Vakantiehuisje in Zweden
Terug

Recensies voor advertentie #15817 - Beautiful Dränggården cottage, Rättvik, Dalecarlia

Ingrid J.
gehuurd in 2019
Vi hade en mycket trivsam vistelse i stugan som var precis lagom stor för oss, fyra vuxna och två barn. Fin övervåning med en 120-säng och en 90-säng, mjuka o sköna. Det finns mörkläggningsgardiner att hänga upp, det missade vi.. På nedervåningen finns ett större rum med dubbelsäng och plats för extra säng, ett fullt utrustat litet mysigt kök och fräscht badrum. Värdinnan bor dörr i dörr och var väldigt tillmötesgående och kändes mån om att vår vistelse i Dalarna skulle bli bra! Vi kan tipsa om Styggforsen som ligger en lagom promenad (ca 2 km) bort, ett vackert vattenfall och trollgrotta och underbar natur med grillplats. Rekommenderar stugan varmt!
Eva J.:
Tack Ingrid för fin och informativ recension. Va kul att ni är nöjda. Bra att du påminner om mörkläggningsgardineran. Jag missar ibland att berätta om dem och vissa ser dem inte direkt. Kul att ni uppmärksammade idylliska Styggforsen också, det ligger ju inom gångavstånd om han har lite kondition i benen. Backar. Annars tar man bilen dit. Jag bor i huset intill, dalagårdar är ju kompaktbyggda på det sättet, men det brukar fungera bra. / E
lyckeryd
gehuurd in 2019
Vi är mycket nöjda med vår vistelse i Rättvik och i Drängastugan. Stugan är rymlig mycket pittoresk och ändå fullt modern. Välstädat och fräscht. Värdinnan är mycket serviceminded och trevlig. Boendet rekommenderas!
Eva J.:
Tack så mycket. Vad kul att ni föll för det pittoreska i gamelgårdsidyllen. /
Sofia S.
gehuurd in 2019
Vi åkte upp till Dalarna för att åka längdskidor och fann fantastiskt fina spår och omgivningar i Boda. Kan verkligen rekommenderas för längdskidåkning. Eva var en mycket trevlig och hjälpsam värd och stugan var mysig och trivsam att bo i.
Eva J.:
Det var trevligt att ha er här Sofia. Ni är så välkomna åter när ni får lust åka skidor igen/ E
Martin + Anita
gehuurd in 2017
Dränggarden in Boda is a charming Swedish cottage with a well equipped kitchen-living room. Three large rooms, one on the ground floor and two attached rooms on the first floor are space enough for up to 6 persons. All rooms contain typical Swedish and cosy interior decorations. The cottage is situated next to a bakery and a grocers shop within Boda with its typical red Swedish wooden houses. Points of interest like Styggforsen, Rättvik, Lake of Siljan, Mora with the Zorn museum or Orsa with the Orsa Predator Park are in short distance. We liked it very much in Dränggarden and it's a place to come back.
Eva J.:
Det var så trevligt att ha er här Martin och Anita med familj. Ni är så välkomna åter när ni får lust att besöka Dalarna igen/ E
L&L
gehuurd in 2017
Underbar stuga och omgivning. Bättre än bilder och beskrivning visar. Fanns precis allt i stugan och lite till. Modernt och nostalgiskt på samma gång. Ett måste att bo här någon gång. Borde kosta mera per vecka. Rekommenderas väldigt mycket. Trevlig och hjälpsam värdinna. Jätte sköna sängar. Nära till golfbanorna runt om i Dalarna. Helt fantastiskt ställe i gammaldax charmig stil.
Eva J.:
Tack så mycket för den goda rekommendenationen. Varm välkomna åter/ E
kristina och Johan
gehuurd in 2016
Riktiga sängar, mjuka och sköna. Välrustat kök, saknades inga hushålls inventarier. Det fanns det mesta i denna mysiga gamla timmerstuga. Mycket fint läge i byn, med närhet till badsjö och Rättvik. Älskade de charmiga byggnaderna runt omkring och att sitta i hammocken om kvällen och filosofera. Blommorna förgyllde tillvaron ännu mer. En stuga som varmt kan rekommenderas att hyra.
Eva J.:
Tack så mycket.Va härligt att ni gillade trädgården så mycket. Ni är välkomna åter/ E
Roy
gehuurd in 2016
Mycket mysig stuga i en vacker miljö och en omtänksam och snäll hyresvärd. En stuga som jag gärna hyr igen!
Eva J.:
Tack Roy för din fina rekommendation. Ni är alltid välkomna/ E
Alex
gehuurd in 2015
En mycket trevlig och mysig stuga, och miljön är helt fantastiskt. Mycket trevlig och snäll hyresvärd. En stuga som jag gärna hyr igen.
Eva J.:
Tack Alex för din fina rekommendation. Ni är alltid välkoman åter/ E
Greta Svensson
gehuurd in 2014
Mycket trevlig gård och vistelse och vill väldigt gärna komma tillbaka till denna underbara stuga.
Eva J.:
Tack Greta. Du är så välkommen/ E

Copyright 2016. Vragen over huisjes moeten beantwoord worden door de verantwoordelijke adverteerder.