Feriehytte i Sverige
Tilbake

Anmeldelser for annonsen #22673 - Underbar stuga i Bydalen

Emilia N.
leid i 2020
Mycket fin och mysig stuga med välplanerad planlösning som överträffade våra förväntningar. Vi utnyttjade alla 10 bäddar och det kändes inte trångt alls. Fungerade bra både med matlagning, dusch och toaletter. I stugan finns ett välutrustat kök och ett stort matbord där vi alla fick plats. Pålitlig och tillmötesgående hyresvärd. Vi hyr gärna denna stuga fler gånger.
Matilda J.
leid i 2019
Vi var sex kompisar som hyrde stugan i slutet av mars. Fantastiskt härlig och lyxig stuga. Allt gick väldigt smidigt, inget alls att anmärka på!
Kajsa S.
leid i 2019
Fantastiskt fin stuga med allt du behöver. Morgonkaffe med fantastisk utsikt! Lika fint ute som inne så det blir svårt att åka hem. Värden Henrik får en extra stjärna.
Rickard W.
leid i 2019
Mycket trevligt hus i fint läge i underbara Bydalen. Vi bodde tre familjer med de vuxna i sovrummen nere och barnen (12-16) på loftet. Henrik är en mycket trevlig och tillmötesgående värd och vi rekommenderar både honom och huset!
Gabriella Elmroth
leid i 2018
Detta fantastiska hus hyrde vi under vecka 9, 2018. Huset ligger högt beläget med mycket vacker vy över backarna vid Bydalsfjällen. Huset är toppmodernt, smakfullt inrett & välutrustat med allt man kan tänkas behöva. Lyxigt & förenklande med både diskmaskin & tvättmaskin i huset. Induktionshäll, mikro finns i det praktiska, mycket snygga köket. En fin bastu finns med ingång från badrummet. I badrummet finns dusch & toalett. Gästtoalett finns. 3 trevliga sovrum finns med plats för upp till 6 personer. Man kan individuellt ställa värmen i varje rum. Vardagsrummet är snyggt, stort & rymligt och går ihop med kök & matsalsdel. En fin kamin mitt i vardagsrummet ger skön värme. I närområdet finns fina skidbackar, längdspår & skoterleder. Även vacker miljö att vandra i. Det finns en närbutik nere i dalen där man kan handla det nödvändigaste. Hit åker vi mycket gärna tillbaka. Hyresvärdarna är väldigt trevliga och tillmötesgående! Både huset och hyresvärdarna rekommenderas varmt!

Opphavsrett 2016. Spørsmål om en hytte må besvares av ansvarlig eier.