#34911 - på Stugknuten.com siden 2023-06-11
 3 senge
 30
 9990 SEK/uge

Sjöstugan i viken, Husarö

Ett unikt läge med back-to-basic-living på underbara Husarö. Skärgårdsbåten tar dig till ön i norra ytterskärgården och väl där upplever man det största lugn man kan tänka sig.
Stugan ligger nästan på vattnet och är japanskinfluerad med en lätthet och öppenhet mot naturen. Perfekt för fantastisk avkoppling. På Husarö kan du bl.a vandra, bada, fiska.

Tomt och byggnader
Ett enkelt hus som nästan ligger på vattnet. Öppen planlösning med vardagsrumsdel, matplats och pentry. Fönster som vetter ut mot vattnet. Enkla material och alla dörrar är skjutdörrar. Naturen runt stugan är fantastisk och vattnet är klart och badvänligt. Stugan har el och fiber. Små personer med spring i benen och personer som har svårt med rörligheten rekommenderas inte att hyra stugan.

Sovrum
Ett litet enkelrum och ett litet dubbelrum.

Kök och vatten
Pentryt inomhus är utrustat med två kokplattor, litet kylskåp med frysfack. presskaffebryggare. Kallvatten finns vid utomhusdiskbänken. Rinnande vatten och avlopp finns inte i huset.

Badrum
Frystoalett finns i separat hus. Dusch finns vid Waxholmsbryggan 1300 m från huset, kostar 10 kr/dusch.

Övrigt
Mobiltäckningen är bra och internet med wifi finns.
Du kan ta en fika eller äta en enklare maträtt på Husarö Lanthandel. På Husarö kan du bl.a vandra, bada, fiska.

Till fots kan man gå på upptäcktsfärd på ön. Kulturlandskap med ängar och lövträd, som skiftar under vandringen till vacker tallskog och släta klippor. Visste du att Elsa Beskow hämtat inspirationen till Putte i Blåbärsskogen på Husarö. Husarö var en lotsplats fram till 1912. Lotsar fanns på Husarö redan på 1400-talet. Här finns ett lotsmuseum att besöka. Husarö bedöms vara av riksintresse för kulturmiljövården och Husarö by är en s.k. skärgårdsby som har sin sekelskifteskaraktär väl bibehållen. Läs mer på husaro.se

Uthyres veckovis med lördagsbyte.

Städning är obligatoriskt tillval 700 kr.

Lakan och handdukar kan bokas för 175 kr/person.
Stugknuten
Sæsoner og prisklasse

Pris per uge fra 9990 SEK

Stugknuten
Yderligere information

Et råd til lejere når der bookes

Bedømmelser

Har du lejet dette feriehjem, og er du tilfreds med dit besøg? Så venligst hjælp os og nye lejere ved at

Stugknuten
Mangopay
Stripe
BankID
Visa MasterCard
Omocom