#27690 På Stugknuten.com sen 2020-06-18
 6 bäddar
 35
 4000 - 11000 kr/vecka
(6)

Stöten Mitt de Luxe - ski in/out - inkl avresestäd

Det här boendet har Stugknutens S-märkning.

Stugknutens S-märkning innebär att din hyresvärd har valt att ge dig en så trygg affär som möjligt. Det här boendet betalas med kort i samband med bokning men hyran betalas inte ut till din hyresvärd förrän du har checkat ut. Denna trygghet gäller endast om bokning och betalning sker via Stugknutens system. Stugknuten tar varken boknings- eller serviceavgifter från dig som gäst.  
Läs mer här

Precis intill huvudbacken i Stöten Mitt, i det övre av de två lägenhetshusen, ligger vår lägenhet med riktig ski-in ski-out och är en av få lägenheter i Stöten Mitt med dubbelsäng i ena sovrummet och bättre köksstandard; det som Stöten kallar de Luxe.

När du bor i Stöten Mitt behöver du inte bilen på hela veckan. Det är ca 100 m att gå till skiduthyrning, after ski, badhus, bowling och restauranger. På ena sidan av huset går World Cup backen och på andra sidan är barnbacken så det är enkelt för någon att bara glida hem om orken tryter.

Vill du åka längd så är det lätt att gå till spårcentralen och är spåren på toppen av fjället öppna tar du huvudliften som går strax nedanför huset

Lägenheten har två sovrum där det ena har dubbelsäng och det andra en våningssäng där den undre är 120 cm bred.

I vardagsrummet finns bäddsoffa med plats för två.

Lägenheten har fullt utrustat kök, dubbla pjäxtorkar, dusch, torkskåp och balkong med fin utsikt över dalen och Stötentorget

En bit bort i korridoren finns relaxavdelningar med soffor och bastu (OBS! Tyvärr tillfälligt avstängda under pandemin) på bottenvåningen ett låsbart skidförråd. På utsidan av huset finns även en vallabod.

Fri avbokning fram till 30 dagar före ankomst. Halva avgiften tillbaka vid avbokning fram till 14 dagar före ankomst. Om Stöten skulle stänga ner anläggningen innan ankomst pga Covid-19 får ni full återbetalning även om det sker mindre än 30 dagar före ankomst.

Linnepaket (sängkläder, stor och liten handduk) och uppbäddning av sängar kan köpas till för 125 per person med RUT-avdrag.
Säsonger och prisnivåer

Pris per vecka från 4000 kr

Pris per vecka till 11000 kr

Vintersäsong uthyres hela veckor lördag till lördag. Under lågsäsong kan delar av veckor med andra utcheckningsdagar vara ok om det är med kort varsel.
Priser inklusive avresestädning med RUT-avdrag.

v52: BOKAD
v53: BOKAD
v1: BOKAD
v2: 4500 kr
v3: 4500 kr
v4: 4500 kr
v5: BOKAD
v6: BOKAD
v7: BOKAD
v8: BOKAD
v9: BOKAD
v10: 8000 kr
v11: BOKAD
v12: 8000 kr
v13: BOKAD
v14: BOKAD
v15: 4000 kr
Omdömen

Följande hyresgäster har hyrt denna stuga och skrivit ett omdöme

Fredric Andersson, hyrd 2021

Helhetsbetyg

Renlighet

Plats

Annonsens korrekthet

Kim Hellberg, hyrd 2021
Bra kommunikation från uthyraren, snabba svar och bra information. Ett av dem bästa lägena i Stöten (om inte det bästa?).

Helhetsbetyg

Renlighet

Plats

Annonsens korrekthet

My Adina Hörting, hyrd 2021
Väldigt mysig lägenhet - bättre än vad bilderna visar. Allting en behövde fanns och funkade som det skulle och det var skönt med ett bra läge utan transportsträckor. Perfekt logistik vad gäller parkering, skåp för skidor vid entrén osv. Hyresvärden Ola var jätte trevlig, smidig och förklarade allting innan ankomst. Synd att det inte stod att det gemensamma bastu/lounge-utrymmet var avstängt pga pandemin. Dock helt förståeligt men hade varit fint om det gått att boka på något sätt.

Helhetsbetyg

Renlighet

Plats

Annonsens korrekthet

Ola Mårtensson (Värd)
Vad kul att ni uppskattade vistelsen i vår lägenhet! Ber om ursäkt för att det inte stod något i annonsen om att den gemensamma bastun var stängd. Jag har helt enkelt missat att uppdatera annonstexten efter att de stängdes men det är åtgärdat nu.
Daniel J., hyrd 2021

Helhetsbetyg

Renlighet

Plats

Annonsens korrekthet

Christoffer Gustawsson, hyrd 2021

Helhetsbetyg

Renlighet

Plats

Annonsens korrekthet

Faciliteter
Övrig information
 •  Bredband
 •  Hundar ej tillåtna
 •  Mobiltelefon täckning
 •  Rökning inomhus förbjuden
 •  Tv
 Köksutrustning
 •  Diskmaskin
 •  Frys
 •  Kylskåp
 •  Mikrovågsugn
 Faciliteter / Sanitärt
 •  Bastu
 •  Dusch
 •  Torkskåp
 •  WC
  Finns i närheten
 •  Fiske
 •  Snöskoterkörning
 •  Vandringsleder
Övrig information

Ansvarig för innehållet i denna annons och för uthyrningen av denna bostad är Ola Mårtensson. Genomför aldrig en förskottsbetalning av hyra efter endast e-post kontakt.

Våra råd till hyresgästen

Det här är en av många annonser på www.stugknuten.com - stugor i Sverige