Feriehytte i Sverige
Tilbake

Anmeldelser for annonsen #10950 - Mysig stuga på ostkusten vid havet

Pernilla
leid i 2018
Hyrde stugan en vecka i juli och det var nog den bästa veckan på hela semestern. Stugan låg med avskilt läge och hade allt man behövde. Vi åt frukost på baksidan i morgonsolen och på eftermiddagen satt vi på altanen på framsidan och åt grillat. På det fräscha utedasset hade fåglar byggt bo och man kändes som ett med naturen när man satt på dass medans fågelungarna satt och tittade ner på en. Vi åkte runt en del och hittade fina stränder och kunde ibland vara helt ensamma på en fin och långgrund strand. Vi besökte Trolska Skogen (ett måste för små barn) och åt en räkmacka på Sjögläntan där i närheten. Supermysigt! Ett besök till Hudiksvall blev det också. En tur längs kustvägen rekommenderas, så vackra miljöer. Det låg en bäck aldeless vid stugan men tyvärr var den uttorkad denna regnfattiga sommar annars hade det varit perfekt att meta lite bäcköring där. Kan varmt rekommendera denna stuga i lilla Hårte!
Mikael
leid i 2017
Fantastiskt mysig stuga. Vi hyrde stugan i slutet av Juni. Perfekt för barnfamiljen, vår 4 årige son har blivit fisketokig efter att ha fått några bäcköringar i bäcken. Vi reste runt en del i området bland annnat till trolska skogen som rekomenderas starkt. Samt en utflyckt till Delsbo för dressincykling.
Johan
leid i 2017
Hyrde stugan nu i månadsskiftet juli/augusti och blev mer än nöjda. Stugan ligger avskiljt med en liten porlande bäck (med bäcköring i!) som tomtavgränsare, galet mysigt! Bra skick på huset och mer än fullutrustad med ny spis/ugn, micro, kyl/frys och allt annat en kan tänkas behöva. Att det behöver promeneras tio meter till utedasset gör inget när omgivningen är så fin. Under den veckan vi var där så besöktes flera White Guide-restauranger med fantastiska lokalfångade fiskrätter, allt inom dryga halvtimmen från stugan. Flera olika stränder inom gång- och/eller cykelavstånd samt förstås Trolska Skogen som både våra tre barn och vi vuxna uppskattade rejält. Jag rekommenderar denna stuga till alla andra, såväl till barnfamiljer som till endast vuxna (den stora verandan med elvärme för den frusne är som gjord för att avnjuta ett glas vin på...). Enkelt men härligt!
Natalia, Östersund
leid i 2016
En fantastiskt stället för hela familjen :) Jätte mysigt och fin omgivning :) rekommenderar varmt att åka dit :)
Carolina
leid i 2016
The place is special...there's no noise, only calm and nature.I was stay like home and I recomend to go there because Its a nice place to meet.
Carina Boström
leid i 2012
En mycket uppskattad semester för hela familjen. Stugan ligger avskiljt i skogen och har alla bekvämligheter man behöver. Uppskattar enkelheten och närheten till många fina badplatser. Vi hittade flera stränder där vi kunde bada nästan ensamma. Hit vill barnen åka igen!
Erik
leid i 2012
We had a great stay here with 2 persons and a child of almost two years old. The house is very nice and clean, nicely equiped and feels very homely. The location is great on the edge of the woods and close to some beautiful beaches. Also the village of Hårte and the area around are great for walking or cycling.
hugo och marina klein middelink
leid i 2012
en fin stuga i en otroligt fin omgivning. barnen gillade den lilla bäcken på tomten och det höga utedasset/kungatronen! vill tillbaka till stränderna, men denna gång utan regn!

Opphavsrett 2016. Spørsmål om en hytte må besvares av ansvarlig eier.