#25472 på Stugknuten.com siden 2019-04-27
 10 + 2 senge
 170
 10500 - 16500 SEK/uge
(24)

Villa med spa, för besök Kolmårdens djurpark

Dette overnatningssted er forsynet med Stugknutens S-mærke

Stugknutens S-mærke betyder, at din udlejer har valgt at sikre dig så tryg en handel som muligt. Du betaler for overnatningsstedet samtidigt med bookningen, men lejen udbetales ikke til udlejer, før du har tjekket ud. Denne tryghed gælder kun, hvis booking og betaling foregår via Stugknutens system.  
Læs mere her

En ljus och trevlig villa 170 m2 med alla bekvämligheter man behöver som en bas för några dagar. Här finns gott om utrymme inne samt två altaner där det ges möjlighet att både njuta sol eller skugga. Vill man ta ett litet dopp finns ett utomhusspa för 6 vuxna. Tänd fyr på gasolgrillen så har du maten snabbt tillagad.

Är man ett ungdomsgäng som vill festa bör man leta vidare. Huset finns i ett lugnt bostadsområde där det inte passar med fest med hänsyn till grannar.

Skall du besöka Kolmårdens djurpark är detta det perfekta boendet för dig, endast 25 min med bil. Även utmärkt som bas vid besök på Stadium sportscamp eller utflykter i Östergötland. På vintern är är huset utmärkt för övernattning om du skall åka utför i Yxbacken, 20 min med bil.

Villan är enplans med källare. Utmärkt riktigt varma dagar då temperaturen i källaren förblir behaglig. Sex sängar i markplan fördelat på 2 dubbelrum och 2 enkelrum och ytterligare 4 bäddar i källaren i ett enkelrum och ett rum med enkelsäng och bäddsoffa för två personer. Finns även två extrasängar för fri placering.

Ett kvarter bort finns en Coopbutik med det mest nödvändiga. Större mataffär finns en kilometer bort i form av Ica Kvantum och Lidl butik. In till centrum är det 2 km. Där finns fler fina restauranger och flera trevliga gallerior. Både buss och spårvagn finns inom 300 m avstånd. Kan varmt rekommendera Statsvakten om man gillar kött. Gourmet puben the Bishop Arms, med god och prisvärd mat och mängder av olika sorters öl. Är det 5 stjärnigt du söker bege dig till Gin. För burgare finns Burgers and bangers och mitt emot Härlig pasta. För skönt kvällshäng missa inte The Lamp Restaurant och deras finna innergård. Andra trevliga ställen är så klart Enoteket och Kvarterskrogen Asken.

Nära till allmän 50-meters utomhuspool på Himmelstalunds friluftsområde. Gratis inträde. Naturen finns nära med både trevliga promenad och löpspår. Vrinnevi skogen är 2,5 km bort, där finns flera olika markerade löpspår på olika längd.

Om man nyttjar spa, fyll på med kemikalier efter användning enligt instruktion på plats. Plastglas används om man vill ta med sig någon dryck ner i spabadet. 😀

Gästerna har tillgång till hela huset förutom två förråd samt garaget där privata saker förvaras.

Om gasol saknas kan man enkelt köpa på Gasfyllarna, där man köper på lösvikt. De har öppnat alla dagar och finns bara 2 km bort på Moa Martinsons gata 14.

Husregler:
När du gör betalning godkänner du även husreglerna. Om reglerna inte följs kan extra kostnader tillkomma. Uthyrning till personer under 23 år görs bara i undantagsfall.
Ingen rökning inomhus. Även rökning på altanerna utomhus undanbedes. Husdjur är välkomna. Inga party eller tillställningar i huset. Vi tar av oss ytterskor inomhus.
Soppor avfallsorteras och slängs i svarta tunnor innan avresa från huset. Fyll på spaet om vattnet sjunkit under lamporna, annars renas inte vattnet. Vattenslang finns på husväggen till vänster om spaet.
I övrigt skall huset lämnas iordningställt som ni fann det när ni kom.

Lakan och handdukar kan hyras för 150 kr/person. Säg till när ni bokar. Om ni hyr var vänlig ta bort lakan och lägg dem i avsedd tvättkorg.
Stugknuten
Sæsoner og prisklasse

Pris per nat fra 1700 SEK

Pris per nat til 2500 SEK

Pris per uge fra 10500 SEK

Pris per uge til 16500 SEK

[Filtrerad telefon] kr per vecka
[Filtrerad telefon] kr per dag
Obligatorisk städning tillkommer med 690kr
Bedømmelser

Følgende beboere har lejet feriehjemmet og skrev en anmeldelse

Linda T., lejes i 2022

Generel bedømmelse

Renlighed

Beliggenhed

Annoncens nøjagtighed

Sylwia L., lejes i 2022

Generel bedømmelse

Renlighed

Beliggenhed

Annoncens nøjagtighed

Suzanne H., lejes i 2022
Vi var mycket nöjda. Spa-badet krånglade första kvällen, vi fick något tips att prova redan på kvällen och när det inte funkade kom värden och löste problemet nästa dag. Sedan funkade det klockrent. Bra hus med alla funktioner vi behövde.

Generel bedømmelse

Renlighed

Beliggenhed

Annoncens nøjagtighed

Ayub Khan Azizi, lejes i 2022
Mycket bra boende

Generel bedømmelse

Renlighed

Beliggenhed

Annoncens nøjagtighed

Markus E., lejes i 2022

Generel bedømmelse

Renlighed

Beliggenhed

Annoncens nøjagtighed

Stugknuten
Faciliteter
Anden information
 •  Barbequefaciliteter – Gasolgrill
 •  Bredbånd
 •  Hunde er velkomne
 •  Ingen rygning indendørs
 •  Opdelte rum
 •  Udendørs møbler
 •  Udendørssted (terrasse osv.)
 •  tv
 Køkkenudstyr
 •  Fryser
 •  Køleskab
 •  Madlavningsfaciliteter
 •  Mikrobølgeovn
 •  Opvaskemaskine
 Badeværelsefaciliteter
 •  Bad
  Tilgængelig tæt på
 •  Legeplads
 •  Tempereret bad – Spa att nyttja
 •  Tennis
Yderligere information

Personen ansvarlig for indholdet i denne annonce og for denne indlogering er Martin Bergstrand.


Et råd til lejere når der bookes

Stugknuten
Mangopay
Stripe
BankID
Visa MasterCard
Omocom