Feriehytte i Sverige

Stort fritidshus på Ornö

16
500 m²
ID #19090  på Stugknuten.com siden: 2016-03-06
Indkvartering med 16 Senge i Ornö, vid, Dalarö, Stockholm Amt, Sverige udlejes

8 sovrum med 2 sängar i varje. De flesta med sjöutsikt. Flera barnsängar kan också disponeras. Mycket lämpat för generationsboende eller två vänfamiljer som vill bo tillsammans. Stora sällskapsutrymmen.

Huset är vackert beläget på Ornö, 50 m från havet. Ett stort badrum med dusch och badkar. Huset har 4 toaletter. Kakelugnar samt handfat i de flesta sovrummen. Öppna spisar i sällskapsrummen. Disk-och
tvättmaskin. Oljeeldning. Tillgång till stor brygga med hopptorn, studsmatta, krocket plan samt stora gräsytor lämpade för bollspel. Tillgång till bastu och badstrand med vit sand. Studsmatta. Egen solbrygga och flera uteplatser med möbler. Det är alltid lä någonstans. På 15 minuters gångavstånd finns en havsvik samt på något längre avstånd 2 insjöar, alla med varmare vatten än i havet.

Bilfärja från Dalarö. Ornö har stora strövområden i orörd natur med fina möjligheter till jogging och cykling på våra egna grusvägar. Cyklar samt en roddbåt finns att låna. På ön finns tennisklubb, simskola och gympa. Utmärkt restaurang vid Kyrkviken på Ornö. På Dalarö finns en välsorterad ICA-butik samt flera restaurangar. Mat kan beställas på mathem.se för leverans direkt till vår brygga.


Vägbeskrivning:
Från Stockholms city kör Nynäsvägen söderut. Tag av mot Dalarö. Beräkna c:a 45 minuter för denna sträcka. Dalarö förbinder Ornö med bilfärja som tar 30 minuter. Gå in på ornosjotrafik.se för att se tidtabellen.

Kalender

Kontakt ejeren angående ledige uger

Beliggenhed

Ornö, vid, Dalarö

Kort: Se indkvarteringsadresse og beliggenhed på Hitta.se eller Google Maps

Sæsoner og prisklasse:

  • Pris/uge, højsæson: 22000 SEK

  • 22000 kr/vecka plus eldningsolja (vid behov) och el.

Feriehjemmet kan lejes i en længere periode

Faciliteter:

Yderligere information

Personen ansvarlig for indholdet i denne annonce og for denne indlogering er Staffan Paues.

Et råd til lejere når der bookes

Bedømmelser

Copyright 2016. Spørgsmål om en hytte skal besvares af den ansvarlige annoncør.