#25284 på Stugknuten.com siden 2019-04-02
 5 senge
 64
 10990 - 13990 SEK/uge
(1)

VECKA & WEEKEND; 800 m från havsbad, bastu.

Bara 800 meter från fin badplats ( se bilder) passar det härliga sommarhuset perfekt för en familj och som älskar naturen i underbar magisk miljö.
Huset ligger på Mjörn, en ö inkilat mellan Tjörn & Orust. Här kan ni bada, båda i havsbad och i bastun som finns i huset. Ni kan klättra i berg och besöka grottorna på Sundsby säteri. Ni kan ta med cyklarna och cykla på Tjörns alla ljuvliga cykelleder.


STUGAN

- 3 sovrum
- 5 bäddar
- Kök med alla bekvämligheter
- Bastu
-Fiber

OMGIVNINGARNA

- Barnvänligt, sista huset vid vägen
- Trädgård, insynsskyddad uteplats
- 800 meter till havet & badplats
- 30 minuters promenad till Sundsby säteri
- Liten båtplats om ni tar med egen båt.

Vi som förmedlar huset heter Kobbar & Skärs Stugförmedlig.
Vi försöker uppdatera så fort vi får bokningar, men vi hinner inte alltid.
Så gå in och kika på stugans sida.
kobbaroskar.com/project/5-baddar-mjorn-objekt-mj1133
Huset går också att hyra en WEEKEND/KORTVECKA under våren och hösten 2021


OMGIVNINGARNA
Här bor ni som älskar naturen i underbar magisk miljö.


MJÖRN
Mjörn är en ö inkilat mitt emellan Orust och Tjörn, men tillhör Tjörn.
Med fantastiska Stigfjorden bara 800 meter från huset, påminner Mjörn på sina ställen lite som en miniatyr av en norsk fjord. Här har naturälskare allt man kan önska sig, salta bad, vandringleder, soldränkta klippor. Du kan vandra på stigar till Sundsby Säteri och belöna dig med en fantastisk räkmacka i härlig miljö.

STUGAN
Här har ni en mysig liten stuga med allt man kan behöva. Ett kök med alla bekvämligheter. Ett badrum med wc, handfat och dusch. Vardagsrum med sittgrupp och TV. Baskanaler via fiber, eller tysk parabol.
3 sovrum, ett med en IKEA Hemnessäng ( omgjord till en 105 cm säng, med tjockare madrass) och ett sovrum med en våningssäng, samt ett sovrum med en dubbelsäng. Här finns också en nybyggd fin bastu i källaren med vilostolar utanför bastun.
Obs, brant innetrappa ner i källaren.

TOMTEN
Huset har tre uteplatser, två under tak och en nylagd utealtan. Tomten ligger skyddad och är helt insynsskyddad. Det finns en liten lekstuga, på berget, dock inga leksaker i den.

BÅTPLATS
Det finns möjlighet att låna båtplatsen för en mindre båt nere vid badplatsen.

CYKLA
Har ni med cyklar, (eller hyr på Tjörn eller Orust) så kan ni lätt ta er till fler badplatser, Sundsby Säteri och på Tjörn finns många fina cykelleder.

PADDLA KAJAK
Hyra kajaker? Det kan man göra på både Tjörn och Orust.
.

I NÄRHETEN & MER OM SUNSBY SÄTERI
På Sundsby säteri på Tjörn äta något gott i kaféet & restaurangen. I karpdammen intill säteriet trivs grodor, paddor, vattensalamandrar och många olika insekter. Här finns också vandringsleder och grottor i bergen.
Både Stigfjorden och Sundsy Säteri är naturskyddsområde. Sundsby Säteri återspeglar i någon mån 1600-talets miljö av Margareta Huitveldt. Mjörn domineras av berget Solklinten (99 m) som bjuder på en hisnande utsikt över Stigfjorden över sina kobbar och skär.


