#25793 på Stugknuten.com siden 2019-06-02
 3 + 1 senge
 120
 11000 SEK/uge
(7)

Feriehus i Särdal med trädgård och havsutsikt

Dette overnatningssted er forsynet med Stugknutens S-mærke

Stugknutens S-mærke betyder, at din udlejer har valgt at sikre dig så tryg en handel som muligt. Du betaler for overnatningsstedet samtidigt med bookningen, men lejen udbetales ikke til udlejer, før du har tjekket ud. Denne tryghed gælder kun, hvis booking og betaling foregår via Stugknutens system.  
Læs mere her

I Särdal Steninge, vid den lilla grusvägen, på andra sidan grinden i stengärdsgården ligger tre hus av olika ålder. Det stora huset kan du hyra. Huset är arkitektritat, med stor charm och omsorg om detaljer. Här kan ni få en skön ledighet med närhet till natur, hav och allt det vackra Halland har att erbjuda.

Huset är en fin bas oavsett om det är vår, sommar, höst eller vår. Naturen runt om bjuder in till härliga promenader. I skogen eller på stranden - här finns chans till både och. För den som är badsugen finns många olika badställen att välja mellan. Cykla, gå eller ta bilen. Det gamla torpet med sitt vasstak, de stora träden och rosenträdgården mellan husen ger en plats full av atmosfär. Avsluta dagen med en brasa i öppna spisen eller kakelugnen eller om vädret är gott med en grillkväll i trädgården. Det finns flera platser med trädgårdsmöbler för att njuta utomhus. Från vardagsrummet är utsikten härlig!

Kök med spis/ugn, diskmaskin, vattenkokare, kyl och separat liten frys.

Kök, matplats och vardagsrum är i öppet samband. Plats för många kring matbordet. I vardagsrummet finns öppen spis, soffa och fåtöljer. Härliga utblickar mot omgivningarna och havet i väster.

Det finns 3 fasta sovplatser och en soffa som går att bädda. 1 stort sovrum med dubbelsäng, i detta rum finns kakelugn. En trappa ned finns ett härligt ateljérum med 1 enkelsäng och soffa. Soffan går att bädda för en person. Från ateljérummet direkt utgång till terrass i väster.

Badrum med toalett och dusch.

Gång och cykelavstånd till strand - och skogspromenader och bad. Med cykel eller bil når ni gårdsbutiker med lokalproducerat, i området finns bl.a. Ugglarps grönt, Lynga lax, Mostorps Gård och Solhaga bageri. Närmaste mataffär finns i Haverdal ca 10 min med bil.

Pris per vecka: 11000kr

Sänglinne + handduk medtages.
Städning vid utflyttning.

Rök- och djurfritt.
Fest tillåts ej.
Stugknuten
Sæsoner og prisklasse

Pris per uge fra 11000 SEK

Bedømmelser

Følgende beboere har lejet feriehjemmet og skrev en anmeldelse

Lotta Juhlin, lejes i 2021
Vi var två par (alla drygt 75 år) som hyrde huset i Särdal. Övervåningen är mycket vacker, trivsam och funktionell. Sovrummet med dubbelsäng är jättefint och sängarna sköna enligt våra vänner som fick det rummet. Undervåningen, där vi bodde var belamrad med otroligt många privata prylar staplade på varandra och många stolar staplade på varandra. Den säng som finns där är utmärkt men soffan som påstås vara bäddbar är sannerligen inte att rekommendera som säng ens en enda natt. Om man plockar bort korgar med pappersrullar, leksaker och andra privata prylar, kuddar och stolar och sätter dit en bäddsoffa, så har man genast ett hus med plats för 4-5 personer. Bra sängar är förstås oerhört viktigt och då är det helt fel att påstå att huset nu är lämpligt för fyra personer.

Generel bedømmelse

Renlighed

Beliggenhed

Annoncens nøjagtighed

Erik Behm, lejes i 2021

Generel bedømmelse

Renlighed

Beliggenhed

Annoncens nøjagtighed

Johanna Wiberg, lejes i 2021
Ett unikt boende med intressant arkitektur som ligger i en lugn oas.

Generel bedømmelse

Renlighed

Beliggenhed

Annoncens nøjagtighed

Peter Wiberg, lejes i 2021
Lugnt, fridfullt, fin miljö. Väldigt trivsamt hus. Trevligt bemötande. Rekommenderas varmt.

Generel bedømmelse

Renlighed

Beliggenhed

Annoncens nøjagtighed

Carina Lans, lejes i 2021
En lugn och stämningsfull Trädgård och omgivningar med härlig växtlighet, gräsängar och skog. Vi hade med Egna cyklar - bästa sättet att upptäcka allt. Utsikt från huset över träd/buskar och man ser en bit av hav o stor härlig himmel i Solnedgången - skymningen är ljuvlig. Huset är unikt, estetiskt, nytt men i gammal stil med rustik, hög kvalitet på Material och inredning. Detta är ett privat boende och ägaren har mycket av sina saker, även böcker, cd skivor o dyl. Inget Wi-Fi eller tv. Uteplats med grill o fullt utrustat kök (litet kylskåp med litet frysfack). Arbetsrum i källarplan kunde inredas bättre för övernattande och trappan dit är fantastiskt vacker men inte så tillgänglig för äldre eller små barn. Bäst passar Detta härliga hus för par som vill njuta av naturens lugn och utforska omgivningarna med allt kusten har att erbjuda.

Generel bedømmelse

Renlighed

Beliggenhed

Annoncens nøjagtighed

Stugknuten
Faciliteter
Anden information
 •  Allergivenligt
 •  Barbequefaciliteter
 •  Hunde ikke tilladt
 •  Ingen rygning indendørs
 •  Mobildækning
 •  Opdelte rum
 •  Udendørs møbler
 •  Udendørssted (terrasse osv.)
 •  Åbent ildsted
 Køkkenudstyr
 •  Køleskab
 •  Madlavningsfaciliteter
 •  Opvaskemaskine
 Badeværelsefaciliteter
 •  Bad
 •  WC
  Tilgængelig tæt på
 •  Vandreruter
Yderligere information

Personen ansvarlig for indholdet i denne annonce og for denne indlogering er Åsa Schöier.


Et råd til lejere når der bookes

Stugknuten
Mangopay
Stripe
BankID
Visa MasterCard
Omocom