Ferienhütte in Schweden
Zurück

Bewertungen für die Anzeige #11786 - Charming house in Leksand, Dalarna

Peter & Anette
gemietet in 2017
Klockren stuga i genuin dalamiljö. Stugan har alla de faciliteter man kan tänka sig för en skön vistelse. Härlig, vacker natur och miljö utanför dörren. Fina vandringsleder att motionera eller promenera på. Närheten till Leksand blir ett stort plus. Rekommenderar varmt denna stuga. Vi återkommer garanterat.
A och T Ulstrup:
Tusen tack för ert fina omdöme. Vi är så glada över att ni är nöjda och vill återkomma - Ni är så välkomna. Roligt också att ni uppskattade den underbara miljön och naturen.
Andreas
gemietet in 2017
Otroligt mysig stuga, precis vad vi eftersökte, fräsch och välutrustad. Härlig utsikt runtom och nära till Leksands by.Bra trädgård för småbarn att leka i, vi kommer gärna tillbaka!
A och T Ulstrup:
Tack för ert omdöme. Vi tycker det är väldigt roligt att ni var nöjda och uppskattade huset och trädgården. Ni är så Välkomna tilbaka!
Annika
gemietet in 2015
En fantastisk Dalaidyll! Ett fräscht och bekvämt utrustat hus fyllt av charm och rofylldhet, placerat i ett ljuvligt naturskönt område med många möjligheter till rekreation samt närhet till kulturella upplevelser. Värdparet är liksom stugan fantastiskt trevligt och välkomnande. Vi återkommer gärna till detta Paradis. Tack för en minnesvärd vistelse!
Sandra Eriksson
gemietet in 2017
Härlig stuga med riktig dalakänsla. Fint läge i genuin miljö, och nära in till Leksand. Vi trivdes, och barnen lekte mycket på den stora tomten. En stuga vi gärna kommer tillbaka till.
Arri Hirvasniemi
gemietet in 2017
Hyrde denna stuga vid midsommarhelgen 2017. Hamnade i en idyll men ändock så när Leksand centrum. Väldigt mysigt och gästvänligt med så nära naturen. Att man kan fira midsommar 2ggr i Leksand och speciellt en gång i lilla byn Ullvi. Mycket trevligt. Huset speglar den lugnt och harmoniska miljön som bilderna verkligen visar. Vi hyr gärna denna stuga återigen när tillfälle ges. Kan verkligen rekommendera denna stuga. Vi kände oss även väldigt välkomna och fick oss den rofylldhet som vi var ute efter under midsommar,
Cathrine och Mats
gemietet in 2014
Hyrde denna stuga under en vecka i Juli. Otroligt härlig stuga i ett vackert Dalarna.
Jana
gemietet in 2014
Vi tillbringade en otroligt mysig och unik julsemester i stugan. Huset är mycket personligt och individuellt gestaltat - vi kände oss genast hemma! Wunderschönes, sehr persönlich gestaltetes Häuschen mit toller Aussicht, in dem man sich sofort zu Hause fühlt. Wir haben unglaublich gemütliche Weihnachten dort verbracht - also auch im Winter sehr zu empfehlen!
Christina och Lars
gemietet in 2014
Fantastiskt mysigt och fräscht gammalt dalahus med alla bekvämligheter. Vacker natur runt knuten och härlig utsikt. Kommer gärna tillbaka.
Malena & Peter Niklasson
gemietet in 2013
Underbart mysig stuga med alla bekvämligheter! Härlig utsikt och mycket vacker natur i omgivningen! Fina badplatser i närheten och nära till Leksand
Heidi o Henry Ström
gemietet in 2012
Vill man uppleva ett genuint Dalarna är detta det perfekta boendet. Fräsch, varsamt renoverad stuga som vi trivdes förträffligt i, och härlig natur med vidunderlig utsikt på promenadavstånd.

Copyright 2016. Fragen zu einer Hütte müssen vom zuständigen Inserenten beantwortet werden.