#30691 - på Stugknuten.com siden 2022-03-09
 6 senge
 60
 12000 - 20000 SEK/uge
(2)

Strandfastighet med fantastisk utsikt i skärgården

Dette overnatningssted er forsynet med Stugknutens S-mærke

Stugknutens S-mærke betyder, at din udlejer har valgt at sikre dig så tryg en handel som muligt. Du betaler for overnatningsstedet samtidigt med bookningen, men lejen udbetales ikke til udlejer, før du har tjekket ud. Denne tryghed gælder kun, hvis booking og betaling foregår via Stugknutens system.  
Læs mere her

Njut av ledigheten vid denna fantastiska strandfastighet i Stockholms skärgård. Stugan har stora sociala ytor inomhus, och även uteplats för att njuta av solnedgången.

Här kan du att njuta av den svenska sommaren som den bör vara. I denna avskilda fastighet ligger havet bokstavligen vid dina fötter och oavsett om du gillar sandstranden eller att hänga vid bryggan kommer du bli nöjd.

Fastigheten är 10 000 kvadratmeter stor (1 hektar) och har en 100 meter lång strandlinje inklusive en liten avskild sandstrand och en stor brygga. Fastigheten består av två hus och det går att hyra antingen ett eller båda. Denna annons avser det övre av husen. Annonsen till att hyra båda husen hittar ni längst ner på sidan. Hyr man enbart det ena huset delar man brygga och badstrand med eventuella boende i det andra huset.

Det övre huset har tre sovrum. Det första sovrummet har en 160cm säng, det andra har två stycken enkelsängar medan det tredje har en våningssäng. Huset har ett vardagsrum med utsikt över terrassen och havet nedanför. Vardagsrummet har två soffor, ett soffbord, en TV samt en mysig öppen spis. Det intilliggande köket är nyrenoverat och fullt utrustat (inklusive diskmaskin). Här finns även ett matbord. Det övre huset har även ett nyrenoverat badrum med toalett och dusch. Runt huset finns en stor uteplats med matbord och grill. Det övre huset har också en tvättmaskin, torktumlare och WiFi.

Ön som fastigheten ligger på heter Orrön och ligger i Stockholms skärgård. Ön är en av de yttersta öarna i skärgården och ligger precis intill Nämdö nationalpark som planeras att öppna 2025.

Till fastigheten på Orrön tar du dig antingen med egen båt (bryggan har segelbåtsdjup), med båttaxi till bryggan eller med färjetrafik från Stavsnäs eller Saltsjöbaden, till vilka det är lätt att ta sig till från Stockholm med antingen bil eller buss. På grannön Nämdö (ca 5 min med motorbåt) finns mataffär, restaurang och bensinmack. Mathem kan även köra ut mat hela vägen till bryggan vilket är en väldigt uppskattad service.

Fågellivet är rikt och det är inte ovanligt att du träffar på den mäktiga havsörnen. Har du tur kan du även få syn på någon av områdets gråsälar. Gillar du att fiska finns det gott om gädda och abborre i havet.
Stugknuten
Sæsoner og prisklasse

Pris per uge fra 12000 SEK

Pris per uge til 20000 SEK

Högsäsong (v.25-33) 20 000 kr
Mellansäsong (v.22-24 + v.34-35) 16 000 kr
Lågsäsong (Övriga veckor) 12 000 kr
Bedømmelser

Følgende lejere efterlod en anmeldelse

Mathis Aerne, lejes i 2023
Verifierat omdöme
Vi hyrde av Fredrik i Augusti 2023. Vi bode i övre huset med fantastisk utsikt över lilla fjorden. Vi älskade naturen och känslan man fàr när man är där. Huset är super mysigt och det fins allt man behöver. Det är fullt med leksaker och andra roliga spel. Vi uppskattade speciellt att vi fick använda Optimisterna och Segelbàten. Enklast är det att ta sig dit med egen bàt. Vi hade en 8m làng motorbot som passade fint i bryggan. Kommunikationen var supersnabb och vi fick bra hjälp pà allt vi bad om. Hàll utkick efter fästingar, det fins det verkligen mànga utav. Allt som allt ett topp ställe. En riktig skärdgàrdsdröm. Tack för allt!!

Generel bedømmelse

Renlighed

Beliggenhed

Annoncens nøjagtighed

Aleksander Mojsiejuk, lejes i 2023
Verifierat omdöme
Vår familj (två vuxna och två barn, 3 och 1 år gamla) hade en fantastisk vistelse i fastigheten på Orrön i mitten av juni. Vi bodde i den mindre stugan med vacker utsikt över vattnet. Strandtomten var helt underbar. 

 Stugan hade allt vi behövde för att semestern skulle kännas bekväm. Det var mycket välstädat och köket alldeles nyrenoverat när vi kom. Vi uppskattade särskilt att det nu fanns en diskmaskin! Vi hyrde också motorbåten under vår vistelse, något vi skulle rekommendera andra att också göra. Inte minst för att lätt kunna handla i mataffären i Sandvik på Nämndö. Utbudet i mataffären var också långt bättre än våra förväntningar. 

Mycket bra information och snabba svar på frågor från Fredrik inför vår vistelse. Johan gav oss ett mycket varmt välkomnande på plats och visade oss allt vi behövde veta, inklusive lekstugan och de leksaker och spel som fanns för alla åldersgrupper. Vi var verkligen supernöjda och hoppas kunna hyra igen nästa sommar! 

/Aleksander

Generel bedømmelse

Renlighed

Beliggenhed

Annoncens nøjagtighed

Stugknuten
Faciliteter
Information
  •  Barbequefaciliteter
  •  Bredbånd – Fiber
  •  Ingen rygning indendørs
  •  Mobildækning
  •  Opdelte rum
  •  Udendørs møbler
  •  Udendørssted (terrasse osv.)
  •  tv
  •  Åbent ildsted
 Køkkenudstyr
  •  Fryser
  •  Køleskab
  •  Madlavningsfaciliteter
  •  Mikrobølgeovn
  •  Opvaskemaskine
 Badeværelsefaciliteter
  •  Bad
  •  Vaskemaskine
  •  WC
 Tilgængelig tæt på
  •  Bådudlejning – Free access to rowing boat and sailboats is included. It is also possible to rent a motorboat (6hp) for SEK 2,500 per week including a tank of petrol.
  •  Fiske
  •  Udendørs svømmefaciliteter (strand)
Yderligere information

Et råd til lejere når der bookes

Stugknuten
Mangopay
Stripe
BankID
Visa MasterCard
Omocom