Feriehytte i Sverige

Långvik Ingarö, 2 attraktiva arkitektritade hus

7 + 2
120 m²
ID #23355  på Stugknuten.com siden: 2018-05-03
Indkvartering med 7 + 2 Senge i Ingarö, Värmdö, Stockholm, Stockholms skärgård, Stockholm Amt, Sverige udlejes

Attraktivt arkitektritat semesterhus i skärgården med närhet till strand, naturreservat och stad. Huvudbyggnad 120 m2 inklusive ett stort sovloft samt gäststuga 40 kvm.
Huvudbyggnaden har en modern och läcker invändig arkitektur i öppen planlösning med allrummet öppet till taknock och stora fönsterpartier som binder ihop innemiljön med terrassen och trädgården. I vardagsrummet finns en bekväm sällskaps del med TV och braskamin samt en matplats med matbord för 8 personer. Köket i öppen planlösning mot vardagsrummet är välutrustat och har all maskinell utrustning. Master sovrum har en bekväm dubbelsäng. Det andra sovrummet har två enkelsängar. Stort badrum med dusch, wc och tvättmaskin. Designad trappa (ej barnsäker) till det stora sovloftet med 2 bäddar och bra lekyta. Hög standard rakt igenom och golvvärme i hela huset.

Utöver huvudhuset finns en fin gäststuga med en trevlig sällskaps del och 2 sovalkover; det ena med en dubbelsäng och ett andra med en enkelsäng. Till alkoven med dubbelsäng finns draperi för avskildhet. I gästhuset finns även ett stort badrum och bastu.

Huvudbyggnaden har en stor altan runt hela huset. Altanen har bekväma utemöbler, solstolar och grill. Läget är privat och insynsskyddat och bakom husen är det vacker naturtomt med blåbärsskog.

Ingarö är känt som en av skärgårdens vackraste platser. Från husen har ni nära gångavstånd till Ingarös fina havsbad med både klippor och sandstrand (800 meter).
På promenadavstånd finns även Bistro Björkviks fina strandservering och restaurang och Björnöhalvöns fantastiska naturreservat. Björnöreservatet har vandringsleder, snorkelled och kajakuthyrning med skärgårdens vackraste paddelvatten.

På nära bilavstånd finns många populära utflyktsmål såsom Artipelag konstmuseum, Säby Gård Säteri samt huvudorten Gustavsbergs hamnområde med kulturcenter, restauranger och caféer.
För den som söker sportiga aktiviteter finns bl.a Ingarö golf (36 hål). I Gustavsberg finns det mesta i sportväg och ett badhus med äventyrsbad, gym och SPA avdelning. I anslutning till badhuset ska en helt ny äventyrslekplats stå färdig inför våren 2019.

Ingarö har broförbindelse med fastlandet och det går goda bussförbindelse till Stockholm. Buss till central Stockholm tar 40 minuter.
Avstånd Stockholm 36 km (ca 30 minuter med bil).

Perfekt hus för den stora familjen som vill uppleva skärgården med bad och friluftsliv och samtidigt ha stort utbud aktiviteter och utflyktsmål i omgivningen. Därtill möjlighet att lätt ta er in till huvudstaden för kultur, nöjen, shopping, och storstadspuls.

Obligatorisk slutstädning 1600 kronor.

På förfrågan:

Sänglinne + handdukar 150 kr p.p.


För mer Information och priskalender se :skargardsstugor.se/sv/hyra-hus-i-stockholms-skargard/mellersta_skargarden?id=776

Kalender

Sæsoner og prisklasse:

 • Pris/uge, udenfor sæson: 9900 SEK
 • Pris/uge, højsæson: 14600 SEK

Faciliteter:

Anden information
 • Hunde ikke tilladt
 • Ingen rygning indendørs
 • Mobildækning
Køkkenudstyr:
 • Barbequefaciliteter
 • Køleskab
 • Madlavningsfaciliteter
 • Mikrobølgeovn
Badeværelsefaciliteter:
 • Bad
 • Bredbånd -- Wifi
Andet udstyr:
 • Udendørs møbler
 • Udendørssted (terrasse osv.)
Tilgængelig tæt på
 • Udendørs svømmefaciliteter (strand)

Yderligere information

Personen ansvarlig for indholdet i denne annonce og for denne indlogering er Stockholm Skärgårdsstugor AB.

Et råd til lejere når der bookes

Bedømmelser

Kort

Indkvarteringen er inden for det valgte område, kontakt annoncøren for den nøjagtige adresse.

Flere feriehjem fra denne annoncør

Copyright 2016. Spørgsmål om en hytte skal besvares af den ansvarlige annoncør.