#28783 på Stugknuten.com siden 2021-01-07
 5 senge
 45
 4300 - 9000 SEK/uge
(3)

Egen stuga, 5 bäddar. Mitt i skidspårsområdet

Dette overnatningssted er forsynet med Stugknutens S-mærke.

Stugknutens S-mærke betyder, at din udlejer har valgt at sikre dig så tryg en handel som muligt. Du betaler for overnatningsstedet samtidigt med bookningen, men lejen udbetales ikke til udlejer, før du har tjekket ud. Denne tryghed gælder kun, hvis booking og betaling foregår via Stugknutens system.  
Læs mere her

Stugan ligger i spårsområdet Myrflodammen-Orrliden-Gilleråsen. Utsikt mot Tandådalens skidbacke och Hundfjället. Nyrenoverad 2020. Öppen planlösning mellan storstuga och det välutrustade köket. Två sovrum med 5 sovplatser i våningssäng och familjesäng. Skidbuss på vägen utanför och skidspår nedanför tomten. Städning ingår i hyran.

Kök
Välutrustat kök med rymlig kyl och frys. Induktionsspis, diskmaskin, mikrovågsugn, kaffebryggare och brödrost. 5 platser vid köksbordet. Fönster med utsikt mot skidbackarna.

Vardagsrum
Ligger med öppen planlösning i anslutning mot köket. Fåtölj, hörnsoffa och TV (SVT1, SVT2, Barnkanalen och Kunskapskanalen). Ny effektiv luft-luftvärmepump samt en pelletskamin. Fasta USB ladduttag med fyra utgångar. Förvaringskista med sällskapsspel. Två fönster med utsikt mot skidbackarna.

WC
WC, dusch och tvättställ. (ej bastu)

Hall/entré
Rymlig hall med modernt torkskåp, gott om avhängning och hjälmkrokar.

Sovrum
Två sovrum med nya sängar. Sovrum 1 har familjevåningssäng, i botten finns en 140 cm säng och överslafen är en 90 cm säng. Sovrummet ligger i söderläge med utsikt mot skidbackarna. Sovrum 2 har en våningssäng med 90 cm sängar. Båda sovrummen har avhängningsmöjligheter och sänglådor. I lilla hallen utanför sovrummen finns mer avhängning och förvaring för väskor. Vid varje säng finns fasta USB ladduttag och hyllor. Totalt finns 5 sovplatser om man sover två personer i 140-sängen.

Läge
Stugan ligger i Tandådalen norr om Fjällvägen. Skidbussen stannar på vägen utanför och med den tar man sig snabbt till närmaste skidbacke som är Tandådalen, den ligger 2,5 km bort. Efter Tandådalen fortsätter skidbussen till Hundfjället om man vill åka dit. Tidtabell för skidbussen finns på Skistars hemsida. Stugan ligger mitt i Myrflodammen-Orrliden-Gilleråsens skidspårsområde (MOG-spåren) med fina skidspår. Det finns en parkering på tomten som tillhör stugan och längs vägen (50 meter) nedanför tomten finns gästparkeringar. Det är 2 km till Hemköp och Ubbes Hämtpizza, Asian Bar & kök.

Priser och bokning
Stugan hyrs ut veckovis lördag till lördag. Incheckning tidigast kl 15, Utcheckning kl 11:00 Städning ingår i hyran.
Vecka 2 - vecka 6: 4500 kr/vecka
Vecka 7 - vecka 9: 9000 kr/vecka
Vecka 10: 7500 kr/vecka
Vecka 11 - vecka 12: 4300 kr/vecka
Vecka 13 - vecka 14: 9000 kr/vecka

Regler
Lägsta åldersgräns 25 år - gäller för hela sällskapet, undantaget familj med barn i målsmans sällskap.
Rökning förbjuden
Husdjur förbjudet
Huset är nyrenoverat och fräscht men det är ej allergisanerat (gamla allergener av katt kan finnas).

Övrigt
Stugan var den första som byggdes på Gilleråsen. Familjen som byggde huset köpte en tomt av fru Gillerås som hade Gilleråsens telestation bredvid. Huset byggdes sedan 1965, det fanns ingen väg, inget avlopp, vatten eller el. Man bar ut virket över mossarna från en vändplan vid Fjällvägen. I början värmdes huset med ved och gasol, man hade vedeldad köksspis och man hade ett ouppvärmt utedass. Från början var huset 30 kvm men så småningom byggdes sovrummen och farstun till. I många år stod huset oanvänt men under 2020 bytte huset ägare och fjällstugan har sen omsorgsfullt renoverats och moderniserats för att åter kunna fungera som boende för skidintresserade familjer och sällskap. Under renoveringen har man försökt behålla den gamla stilen och renoverat ytskikt och en del av de gamla möbler som tillhört stugan sedan 60-talet.
Sæsoner og prisklasse

Pris per uge fra 4300 SEK

Pris per uge til 9000 SEK

Städning ingår i hyran
Bedømmelser

Følgende beboere har lejet feriehjemmet og skrev en anmeldelse

Liisa Kapanen, lejes i 2021

Generel bedømmelse

Renlighed

Beliggenhed

Annoncens nøjagtighed

Eric S., lejes i 2021
Jättefin stuga! Ligger perfekt, nära längdspåren. även nära till Tandådalen för utförsåkning. Ola är väldigt vänlig och hjälpsam som värd.

Generel bedømmelse

Renlighed

Beliggenhed

Annoncens nøjagtighed

Annika Kron, lejes i 2021

Generel bedømmelse

Renlighed

Beliggenhed

Annoncens nøjagtighed

Faciliteter
Anden information
 •  Hunde ikke tilladt
 •  Ingen rygning indendørs
 •  Mobildækning
 •  Opdelte rum
 •  tv – SVT1, SVT2, Barnkanalen, Kunskapskanalen
 •  Åbent ildsted – Pelletskamin finns i vardagsrummet
 Køkkenudstyr
 •  Fryser
 •  Køleskab
 •  Madlavningsfaciliteter
 •  Mikrobølgeovn
 •  Opvaskemaskine
 Badeværelsefaciliteter
 •  Bad
 •  Tørreskab
 •  WC
  Tilgængelig tæt på
 •  Indendørs svømmefaciliteter
 •  Langrend
 •  Styrtløb (snowboard)
 •  Vandreruter
Yderligere information

Personen ansvarlig for indholdet i denne annonce og for denne indlogering er Ola H..

Et råd til lejere når der bookes

Dette er en af mange annoncer ved www.stugknuten.com - feriehjem i Sverige