#33387 - på Stugknuten.com siden 2023-02-01
 2 senge
 16
 5000 - 7500 SEK/uge
(2)

Drömlägenhet vid Böda - 300m från stranden

Dette overnatningssted er forsynet med Stugknutens S-mærke

Stugknutens S-mærke betyder, at din udlejer har valgt at sikre dig så tryg en handel som muligt. Du betaler for overnatningsstedet samtidigt med bookningen, men lejen udbetales ikke til udlejer, før du har tjekket ud. Denne tryghed gælder kun, hvis booking og betaling foregår via Stugknutens system.  
Læs mere her

Tänk dig ett eget hemtrevligt boende bara ett stenkast från Bödabuktens fantastiska sandstrand. Du har hittat det!

Vår mysiga lilla lägenhet erbjuder ett rum med två bäddar - perfekt för att ladda batterierna efter en dag full av äventyr.
Kökshörnan är utrustad med allt du behöver - ett praktiskt trinettkök och kylskåp med frysfack. Och för kaffeälskaren finns en pour over kanna och alla redskap du kan behöva för att laga både frukost, lunch och middag.
Badrummet är funktionellt, med både dusch och WC för att fräscha upp er efter en dag i solen.
Stig ut på vår privata altan - utrustad med utemöbler och grillmöjligheter, med utsikt över det öppna hagområdet. Det perfekta stället för att njuta av middag i kvällssolen och känna lugnet svepa över dig. Observera att för att hyra måste du vara minst 25 år och efter kl. 22 blir det lugnt och tyst på området - perfekt för en god natts sömn.

Nyfiken? Kolla upp de lediga datumen i vår kalender och boka din drömsemester nu!

Självhushåll - Du tar med dig förbrukningsvaror och egna lakan, handdukar och toalettartiklar, vi tillhandahåller kuddar och täcken för din vistelse. Och självklart har vi all utrustning ni behöver för att städa upp innan ni åker.

Rökning - är inte tillåtet och husdjuren måste lämnas hemma

Parkering - finns vid lägenheten

Med sina 2 mil är Böda en av Sveriges längsta (och vackraste!) stränder och erbjuder allt från livliga vattenlekar och strandresturanger till långa ostörda sträckor. Gå de knappt 300 metrarna från lägenheten så är ni nere vid en av de lugnaste delarna där bukten brer ut sig, redo för er att utforska.

Allt du kan behöva finns i närheten - matbutiker för att fylla på era förråd, charmiga små restauranger för när du vill ta en paus från matlagningen, en promenad till stenugnsbageriet för färska morgonbullar, hemgjord italiensk gelato att svalka sig med. Eller varför inte en tur ner till fiskeläget vid Böda Hamn och köp med nyfångad fisk till kvällsgrillen.

Sugen på mer än bara sol och bad? Norra Ölands natur är en upplevelse i sig, passa på att ta en dagsutflykt till Trollskogen eller gå de 138 trappstegen upp i fyren Långe Erik på öns nordligaste udde och spana på det rika fågellivet.
Så koppla av, ha kul och upplev allt underbart som Bödabukten har att erbjuda. Välkommen till ditt perfekta semesterboende!
Stugknuten
Sæsoner og prisklasse

Pris per nat fra 1000 SEK

Pris per nat til 1200 SEK

Pris per uge fra 5000 SEK

Pris per uge til 7500 SEK

---
v.26-32
7500kr/vecka eller 1200kr/ dygn
Övriga veckor
5500kr/vecka eller 1000kr/dygn
Bedømmelser

Følgende lejere efterlod en anmeldelse

Ewelina W., lejes i 2023
Verifierat omdöme
Väldigt bra läge med nära till stranden och utflykter på Norra Öland. Nära busshållsplatsen för direktbuss ner till Borgholm. Värden var otroligt lätt att få tag på och fick svar när vi behövde, smidigt med in/utcheckning. För de som har bil fanns det stor parkering och man fick plats precis utanför stugan. Finns inget att klaga på!! Något att önska hade varit persienner/rullgardin för att kunna få det lite mörkt när man ska sova.

Generel bedømmelse

Renlighed

Beliggenhed

Annoncens nøjagtighed

Björn A., lejes i 2023
Verifierat omdöme
Läget till havet är perfekt.

Generel bedømmelse

Renlighed

Beliggenhed

Annoncens nøjagtighed

Stugknuten
Faciliteter
Information
  •  Barbequefaciliteter
  •  Mobildækning
  •  Udendørs møbler
  •  Udendørssted (terrasse osv.)
 Køkkenudstyr
  •  Køleskab
  •  Madlavningsfaciliteter
 Badeværelsefaciliteter
  •  Bad
  •  Vaskemaskine – Tvättstuga (kostar extra) finns
  •  WC
 Tilgængelig tæt på
  •  Udendørs svømmefaciliteter (strand)
Yderligere information

Et råd til lejere når der bookes

Stugknuten
Mangopay
Stripe
BankID
Visa MasterCard
Omocom