#36631 - op Stugknuten.com sinds 2024-02-16
 3 + 2 bedden
 20
 3150 - 5950 SEK/week

Glamping i Småland II

Deze accommodatie beschikt over de Stugknuten S-veiligheidsmarkering

De Stugknuten S-markering betekent dat uw verhuurder zijn best heeft gedaan om de gang van zaken zo veilig mogelijk te maken. U betaalt voor deze accommodatie per bank of creditcard als u uw reservering maakt. De huur wordt echter pas aan de verhuurder uitbetaald als u heeft uitgecheckt. Deze beveiliging is alleen van toepassing als de boeking en de betaling via het systeem van Stugknuten verlopen.  
Meer informatie vindt u hier

På ett fält i närheten av betande hästar så bor du mitt i naturen! Du omgärdas av frisk luft, naturens ljud med fåglar och betande hästar. Med ett välkomponerat möblerat tält så får du bekvämligheten kombinerad med det naturliga. Lampor och elektricitet finns i tältet.

På gården finns en gårdsbutik och en lada där man kan shoppa och fika. Det finns också möjlighet att beställa frukost och det anordnas olika aktiviteter på gården som man kan boka och delta i.

Det finns tre olika glampingtält med olika uppsättning möblering. I alla tre tält finns plats för fem personer - en dubbelsäng och sedan varierar bäddarna mellan bäddsoffa, bäddfåtölj och madrass på golvet vid fler än två boende beroende av vilket tält som man bokas i. Bilderna är exempelbilder från ett utav tälten och det ser inte likadant ut i alla tält. I samtliga tält finns även förvaringsmöjlighet för kläder exempelvis samt belysning.

Om man bokar fem personer i ett tält så är det viktigt att veta att det är begränsat med utrymme nattetid när alla bäddar är framtagna. Det är möjligt att förvara madrasserna så att det är mer plats i tältet dagtid. Vid bokning av fler än fem personer så behöver man boka fler tält.

Tältplatsen med plats för bil är placerad några hundra meter från gården. Det finns en gångväg eller så kan man köra bil. På tältplatsen finns en kallvattenkran att tvätta händer eller fylla på dricksvatten. På gården finns ett utedass med belysning och ett handfat utanför. Det finns ingen dusch eller tillgång till varmvatten eller vattentoalett. På gården finns också snälla ankor och två hästar som betar intill tältplatsen.

På gården anordnas events vissa dagar och gårdsbutiken är ofta öppen likväl den alkoholfria baren. Man kan också förbeställa frukost samt boka in sig på de evenemang som hålls. Observera att det kan höras musik från ladan vissa dagar.

Allmän badplats finns tio minuters gångväg från tältplatsen.

Det kan finnas viss möjlighet att medtaga husdjur efter dialog vid bokningstillfället. Avgift 150 kr tillkommer.
Stugknuten
Seizoenen en prijzen

Prijs per nacht vanaf 450 SEK

Prijs per nacht naar 850 SEK

Prijs per week vanaf 3150 SEK

Prijs per week naar 5950 SEK

Dygnspriset 450 kr avser 1 person under lågsäsong. Pris per person ytterligare, 250.
Stugknuten
Overige informatie

Advies voor huurders bij het reserveren

Stugknuten
Mangopay
Stripe
BankID
Visa MasterCard
Omocom