbarn kunde också se ut den fina utsikten och till och med se renar som gick utanför ! Sista eftermiddagen och kvällen kunde vi njuta av solen och den stora altanen ! Varma hälsingar Liisa och Kari, sonen med Familjen !
Peter Hägglöf:
Toppen, jätte kul att Ni trivdes och var nöjda med huset och bastun, tänkte just på Er ifall Ni tog en vända ut och gjorde en ”vihta” löven var ju perfekta vid tidpunkten då Ni gästade oss. Varmt välkomna åter. Kiitos paljon ja oiken terventuloa takaisin. Rita och Peter
Karin Erixon
leid i 2020
Vi har varit i många stugor både på sommar- och vintersemester. Denna stuga slår alla när det gäller utrustning, läge och kvalitet. Rekommenderas varmt. Utmärkt service av Peter och Rita (ägarna). Vi kommer gärna tillbaka!
Peter Hägglöf:
Men så roligt att Ni tycker om huset, och uppskattat Er semester hos oss. Tack för det jättefina omdömet, varmt välkomna åter sommar som vinter.
Mats Weckberg
leid i 2020
Vi hade en fantastisk midsommar vecka i Lofsdalen med kanonväder och stugan uppfyllde alla förväntningar. Det var som balsam för själen att sitta på terrassen och blicka ut över vidderna. Jag kan varmt rekommendera denna stuga och Rita och Peter som värdar tog verkligen hand om oss på avstånd! Bor gärna här igen! //Matte
Peter Hägglöf:
Det glädjer oss oerhört att Ni hade en bra semester, och att Ni trivdes hos oss och i Lofsdalen. Tack för de fina orden. Så varmt välkomna åter sommar som vinter.
Therese Hengärde Torpfeldt
leid i 2020
Mycket fin stuga/hus där mkt man behöver finns att tillgå. Bra läge och bra service av ägarna. Vi är toppen nöjda!
Peter Hägglöf:
Tack för det fina omdömet, kul att Ni trivdes i Lofsdalen och i vår Stuga, varmt välkomna åter sommar - vinter.
Inga-Lill Lundqvist
leid i 2020
Vi var mycket nöjda med det fina välutrustade huset (tyvärr var torktumlaren trasig men det fanns ju torkskåp). Vi var i Lofsdalen v 9 och kunde sitta ute på altanen och njuta av solen. Läget var perfekt för både längdåkning och utförsåkning.
Peter Hägglöf:
Tack för att Ni valde vårt hus för Er semester, reparation av torktumlaren är på gång - så vi känner till detta. Ni är hjärtligt välkommen åter.
Hanna Wahlström
leid i 2020
Jättefräsch och fin stuga med en fantastisk utsikt! Stugan har allt och har närhet både till alpina backar och fina längdskidspår!
Peter Hägglöf:
Tack, kul att Ni uppskattade vårt fjällhus och Lofsdalen, varmt välkomna åter.
Jennie Lexell
leid i 2020
Påväg hem efter en härlig vecka med fin skidåkning, sol och blå himmel. Jättefint och fräscht hus med allt som vi behövde. När vi fått kläm på hur man tar sig till och från backen fungerade det bra, dock med protest från snowboardåkaren eftersom det innebar endel stakning. En härlig utsikt som gav drömmar om ljuvliga sommardagar. Snabb respons från värdparet vid frågor. Vi hade önskat lör-lör istället för sön-sön men det är antagligen en smaksak. Tipptopp tyckte vi ☀️
Peter Hägglöf:
Tack så mycket och bra att allt fungerade och var till belåtenhet, vi skall ha det i åtanke om Ert förslag om bytes datum. Varmt välkomna åter sommar som vinter.
Marcus Eriksson
leid i 2020
Hit åker vi gärna fler gånger! Mycket fin stuga med fantastiskt läge! Rekommenderar er alla att hyra denna!
Peter Hägglöf:
Tack så mycket för det fina omdömet, hjärtligt välkommen åter, sommar som vinter.
Geoffry Pieper
leid i 2019
It is a perfect house from lovely people. You can asked them everything and gave us good advise. Also the 3 books in the kitchen explane everything in the house in Swedish and English. Everything you need is there. Television and 3D tv in the bedroom, WiFi etc.... we really recommend the house !!
Peter Hägglöf:
Thank you so much, we are so grateful that you visited us, so warmly welcome back again.
Michael Ilonurmi
leid i 2019
KANONHUS! I BRA LÄGE! Mycket trevligt bemötande. Återkommer mycket gärna!
Peter Hägglöf:
Tack så hemskt mycket, bra att ni är nöjda. Välkommen åter. Rita och Peter
Ken Zangelin
leid i 2019
Lyxvilla, härlig utsikt. Fattas ingenting :)
Peter Hägglöf:
:) Tack för det, så roligt att Ni gästat oss, välkommen åter
Lena Eklöf
leid i 2019
En helt fantastisk vecka och ett väl fungerande hus med allt som krävs och lite till. Stort och väldisponerat kök med plats för fler kockar, tvättstuga med gott om plats för blöta kläder, underbar och rymlig relax, fantastisk altan samt en utsikt åt alla möjliga håll man aldrig tröttande på, oavsett väder. Betydligt mycket rymligare och luftigare än vad utsidan avslöjar. Vi kommer med säkerhet tillbaka ! Lena & Ingemar med barn och barnbarn
Peter Hägglöf:
Tack för de fina orden, Roligt att Ni tycke om huset, Ni är så Välkomna tillbaka.
Alfa Kumlin
leid i 2019
Mycket nöjd med vår vecka. Väldigt vacker utsikt, rymligt, välutrustat kök, ski in och out fungerade väl både utför och till fina längdspår. Tydlig information och trevliga ägare. I backarna fanns flera fina grillplatser med ved och ovanligt bra åkning för barn.
Peter Hägglöf:
Tack för de fina orden, kul att Ni trivdes i Lofsdalen och i vårt hus. Välkomna åter

Opphavsrett 2016. Spørsmål om en hytte må besvares av ansvarlig eier.