#33408 - på Stugknuten.com siden 2023-02-20
 15 + 3 senge
 240
 35000 SEK/uge
(1)

Stort skärgårdshus med egen strand brygga o bastu

Dette overnatningssted er forsynet med Stugknutens S-mærke

Stugknutens S-mærke betyder, at din udlejer har valgt at sikre dig så tryg en handel som muligt. Du betaler for overnatningsstedet samtidigt med bookningen, men lejen udbetales ikke til udlejer, før du har tjekket ud. Denne tryghed gælder kun, hvis booking og betaling foregår via Stugknutens system.  
Læs mere her

Här kan ni samla familj, släkt och vänner i en fantastisk skärgårdsmiljö 55 min från Arlanda och 60 min från Stockholm. Egen udde med tomt om 10.000 kvm i sydvästlig riktning på ö med närhet till fastlandet. Privat strand med badklippor. Vedeldad bastu med tillhörande träkistebrygga. Generösa sällskapsytor i inbjudande kök med kakelugn och sällskapsrum med stor matplats framför kamin.

Mariehäll är en renoverad f.d.sommarkoloni med huvudbyggnad från 1918. Varför inte ett morgondopp och yoga i solen på bastubryggan och avslutande kvällsdopp i solnedgången på klipporna vid badstranden. Här är det alltså gott om rum om man vill sprida ut sig! Båt med 50 hästars motor uthyres om så önskas

Läget: Djurlingsö ligger omkring 5 minuter med båt från Spillersboda Brygga, strax utanför Norrtälje. Till Spillersboda brygga går SLs buss och där finns Spillersboda Lanthandel samt Spill-Oil sjömack.

Om huset:
På nedervåningen hittar du ett rymligt kök med matplats för upp till 8 pers invid kakelugn. Köket är utrustat med diskmaskin, spis/ugn, dubbel kyl-och frys, kaffebryggare, mm. Här finns ett stort sällskapsrum med nyinstallerad kamin, två soffor och ett rymligt matbord för större middagar.
I vardagsrummet finns ett piano (kvar från kollotiden). Här finns också en toalett med dusch och ett våtrum med tvättmaskin och en extra kyl och frys. Här finns också ett mindre filmrum/extra sovrum.

På ovanvåningen finns fyra stora sovrum (om 20 kvm)
Rum 1: en 160 säng samt 2 enkelsängar (80 cm x 2)
Rum 2: en 180 säng samt 1 våningssäng (80 cm x 2)
Rum 3: en 180 säng samt 1 våningssäng (80 cm x 2)
Rum 4: en 180 säng samt 1 barnsäng (växasäng)


Gäststuga 100m från huset:
Liten gäststuga om med två separata ingångar om totalt cirka 20 kvm.
Rum 1: två enkelsängar (80 cm)
Rum 2: en säng (110-120 cm)


Båtbrygga och båt: 1 styrpulpetsbåt med 50 HK ( uthyres om så behövs) för transport till och från Spillersboda Brygga, roddbåt. Boj för större båt i viken på segelbåtsdjup finns utanför båtbryggan.

Strand och badklippa: Rymlig sandstrand med träd för (delvis) skugga under dagens hetaste timmar, perfekt för barnfamiljen. Stor studsmatta finns och även litet strandhus med leksaker och strandstolar.
Badklippor, perfekt att hoppa i från. Här finns även en enkel trampolin. Perfekt ställe för kvällsdopp i kvällssolen!

Bastu: Vedeldad rymlig bastu (med plats för ca 15 personer) och badbrygga med stege. Perfekt ställe för morgonyoga och efterföljande dopp!
Stugknuten
Sæsoner og prisklasse

Pris per uge fra 35000 SEK

Priset är från 35.000kr per vecka. Var god kontakta oss för ytterligare information.
Bedømmelser

Følgende lejere efterlod en anmeldelse

Ola G., lejes i 2023
Verifierat omdöme
Helt underbart sommarhus som slog våra förväntningar med råge. Gott om plats för oss alla med stora härliga rum. Den härliga naturtomten var mycket uppskattad av oss alla, speciellt av barnbaren som älskade den egna fina sandstranden, klipporna med trampolin, roddbåten, kajakerna samt de fina fiskemöjligheterna.Vi vuxna älskade även den fina bastun med egen badbrygga. Hit kommer vi mycket gärna tillbaka. Rent, rymligt och mycket vänliga hjälpsamma värdar med bra info och tips (de vi träffade Josefin,Fredrik och Tony). Tack för en härlig sommarvecka. Mvh..Ola med familj

Generel bedømmelse

Renlighed

Beliggenhed

Annoncens nøjagtighed

Josefine S. (Vært)
Roligt att ni trivdes! Välkomna tillbaka om ni önskar. Allt gott tillönskas hela familjen. Bästa hälsningar Josefine o Co.
Stugknuten
Faciliteter
Information
  •  Barbequefaciliteter
  •  Ingen rygning indendørs
  •  Opdelte rum
  •  Udendørs møbler
  •  Udendørssted (terrasse osv.)
  •  Åbent ildsted
 Køkkenudstyr
  •  Fryser
  •  Køleskab
  •  Madlavningsfaciliteter
  •  Mikrobølgeovn
  •  Opvaskemaskine
 Badeværelsefaciliteter
  •  Bad
  •  Sauna
  •  Vaskemaskine
  •  WC
 Tilgængelig tæt på
  •  Bådudlejning
  •  Fiske
  •  Udendørs svømmefaciliteter (strand)
Yderligere information

Et råd til lejere når der bookes

Stugknuten
Mangopay
Stripe
BankID
Visa MasterCard
Omocom