Feriehytte i Sverige

Stavsnäs Hölö Söderudd, havsutsikt, egen strand

8 + 2
315 m²
ID #20627  på Stugknuten.com siden: 2016-12-29
Indkvartering med 8 + 2 Senge i Söderudd, Hölö, Stavsnäs, Stockholm Amt, Sverige udlejes

Hyr detta fantastiska hus på Hölö Söderudd med underbar utsikt över Nämdöfjärden och Krysshamnsviken. Huset är beläget på Hölö vid Stavshäs Värmdö skärgård, med bilväg ända fram till dörren. Fastigheten ligger på en sydvästvänd udde med 4400 kvm sjötomt, egen brygga och strand med vedeldad bastu. Motorbåt finns att hyra för vana förare.

Huset byggt 2011 är påkostat och har spännande arkitektur med hög takhöjd och sjöutsikt från nästan alla rum. Det passar väl till större sällskap då det har stora sociala ytor och många sovrum, flera badrum samt en separat lägenhet i nederplan.

Entréplan; Kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning med eldstad mitt i. Rummet har öppet till taknock och panorama fönstervägg mot hav. Skjutdörrspartier till den stora altanen mot sjösidan. Separat TV rum i anslutning till det stora öppna rummet. 3 sovrum; ett med dubbelsäng, de övriga två med varsin enkelsäng samt en mindre bäddsoffa/bäddfåtölj (enkelbäddar per rum).
Badrum med lyxig duschkabin som även kan användas som ångbastu.
En trappa ner i sutterängplan finns tvättstuga och ett sovrum med en våningssäng samt en lägenhet som även har separat in/utgång. Lägenheten har kök med enklare utrustning, soffhörna, matplats och en stor dubbelsäng. Panoramafönster och skjutdörr till altan mot sjösidan. Badrum med dusch och wc.

Den stora tomten har vacker skärgårdsskog och framför huset finns en plan gräsmatta och stig som leder ner till den privata stranden med vedeldad bastutunna på stort bryggdäck.

Intill huset finns skog och många fina vägar för promenader och joggingturer. Det finns även flera små badsjöar i området. I Stavsnäs ca 3,5 km finns busshållplats med goda förbindelser till Stockholm samt en bra och välsorterad ICA mataffär. Stavsnäs skärgårdsby har pittoresk och kulturhistorisk bebyggelse från tidigare sekler, bageri med servering och ett skärgårdsmuséum. I Stavsnäs vinterhamn finns också bageri med servering, glassbar med hemgjord glass och en fiskrestaurang. Härifrån utgår reguljära båtturer som trafikerar populära skärgårdsöar som tex. Runmarö, Nämdö och Sandhamn.

Avstånd Stockholm ca 45 km (ca 45 min bilresa). Mycket goda bussförbindelser från Stavsnäs till Stockholm (ca en timme).

Obligatorisk avresestädning 1 900 kr

På förfrågan:
Sänglinne/handdukar 150 kr/person
Aluminiumbåt 50 H.K. Båten är äldre men i bruksskick, ny motor sedan 2015. 3000 kr/v.
Gäststuga med 3 loftbäddar kan ev. hyras till extra 3 500 kr/vecka.
Obligatorisk avresestädning av gäststuga 300 kr.

Hemsida: skargardsstugor.se

Kalender

Beliggenhed

Söderudd, Hölö, Stavsnäs

Sæsoner og prisklasse:

  • Pris/uge, udenfor sæson: 21900 SEK
  • Pris/uge, højsæson: 27400 SEK

  • Pris mellan 21 900 kr - 27 400 kr/vecka

Faciliteter:

Yderligere information

Personen ansvarlig for indholdet i denne annonce og for denne indlogering er Stockholm Skärgårdsstugor AB.

Et råd til lejere når der bookes

Bedømmelser

Flere feriehjem fra denne annoncør

Copyright 2016. Spørgsmål om en hytte skal besvares af den ansvarlige annoncør.