Feriehytte i Sverige

Sjövillan Ramsö Vaxholm

10 + 3
250 m²
ID #22249  på Stugknuten.com siden: 2017-11-01
Indkvartering med 10 + 3 Senge i Ramsö Vaxholm, Vaxholm, Stockholm Amt, Sverige udlejes

Här finner ni ett mycket exklusivt sjöställe med privata bryggor och bryggdäck i sydvästläge, liten strand med vedeldad badtunna och närhet till pittoreska Vaxholm. Skärgårdsvillan har högt läge och en enastående utsikt. Huset på 228 m2 byggdes 1929, är påbyggt i 2 omgångar och har löpande renoverats till mycket hög standard. Här finns alla bekvämligheter, moderniteter och lyx man kan önska!

På entréplanet finner ni ett stort modernt kök med öppen spis. kyl/frys med ismaskin, spis med induktionshäll, två ugnar varav den ena är en varmluftsugn, gasolhäll. Matplats i glasveranda med sittplats för ca 10 personer. Både köket och matsalen har utgång till stor altan med kol och gasolgrill och flera sittgrupper. Vidare finns ett lyxigt badrum med eldstad och stort glasparti mot sjösidan som ger en underbar utsikt från badkaret. I badrummet finns även en separat dusch. Detta våningsplan har ett sovrum med dubbelsäng 1.60 x 200. Det finns även ett andra badrum med wc och dusch.

Övervåningen har ett mindre allrum med helglasade fönster mot sjösidan, balkong, wc med enklare duschmöjlighet. 2 sovrum med platsbygda våningssängar med extra längd och breda underslafar (dubbelbäddar). Det ena rummet med överbädd: 1.05 x 2.25, nedre bädd: 1,50 x 2,25. Andra rummets övre bädd: 1.05 x 2.40, nedre: 1.40 x 2.40. Det finns 2 extra sängar på hjul under dessa våningssängar. I anslutning till det andra rummet, finns ett rum med sofa/juniorsäng 70 x 1.70 (ingen dörr mellan dessa 2 rum). Ett rum med en bäddsoffa som kan användas som enkelsäng eller bäddas ut till en dubbelbädd 160 *200 cm. Huset har 4-5 sovrum med totalt 12 bäddar plus en juniorsäng. Trappgrind finns på övervåningen.
Sjövillan har 4G-modem och erbjuder obegränsad surf.

Nedan huset finns ett stort bryggdäck med 2 privata bryggor med segelbåtsdjup plus en liten sandstrand. Vid stranden finns vedeldad badtunna att njuta i, och på bryggdäcket finns två byggnader varav den ena har bastu, och den andra ett litet kök med barbänk. I anslutning till detta finns en stor gasolgrill samt arbetsbänk. Det stora däcket har stort matbord, solstolar och hängmatta. Möjlighet att hyra kanot, optimistjolle och ev. en störe motorbåt med hytt. På bryggdäck har ni solläge hela dagen och på kvällen solnedgång över Vaxholm.

Husets framsida har gungor. Baksidan har branta trappor på klippor och är inte lämplig för små barn.
I växthuset och odlingslådorna i södersluttningen finns prunkande odlingar där ni får tillgång att ta för er från odlingarna, (ej sparrisen som behöver 3 år att etablera sig innan skörd). Det finns även ved att tillgå för badtunna och eldstäder.

Ramsö är en vacker bilfri ö med korta gångavstånd. Hit tar man sig lätt med tät reguljär båttrafik som endast tar en dryg time från centrala Stockholm eller 10 minuter från den pittoreska skärgårdsstaden Vaxholm.

Besök den charmiga småstaden Vaxholm där ni finner ni småskalig shopping, sommarrestauranger, caféer och glassbarer samt livsmedelsbutiker. Där finns även en stor park med lekplats och minigolf. Vaxholm är knutpunkt för reguljära båtförbindelser tillStockholm och andra skärgårdsöar. De flesta båtar lägger till på Ramsö så det är mycket goda förbindelser reguljärt om ni inte väljer att boka en båttaxi som hämtar er vid den private bryggan.

Ramsö är lätt att nå. Du kan komma hit antingen med Waxholmsbåt från centrala Stockholm (ca 1 timme, 20 minuters resa), eller med bil/ buss till Vaxholm (eller taxi från Arlanda) och sedan reguljär båt till Ramsö (5-10 min) eller privat taxibåt (5–10 min ca 350-400 kr/ tur) fram till den egna bryggan.

Obligatorisk avresestädning 2000:-

På förfrågan:

Hyra av sänglinne/handdukar 150:-/set
Medtagande av husdjur 300:- st/vecka
Spjälsäng 200:-
Barnstol 50:-
Kajak 500:-/vecka
Optimistjolle 700:-/vecka
*Motorbåt Tärnskär med 250 H.K motor, kartplotter, ekolod, radar plats för ca 9 personer kan eventuellt hyras av gäst med mycket god sjövana och båtförarlicens: 7000:-/vecka samt en deposition om 6000:-.

För mer information:skargardsstugor.se/sv/hyra-hus-i-stockholms-skargard/mellersta_skargarden?id=806

Kalender

Sæsoner og prisklasse:

 • Pris/uge, udenfor sæson: 28000 SEK
 • Pris/uge, højsæson: 32000 SEK

Faciliteter:

Anden information
 • Hunde er velkomne
 • Ingen rygning indendørs
 • Mobildækning
Køkkenudstyr:
 • Barbequefaciliteter
 • Fryser
 • Køleskab
 • Madlavningsfaciliteter
 • Mikrobølgeovn
 • Opvaskemaskine
Badeværelsefaciliteter:
 • Bad
 • Bredbånd -- Wifi
 • Sauna -- Sauna
 • WC
Andet udstyr:
 • Opdelte rum
 • Udendørs møbler
 • Udendørssted (terrasse osv.)
Tilgængelig tæt på
 • Bådudlejning
 • Kanoudlejning
 • Udendørs svømmefaciliteter (strand) - 0 m

Yderligere information

Personen ansvarlig for indholdet i denne annonce og for denne indlogering er Stockholm Skärgårdsstugor AB.

Et råd til lejere når der bookes

Bedømmelser

Kort

Indkvarteringen er inden for det valgte område, kontakt annoncøren for den nøjagtige adresse.

Flere feriehjem fra denne annoncør

Dette er en af mange annoncer ved www.stugknuten.com - feriehjem i Sverige

Copyright 2016. Spørgsmål om en hytte skal besvares af den ansvarlige annoncør.