Online beställning av mat eller Take away.
Att hyra en stuga på Tjörn eller Orust behöver inte betyda att du måste gå in i en matbutik för att handla. Här finns online beställning av matkassar för att hämta på utsidan och till och med vissa har hemkörning direkt till dörren.

Almö Livs ICA på Tjörn
Pärlan ICA på Orust

Vi har också många restauranger, caféer som erbjuder take away. Och ibland även hemkörning.

ATT GÖRA PÅ TJÖRN
En spännande och annorlunda konstupplevelse. På ängar med betande får arrangeras varje sommar en skulpturutställning med världsledande konstnärer. Skulptur i Pilane är en upplevelse för alla, både stora och små.

En utflykt till Säby kiles naturreservat är en härlig tur. När du tröttnat på naturen stannar du till på Sörgårdens Interiör & Café för en god fika under träden i trädgården. I butiken hittar du mängder med mysiga, vackra och snygga prylar, presenter & kläder. Missa inte Akvarell museet i Skärhamn.
Besök gärna det fina fiskeläget Kyrkesund som ligger på västra Tjörn. Har du tid åker du över med har en personfärja till ön Härön och går en rundvandring genom naturreservatet med gamla betesmarker, historisk bondgård med gammaldags trädgård, örter och sädesodlingar.
Det är bara 100 meter över till Härön och färjan går ofta under sommaren. Bara njut av salta bad, solvarma klippor och kobbar och skär.

ATT GÖRA PÅ ORUST
Pilgrimsleden på Orust är åtta mil lång och förbinder åtta kyrkor och är bara en av många vackra vandringsleder på ön. Tavlebords honungsgård där du och dina barn, på ett väldigt pedagogiskt sätt, kan se hur bina lever och gör honung. Här finns också go fika och honungskarameller att köpa. Precis bredvid ligger & Tavlebords lanthandel, som fungerar som en saluhall där lokala producenter själva säljer sina livsmedel och hantverk. En dagstur till bilfria Gullholmen eller Käringön är ett måste, färjorna går från Tuvesvik som ligger ca 7 km från stugan.

Välkommen till vårt vackra Bohuslän!
Sæsoner og prisklasse

Pris per uge fra 10990 SEK

Pris per uge til 13990 SEK

Kika in på vår hemsida, det går också att boka weekend under våren.
kobbaroskar.com/project/5-baddar-mjorn-objekt-mj1133
Bedømmelser

Følgende beboere har lejet feriehjemmet og skrev en anmeldelse

Eugen Gezin, lejes i 2021
Underbart i hus i oförglömlig miljö som ligger insynsskyddat. I huset finns allt man kan tänka sig behöva, beskrivningen stämmer till 100%. Jätte härlig bastu som förgyller tillvaro. Efter bara 10 minuters lugn promenad hamnar man vid havet med fantastiska vyer och sköna badplatser med bryggor. Bra läge för utgångspunkt till olika dagsutflykter.

Generel bedømmelse

Renlighed

Beliggenhed

Annoncens nøjagtighed

Faciliteter
Anden information
 •  Barbequefaciliteter
 •  Bredbånd
 •  Hunde ikke tilladt
 •  Ingen rygning indendørs
 •  Mobildækning
 •  Opdelte rum – 3 sovrum
 •  Udendørs møbler
 •  Udendørssted (terrasse osv.)
 •  tv – via fiber/ Tysk parabol
 Køkkenudstyr
 •  Fryser
 •  Køleskab
 •  Madlavningsfaciliteter
 •  Mikrobølgeovn
 •  Opvaskemaskine
 Badeværelsefaciliteter
 •  Bad
 •  Sauna
 •  Vaskemaskine
 •  WC
  Tilgængelig tæt på
 •  Fiske
 •  Golf – Tjörns golfbana
 •  Udendørs svømmefaciliteter (strand) – 800 meter
 •  Vandreruter
Yderligere information

Personen ansvarlig for indholdet i denne annonce og for denne indlogering er Kobbar & Skärs Stugförmedling AB.

Et råd til lejere når der bookes