#37365 - på Stugknuten.com siden 2024-04-24
 8 senge
 211
 30000 SEK/uge

Sjönära villa i Saltsjöbaden

Dette overnatningssted er forsynet med Stugknutens S-mærke

Stugknutens S-mærke betyder, at din udlejer har valgt at sikre dig så tryg en handel som muligt. Du betaler for overnatningsstedet samtidigt med bookningen, men lejen udbetales ikke til udlejer, før du har tjekket ud. Denne tryghed gælder kun, hvis booking og betaling foregår via Stugknutens system.  
Læs mere her

Perfekt boende för familjen som vill spendera semestern nära havet i Stockholms inre skärgård. Ett fantastiskt läge på fina baggensudden med gångavstånd till bryggor och stränder för bad. Ett hus med härliga sociala ytor och en fantastik trädgård att spendera dagar och mysiga kvällar i perfekt solläge. Till huset hör även ett fullt utrustat gästhus med kök, badrum och dubbelsäng.


Boendet
Villa byggd 1905. I huset finns alla moderniteter och maskiner som behövs. Fullt utrustat kök med matplats för 4-6. Matsal med plats för 8-10 personer. Utomhus finns matplats på övre altanen med plats för 10 personer och en elektronisk markis. Nedre altanen har en lounge samt gasolgrill och gasplatta. Huvudbyggnad har två stora badrum på övervåning och en gästoalett på entrevåning. Fyra sovrum: masterbed med 180 säng. Sovrum nr2 med en 140 säng. Sovrum nr3 med 90 säng alla tre sovrum på övervåning. På entreplan finns sovrum nr4 med en 160 säng.

Gästus har en 180 säng. Kyl och frys samt spis med två plattor. Fullt utrustat badrum med dusch och toalett.
Stugknuten
Sæsoner og prisklasse

Pris per uge fra 30000 SEK

Pris per uge til 30000 SEK

Stugknuten
Yderligere information

Et råd til lejere når der bookes

Stugknuten
Mangopay
Stripe
BankID
Visa MasterCard
Omocom